manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Trebate Odustani Vista Cijeli oporavak

Reply

Thread Tools
Old 16 tra 2009, 04:29
Member Group

Default Trebate Odustani Vista Cijeli oporavak

Ja sam morala pribjegavaju radite potpuni oporavak od recovery particije (Sony Vaio Desktop), s obzirom na plavom zaslonu pogrešku kada je naišao je pokretanje sustava Windows.

Dio oporavak proces, međutim, zahtijeva Windows početi normalno - on to ne može učiniti jer hits plavi ekran gore navedenih - tako malo a piletina i jaja situacija se ovdje!

Mogu 'F8' u sigurnom načinu rada, ali ne može dobiti prošlih poruka kazivanje taj proces oporavka ne može se nastaviti u Safe Mode

Da li postoji način da se ukloni za oporavak obraditi tako da se barem mogu vratiti u preko Safe Mode opet?
Old 16 tra 2009, 05:04
Administrator Group

Ne možete uvaljati nazad. Ako je oporavak particiju sustav ne radi, vjerojatno vam imaju hardver mana, pa bi bilo najbolje savjete kako biste riješili taj.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 tra 2009, 05:09
Member Group

Hvala za odgovor.

Mislite li da je svježe instalacije Vista će prevladati plavi ekran ili ne?

On je došao prethodno instaliran ali bi razmotriti kupujete disk ako je vjerojatno da će škripac problem.
Old 16 tra 2009, 05:12
Member Group

Isto tako ako je hardver mana, kako ću odrediti šta ako to ako ne mogu ući u Windows?
Old 16 tra 2009, 05:16
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by ninian0 View Post
Hvala za odgovor.

Mislite li da je svježe instalacije Vista će prevladati plavi ekran ili ne?

On je došao prethodno instaliran ali bi razmotriti kupujete disk ako je vjerojatno da će škripac problem.
Oporavak ste to već. To je Vista, samo prilagođen Sony. Pa, ne.
Old 16 tra 2009, 05:17
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by ninian0 View Post
Isto tako ako je hardver mana, kako ću odrediti šta ako to ako ne mogu ući u Windows?
Do dijagnosticiranje simptome, trampljenje hardver, suđenja i pogreške. Windows Vam govori vrlo malo, na način što se u većini slučajeva krivo anyway.
Old 16 tra 2009, 05:23
Member Group

Dakle, osim što na neki način identificiranja i rectifying hardver mana, tamo je ionako sam mogao dobiti u preko Safe Mode?

Ja sam misli možda koristite jedan od onih RepairVista diskova koji su oglašeni?

Ako sam mogao ući u sigurnom načinu rada s Networking sam mogao pokušati preuzeti i potencijalni popraviti što je jutros pojavili online - previše loš to nije bio tamo jučer, prije nego sam počeo oporavak obraditi!
Old 16 tra 2009, 05:29
Administrator Group

Sve one CD-a učiniti je dopustiti vam da u boot Linux okruženju, za obavljanje poslova na vaš OS ili sigurnosne kopije podataka. Ono što je za ponovnu uspostavu, vi sve to tvornica vratiti zadane postavke, tako da je prilično beskoristan. Koja je greška na plavom ekranu? Zvuči mi je hard disk je otišao loše, kao da bi se objasniti boot problemi i sada oporavak probleme. Ali moglo se brojne stvari. Kao što je to desktop bih otvoriti slučaju gore. Čisti sve sranje i prašine i pokušajte ponovo za oporavak. Mana da je vrijeme da se ukloni / swap hardver i staza i pogreške.
Old 16 tra 2009, 05:57
Member Group

Plavi ekran se odnosi na nvlddmkm.sys pogreške.

Ako google "nvlddmkm.sys" vidjet ćete mnoge reference na problem - neki misle da je hardver u svezi (npr. pogrešan grafičke kartice / memorija), drugi da je softverska greška (npr. ošteti drivera). Tu je i link na 'popraviti' koje sam spomenuo u ranijem postu.

Na Vaio uprskati zaslon je mozaik obrazcem zamagle logotip, na Windows Loading screen ovaj obrazac je zamijenjen fuzzy okomite prečke prije plavi ekran stigne donijeti postupak zakočiti.

Cijenim Vaše komentare o swopping komponente u i da li je problem bio otklonjen, ali ja ne imati povjerenja nužno to učiniti sama.

Vjerujem da je problem jedinstvena Vista kako posljednji resort svibanj morati razmisliti o instalaciji XP (Imam disk) kao posljednja ljetovalište.
Old 16 tra 2009, 06:11
Administrator Group

To je Nvidia driver error. Stvar je, ako je sve i oporavak presloži očito stroja radila od tvornice, a zatim kako to može biti softvera kao što bi trebali raditi isto što i samo onda ako je to, to je ono što sam razmišljanja. Kada su se oporavak, to vam dvije opcije? Jeste li punim / destruktivno opciju?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Spašavanje podataka prije nego što AC ponovno dobivanje disk - Windowsi Vidik operativni sustav ebhutton1717 Općenito Software Chat 10 10 listopad 2009 02:34
Nadogradnjom na Vidik sa XP - Full Upgrade ili CD-u potrebna joseliseo Windows Operating Systems 1 24. svibanj 2009 17:01
Problem Otvaranje Windows Photo Gallery Picture in Full Size "Vista tolet Windows Operating Systems 0 12. svibanj 2009 10:24
Umjesto pune HDD, ali ne znam zašto HistoryGirl Drives & Izmjenjivi mediji 5 9. siječanj 2009 09:00
Kako vista recovery oporavak datoteke? deepalone Windows Operating Systems 2 24. prosinac 2007 14:03
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.