kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Need to Abort Vista teljes körű beszedése

Reply

Téma eszközök
Old Április 16 2009, 04:29
Csoport tagja

Default Need to Abort Vista teljes körű beszedése

Én is ezt kell tenni, hogy a teljes felépülés a helyreállítási partíciót (Sony VAIO DESKTOP), mert a kék képernyő hiba, amikor a Windows indulását.

Rész a behajtási folyamat azonban megköveteli, hogy a Windows Start általában - nem tud csinálni, mint találat a kék képernyő a fent említett - így egy kicsit a tyúk és tojás probléma!

Nem F8 "csökkentett módban való, de nem múlt el az üzenetet, mondván, hogy helyreállítási folyamatot nem tudja folytatni a Safe Mode

Van úgy, hogy a helyreállítási visszagörgetési folyamat úgy, hogy legalább tudok visszakerülni a via Safe Mode újra?
Old Április 16 2009, 05:04
Administrator Group

Ezt nem állítja vissza. Ha a helyreállítási partíció a rendszer nem működik, akkor valószínűleg egy hardver hiba, így a legjobb tanács az lenne, hogy meghatározza.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Április 16 2009, 05:09
Csoport tagja

Köszönöm a választ.

Gondolod, hogy egy friss felszerel-ból Kilátás volna át a kék képernyőn, vagy sem?

Jött előre telepített de nem úgy vásárolnak egy lemezt, ha valószínű, hogy meg a problémát.
Old Április 16 2009, 05:12
Csoport tagja

Akkor is, ha ez egy hardver hiba, hogyan lehet meghatározni, mi van, ha ez, ha nem tud a Windows?
Old Április 16 2009, 05:16
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by ninian0 View Post
Köszönöm a választ.

Gondolod, hogy egy friss felszerel-ból Kilátás volna át a kék képernyőn, vagy sem?

Jött előre telepített de nem úgy vásárolnak egy lemezt, ha valószínű, hogy meg a problémát.
A helyreállítási Önnek, hogy már nem. A Vista, csak a Sony igazítani. Nos, nem.
Old Április 16 2009, 05:17
Administrator Group

Idézet:
Originally Posted by ninian0 View Post
Akkor is, ha ez egy hardver hiba, hogyan lehet meghatározni, mi van, ha ez, ha nem tud a Windows?
A tünetek diagnosztizálására, csere hardver, tárgyalás és a hiba. Windows mondja, nagyon kevés az úton, hogy mi a baj a legtöbb esetben egyébként.
Old Április 16 2009, 05:23
Csoport tagja

Szóval, eltekintve valahogy azonosítása és kijavítsa a hardver hibája, van amúgy is tudtam bejutni keresztül Safe Mode?

Gondolkodom a segítségével talán az egyik ilyen RepairVista lemezek csaknem?

Ha tudtam bejutni a Csökkentett mód hálózattal tudtam letölteni, és próbálja meg egy lehetséges, amely megjelent az online ma reggel - Kár, hogy nem volt ott a tegnapi, mielőtt elkezdődött a behajtási folyamat!
Old Április 16 2009, 05:29
Administrator Group

Mindezek a CD-ket nem is engedi meg, hogy egy boot Linux környezetben, a feladatokat az operációs rendszer vagy a biztonsági másolat adatait. A dolog van, amit a visszatérítési igényt, akkor reset mindent a gyári alapértelmezett értékre, tehát eléggé használhatatlan. Mi a hiba a kék képernyő? Úgy hangzik, hogy nekem a merevlemezre ment, mint a rossz, ami megmagyarázza a boot problémákat, és ma már a behajtási problémákat. De lehetne több dolog. Ahogy az asztali én nyílt esetében fel. Tiszta a szar és a por, és próbálja meg a hasznosítás újra. Ennek hiányában az ideje, hogy eltávolítás / swap-és hardver-és nyomvonal hiba.
Old Április 16 2009, 05:57
Csoport tagja

A kék képernyő pedig egy nvlddmkm.sys hiba.

Ha a Google-hoz "nvlddmkm.sys" látható számos utalás arra a problémára - néhány gondolom, hardver kapcsolatban (pl. a hibás grafikus kártya / memória), mások, hogy egy szoftver hiba (pl. sérült sofőrök). Van itt egy link a "javítás", hogy már említettem egy korábbi post.

A VAIO splash screen van egy mozaik minta alulbecsülve a logó, a Windows betöltése képernyőn ezt a mintát helyébe fuzzy függőleges rudak a kék képernyő előtt megérkezik az eljárást, hogy megállítsák.

I appreciate your comments about swopping alkatrészek és arra, hogy a problémát orvosolni kell, de nem rendelkeznek a szükséges bizalmat, hogy ezt magamnak.

Azt hiszem, a probléma az egyedülálló Vista így a legvégső esetben lehet, hogy mérlegelniük XP (van egy korong), mint a végső megoldásként.
Old Április 16 2009, 06:11
Administrator Group

Ez egy Nvidia driver hiba. Az a helyzet, ha a behajtás és természetesen minden visszaáll a gép dolgozott a gyárban, akkor hogyan lehet ez a szoftver, mert kell a munkát csak az ugyanaz, mint akkor, ha azt, hogy az, amit én gondoltam. Ha meg a hasznosítást, hogy ez az Ön két lehetőség közül? Megcsináltad a teljes pusztító lehetőség?
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Egy adat mentés Ezt megelőzően ac Disk Recovery - Windows Vista operációs rendszer ebhutton1717 General Chat szoftver 10 Október 10, 2009 02:34
Frissítés Vista XP - Teljes vagy Upgrade CD Needed joseliseo A Windows operációs rendszerek 1 24. május 2009 17:01
Probléma megnyitása Windows Photo Gallery kép teljes méretben "Vista tolet A Windows operációs rendszerek 0 12. május 2009 10:24
Inkább a teljes merevlemez, de nem biztos, hogy miért HistoryGirl Drives & Removable Media 5 9. január 2009 09:00
Hogyan lehet visszaállítani Vista helyreállítási fájlokat? deepalone A Windows operációs rendszerek 2 24. december 2007 14:03
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.