![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én is ezt kell tenni, hogy a teljes felépülés a helyreállítási partíciót (Sony VAIO DESKTOP), mert a kék képernyő hiba, amikor a Windows indulását. Rész a behajtási folyamat azonban megköveteli, hogy a Windows Start általában - nem tud csinálni, mint találat a kék képernyő a fent említett - így egy kicsit a tyúk és tojás probléma! Nem F8 "csökkentett módban való, de nem múlt el az üzenetet, mondván, hogy helyreállítási folyamatot nem tudja folytatni a Safe Mode Van úgy, hogy a helyreállítási visszagörgetési folyamat úgy, hogy legalább tudok visszakerülni a via Safe Mode újra? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezt nem állítja vissza. Ha a helyreállítási partíció a rendszer nem működik, akkor valószínűleg egy hardver hiba, így a legjobb tanács az lenne, hogy meghatározza.
| |||
| |||
| Köszönöm a választ. Gondolod, hogy egy friss felszerel-ból Kilátás volna át a kék képernyőn, vagy sem? Jött előre telepített de nem úgy vásárolnak egy lemezt, ha valószínű, hogy meg a problémát. |
|
| |||
| |||
| Akkor is, ha ez egy hardver hiba, hogyan lehet meghatározni, mi van, ha ez, ha nem tud a Windows? |
|
| |||
| |||
| A helyreállítási Önnek, hogy már nem. A Vista, csak a Sony igazítani. Nos, nem. |
|
| |||
| |||
| A tünetek diagnosztizálására, csere hardver, tárgyalás és a hiba. Windows mondja, nagyon kevés az úton, hogy mi a baj a legtöbb esetben egyébként. |
|
| |||
| |||
| Szóval, eltekintve valahogy azonosítása és kijavítsa a hardver hibája, van amúgy is tudtam bejutni keresztül Safe Mode? Gondolkodom a segítségével talán az egyik ilyen RepairVista lemezek csaknem? Ha tudtam bejutni a Csökkentett mód hálózattal tudtam letölteni, és próbálja meg egy lehetséges, amely megjelent az online ma reggel - Kár, hogy nem volt ott a tegnapi, mielőtt elkezdődött a behajtási folyamat! |
|
| |||
| |||
| Mindezek a CD-ket nem is engedi meg, hogy egy boot Linux környezetben, a feladatokat az operációs rendszer vagy a biztonsági másolat adatait. A dolog van, amit a visszatérítési igényt, akkor reset mindent a gyári alapértelmezett értékre, tehát eléggé használhatatlan. Mi a hiba a kék képernyő? Úgy hangzik, hogy nekem a merevlemezre ment, mint a rossz, ami megmagyarázza a boot problémákat, és ma már a behajtási problémákat. De lehetne több dolog. Ahogy az asztali én nyílt esetében fel. Tiszta a szar és a por, és próbálja meg a hasznosítás újra. Ennek hiányában az ideje, hogy eltávolítás / swap-és hardver-és nyomvonal hiba. |
|
| |||
| |||
| A kék képernyő pedig egy nvlddmkm.sys hiba. Ha a Google-hoz "nvlddmkm.sys" látható számos utalás arra a problémára - néhány gondolom, hardver kapcsolatban (pl. a hibás grafikus kártya / memória), mások, hogy egy szoftver hiba (pl. sérült sofőrök). Van itt egy link a "javítás", hogy már említettem egy korábbi post. A VAIO splash screen van egy mozaik minta alulbecsülve a logó, a Windows betöltése képernyőn ezt a mintát helyébe fuzzy függőleges rudak a kék képernyő előtt megérkezik az eljárást, hogy megállítsák. I appreciate your comments about swopping alkatrészek és arra, hogy a problémát orvosolni kell, de nem rendelkeznek a szükséges bizalmat, hogy ezt magamnak. Azt hiszem, a probléma az egyedülálló Vista így a legvégső esetben lehet, hogy mérlegelniük XP (van egy korong), mint a végső megoldásként. |
|
| |||
| |||
| Ez egy Nvidia driver hiba. Az a helyzet, ha a behajtás és természetesen minden visszaáll a gép dolgozott a gyárban, akkor hogyan lehet ez a szoftver, mert kell a munkát csak az ugyanaz, mint akkor, ha azt, hogy az, amit én gondoltam. Ha meg a hasznosítást, hogy ez az Ön két lehetőség közül? Megcsináltad a teljes pusztító lehetőség? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Egy adat mentés Ezt megelőzően ac Disk Recovery - Windows Vista operációs rendszer | ebhutton1717 | General Chat szoftver | 10 | Október 10, 2009 02:34 |
| Frissítés Vista XP - Teljes vagy Upgrade CD Needed | joseliseo | A Windows operációs rendszerek | 1 | 24. május 2009 17:01 |
| Probléma megnyitása Windows Photo Gallery kép teljes méretben "Vista | tolet | A Windows operációs rendszerek | 0 | 12. május 2009 10:24 |
| Inkább a teljes merevlemez, de nem biztos, hogy miért | HistoryGirl | Drives & Removable Media | 5 | 9. január 2009 09:00 |
| Hogyan lehet visszaállítani Vista helyreállítási fájlokat? | deepalone | A Windows operációs rendszerek | 2 | 24. december 2007 14:03 |
| Téma eszközök | |
| |