![]() |
|
|
|||
|
|||
|
יש לי להשתמש כדי לעשות שחזור מלא מ לשחזור מחיצה (SONY VAIO DESKTOP), עקב שגיאת מסך כחול נתקל כאשר Windows מתחילה למעלה.
חלק של תהליך ההבראה, לעומת זאת, דורש להפעיל את Windows באופן רגיל - הוא לא יכול לעשות את זה כפי שהוא צפיות מסך כחול שהוזכר לעיל - כך מעט תרנגולת ואת הביצה המצב כאן! האם 'F8' לתוך מצב בטוח אך אינו יכול לקבל הודעת האחרונות תהליך השחזור ואמר כי אין אפשרות להמשיך במצב בטוח האם יש דרך לבטל את השינויים את תהליך השחזור, כך לפחות אני יכול לחזור שוב דרך מצב בטוח? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אתה לא יכול לדרדר אחורה. אם המחיצה לשחזור המערכת לא עובדת, ככל הנראה יש לך כשלים בחומרה, אז העצה הטובה ביותר תהיה על מנת לתקן את הדברים.
|
|||
|
|||
|
תודה על התשובה שלך.
האם אתה חושב שזה טרי התקנת Vista יהיה להתגבר על מסך כחול או לא? היא באה מותקנת מראש אלא לשקול לרכוש דיסק אם סביר על מנת לתקן את הבעיה. |
|
|
|||
|
|||
|
גם אם הוא אשם חומרה, איך אני יכול לקבוע אם זה מה אם אני לא יכול לעלות את Windows??
|
|
|
|||
|
|||
|
את מסוף האם יש לך את זה כבר. היא Vista, פשוט על ידי Sony הסתגלו. אז, לא.
|
|
|
|||
|
|||
|
מאת לאבחון התופעות, להחליף חומרה, נסוי וטעיה. Windows אומר לך מעט מאוד על מה היא דרך לא נכונה ברוב המקרים, בכל מקרה.
|
|
|
|||
|
|||
|
אז, משום מה, מלבד זיהוי החומרה ואת rectifying אשם, האם יש בכל זאת אני יכול להיכנס דרך מצב בטוח?
אני חושב שאולי באמצעות אחד מאותם RepairVista הדיסקים כי הם המפורסם? אם הייתי יכול להיכנס במצב בטוח עם רשת אני יכול לנסות להוריד את הפוטנציאל שיש לו לתקן הופיעו מקוון הבוקר - חבל שזה לא היה שם אתמול, לפני שהתחלתי את תהליך ההתאוששות! |
|
|
|||
|
|||
|
כל אלה תקליטורים לעשות הוא לאפשר לך האתחול לתוך סביבת לינוקס, כדי לבצע משימות על מערכת ההפעלה שלך או גיבוי נתונים. העניין הוא שעשית לשחזור, הכל על מנת לאפס את ערכי ברירת המחדל של המפעל, כך שהוא די חסר תועלת. מהי שגיאה על מסך כחול? זה נשמע לי את הכונן הקשיח יש הלך רע כמו שזה היה להסביר את בעיות האתחול ועכשיו את מסוף בעיות. אבל זה יכול להיות דברים רבים. כפי שולחני אני מעוניין לפתוח את התיק למעלה. יש לנקות את כל חלאות ואבק החוצה את מסוף ונסה שוב. אי כי הגיע הזמן להוציא / להחליף וחומרה ואת עקבות שגיאה.
|
|
|
|||
|
|||
|
מסך כחול מתייחס א nvlddmkm.sys שגיאה.
אם גוגל "nvlddmkm.sys" תראה הרבה הפניות הבעיה - חלק חושב שזה קשור החומרה (לדוגמה, כרטיס המסך דפוק / זיכרון), אחרים כי הוא תוכנת שגיאה (למשל מנהלי התקנים פגומים). יש גם קישור ל 'תיקון', כי אני המוזכרים הודעה מוקדמת. על המסך VAIO לנתז יש פסיפס obscuring תבנית של הלוגו, על המסך של Windows טוען תבנית זו הוחלפה על ידי Fuzzy אנכי בארים לפני המסך הכחול מגיע כדי להביא את ההליכים כדי לעצור. אני מעריך את ההערות שלך לגבי swopping רכיבים ולצאת כדי לראות אם הבעיה היא rectified, אבל אין לי אמון הדרושים כדי לעשות את זה בעצמי. אני מאמין שהבעיה היא ייחודית Vista כדי בתור האחרון Resort יתכן לשקול התקנת XP (יש לי דיסק) כאמצעי אחרון Resort. |
|
|
|||
|
|||
|
זוהי שגיאה Nvidia הנהג. העניין הוא, אם את מסוף מאפס הכל ברור כי המחשב עובד מהמפעל, אז איך זה יכול להיות תוכנה כפי שהוא אמור לעבוד בדיוק כמו אז, אם זה היה, זה מה שאני חושב. מתי עשית את מסוף, עשה את זה נותן לך שתי אפשרויות? עשית את מלוא / אפשרות הרסנית?
|