![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jsem musela uchýlit k dělá úplné zotavení z inkasního oblast (SONY VAIO DESKTOP), vzhledem k modré obrazovky došlo k chybě při spuštění systému Windows. Součást procesu obnovy však vyžaduje Windows začít normálně - to nemůže udělat, protože narazí na modré obrazovce bylo zmíněno výše - tak trochu kuřete a vaječné situace zde! Mohu 'F8' v nouzovém režimu, ale nemůže dostat posledních hlášení, že zotavení proces nemůže pokračovat v nouzovém režimu Existuje způsob, jak vrátit zpět zotavení proces tak, aby alespoň můžu dostat zpátky přes Nouzový režim znovu? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Není možné vrátit zpět. Pokud se oblast využití systému nefunguje, budete pravděpodobně mít chyba hardware, tak nejlepší rada by to napravím.
| |||
| |||
| Děkujeme za vaši odpověď. Myslíte si, že čerstvé instalaci Vista by překonat modré obrazovky nebo ne? Stalo pre-nainstalovány, ale bude uvažovat o koupi disku, pokud by mohly opravit problém. |
|
| |||
| |||
| I když je to chyba hardwaru, jak mohu zjistit, co když to, když nemohou dostat do Windows? |
|
| |||
| |||
| Vymáhání jste se, že už. Je Vista, tak upravit Sony. Takže, no. |
|
| |||
| |||
| Do diagnostikování příznaků, prohozením hardware, pokusů a omylů. Windows vám velmi málo ve způsobu, jak na to, co se děje ve většině případů stejně. |
|
| |||
| |||
| Tak nějak od identifikace a opravuje hardware chyba, je tam tak jako tak bych mohl dostat přes nouzovém režimu? Já jsem přemýšlel o možná pomocí jedné z těchto RepairVista disky, které jsou prostřednictvím reklamy? Pokud bych mohl dostat do nouzového režimu s prací v síti jsem mohl vyzkoušet a stáhnout potenciál stanovit, které se objevily online ráno - taky to nebylo špatné tam včera, než jsem začal proces obnovy! |
|
| |||
| |||
| Všechna tato CD udělat, je vám umožňují zavést do prostředí Linux, plnit úkoly na vašem operačním systému nebo zálohování dat. Jde o to, že jste na obnovu, nastavíte vše na tovární hodnoty, takže je docela zbytečné. Co je to chyba na modré obrazovce? Zní mi pevný disk odešla špatný, protože by to vysvětlit boot problémy a hned opětovnému problémy. Ale to by mohla být celá řada věcí. Jelikož se jedná o ploše bych otevřít případ nahoru. Vyčistěte všechny kecy a prachu, a zkuste to znovu oživení. Není-li, že je čas k odstranění / swap hardware a stezka a chyby. |
|
| |||
| |||
| Modrá obrazovka se odvolává na nvlddmkm.sys chybu. Pokud google "nvlddmkm.sys" uvidíte mnoho odkazů na problém - někteří myslí, že je hardware související (např. vadné grafické karty / paměti), jiní, že je softwarová chyba (např. poškozené ovladače). K dispozici je také odkaz na 'opravit', že jsem se zmínil v předchozí post. Na úvodní obrazovky VAIO je mosaic model překryty logem na Windows Načítám obrazovky tento model je nahrazen fuzzy svislé tyče před modrou obrazovku přijede podat žalobu k zastavení. Vážím si vaší poznámky o swopping komponenty a vystupování s cílem zjistit, zda je problém opravit, ale nemám potřebnou důvěru na to sám. Věřím, že tento problém je unikátní pro Vista tak jako poslední možnost, aby mohl zvážit instalaci XP (mám disk) jako poslední možnost. |
|
| |||
| |||
| Je to chyba ovladače Nvidia. Ta věc je, pokud je využití resetů všechno a samozřejmě stroj pracoval z továrny, tak jak může být software, jak by mělo fungovat stejně jako potom, pokud by bylo, že to, co jsem myslel. Kdy jste se o využití, že ji dá vám dvě možnosti? Jsi udělal úplné / destruktivní volba? |