mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Poreikis Abort Vista išgijimo

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 16, 2009, 04:29
Narys

Default Poreikis Abort Vista išgijimo

Man teko daryti visą susigrąžinimo iš išieškojimo skyrių (SONY VAIO Desktop), nes atsiranda mėlynas ekranas su klaida, su kuriomis susiduriama, kai Windows yra pradėti kurti.

Dalis atkūrimo procesas, tačiau reikia turėti Windows pradėti paprastai - ji negali to padaryti, nes Hits mėlynas ekranas jau minėta - tai dėl vištos ir kiaušinio situacija čia šiek tiek!

Ar "F8" į Safe Mode, bet negali praeiti pranešimą sakydamas, kad išieškojimo procesas gali būti tęsiamas į Safe Mode

Ar yra būdas Rollback atkūrimo procesą taip, kad bent jau galiu gauti atgal, per Safe Mode vėl?
Old Balandis 16, 2009, 05:04
Administrator Grupė

Jūs negalite priversti atsitraukti. Jeigu išieškoti pertvarų sistemos neveikia, jūs tikriausiai jau aparatūros kaltės, todėl geriausias patarimas būtų nustatyti, kad.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Balandis 16, 2009, 05:09
Narys

Ačiū už atsakymą.

Ar manote, kad šviežios įdiegti Vista padės įveikti mėlyname ekrane, ar ne?

Tai buvo iš anksto įdiegta, tačiau pageidautų įsigyti diską, jei gali išspręsti problemą.
Old Balandis 16, 2009, 05:12
Narys

Taip pat, jei tai yra aparatūros gedimas, kaip aš galiu nustatyti, kas, jei tai jei aš negaliu patekti į Windows?
Old Balandis 16, 2009, 05:16
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by ninian0 View Post
Ačiū už atsakymą.

Ar manote, kad šviežios įdiegti Vista padės įveikti mėlyname ekrane, ar ne?

Tai buvo iš anksto įdiegta, tačiau pageidautų įsigyti diską, jei gali išspręsti problemą.
Atkūrimo turite tai, kad jau. Tai Vista ", tik pritaikyta Sony. Taigi, ne.
Old Balandis 16, 2009, 05:17
Administrator Grupė

Citata:
Originally Posted by ninian0 View Post
Taip pat, jei tai yra aparatūros gedimas, kaip aš galiu nustatyti, kas, jei tai jei aš negaliu patekti į Windows?
Iki diagnozuoti simptomus, Swapping įranga, bandymų ir klaidų. Windows pasakoja jums labai mažai kas yra neteisinga dažniausiai vistiek būdu.
Old Balandis 16, 2009, 05:23
Narys

Taigi, išskyrus kažkaip nustatyti ir ištaisyti aparatūros kaltės, tai ten vis tiek aš galėčiau gauti ir per Safe Mode?

Aš galvoju apie galbūt naudojant vieną iš šių RepairVista diskus, kurie yra reklamuojami?

Jei aš galėčiau pereiti į Safe Mode with Networking galėčiau pabandyti atsisiųsti gali nustatyti, kuris internete pasirodė šį rytą - labai bloga ji nebuvo ten vakar prieš man pradėjo išieškojimo procesas!
Old Balandis 16, 2009, 05:29
Administrator Grupė

Visi tie diskai padaryti, tai leidžia Jums įkelti į "Linux" aplinką, atlikti užduotis OS ar duomenų kopiją. Dalykas tu susigrąžinti, galite iš naujo viską, kad gamykla pagal nutylėjimą, todėl yra labai nenaudingas. Kas yra dėl mėlynas ekranas su klaida? Tai skamba pas mane kietajame diske praėjo neblogai taip, kad būtų paaiškinti įkrovos problemas ir dabar panaudojimo problemos. Tačiau jį galima daug dalykų. Kaip tai Desktop norėčiau atidaryti atveju iki. Švarus visi šūdas ir dulkes ir išbandyti panaudojimo dar kartą. To nepadarius, kad atėjo laikas panaikinti apsikeitimo įranga ir seka ir klaidos.
Old Balandis 16, 2009, 05:57
Narys

Mėlynas ekranas nurodo nvlddmkm.sys klaida.

Jei "Google" nvlddmkm.sys "Jūs rasite daug nuorodų į problemą - kai kurios mano, kad tai yra įtaisai (pvz., sugedusi vaizdo plokštė / atmintis), kitiems tai yra programinės įrangos klaida (pvz., sugadintų vairuotojai). Taip pat yra nuoroda į "nustato" kad minėjau anksčiau paštu.

Apie VAIO užsklanda yra mozaikos modelio neištrinant logotipą, "Windows Kraunasi ekranu, šis modelis pakeičiamas Apytikslė vertikalią prieš mėlynas ekranas atvyksta pareikšti ieškinį, kad sustabdytų.

Dėkojame už pastabas apie swopping komponentai ir pažiūrėti, ar problema yra ištaisyta, tačiau aš neturiu būtiną pasitikėjimą, daryti tai aš.

Manau, problema yra unikali Vista, kaip paskutinė išeitis, gali tekti apsvarstyti diegiant XP "(turiu diskas) kaip paskutinė išeitis.
Old Balandis 16, 2009, 06:11
Administrator Grupė

Tai Nvidia tvarkyklės klaida. Dalykas yra, jeigu dėl susigrąžinimo iš naujo ir viskas aišku mašina dirbo iš gamyklos, tai kaip jis gali būti programinės įrangos, kaip jis turėtų veikti taip pat, kaip tada, jei buvo, tai ką aš galvoju. Kai tu atkūrimo, nebuvo jis tau du variantai? Ar tai pilnas / žalingos galimybe?
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Duomenų gelbėjimo prieš darydama AC disko atkūrimas - Sistemos Windows Vista operacinė sistema ebhutton1717 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 10 10 spalis 2009 02:34
Upgrading to Vista XP - Pilnas ar Upgrade CD Needed joseliseo Windows "operacinės sistemos 1 Gegužė 24, 2009 17:01
Problema langų atidarymo Nuotraukų galerija Nuotrauka Visas dydis "Vista" tolet Windows "operacinės sistemos 0 Gegužė 12, 2009 10:24
, O visą HDD, bet nežinote, kodėl HistoryGirl Drives & Removable Media 5 9 sausis 2009 09:00
Kaip susigrąžinti Vista išieškojimo bylų? deepalone Windows "operacinės sistemos 2 24 gruodis 2007 14:03
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.