mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Nepieciešamība Pārtraukt Vista Full Recovery

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 16, 2009, 04:29
Loceklis

Man ir nācies izmantot, lai uzsāktu pilnīgu atgūšanu no reģenerācijas partition (SONY VAIO DESKTOP), sakarā ar zilu ekrānu kļūda radās, kad Windows is starting up.

Daļa atgūšanas process tomēr prasa Windows, lai sāktu normāli - to nevar darīt, jo tas hits zilo ekrānu iepriekš - tā mazliet vistu un olu situāciju šeit!

Var "F8" uz Safe Mode, bet nevar iegūt agrāk ziņojumu, kurā teikts, ka atjaunošanas process nevar turpināties Safe Mode

Vai ir veids, kā Rollback atveseļošanas procesu, lai vismaz es varu saņemt atpakaļ caur Safe Mode atkal?
Old Aprīlis 16, 2009, 05:04
Administrator Group

Jūs nevarat roll back. Ja atgūšana starpsienu sistēma nedarbojas, jums, iespējams, ir aparatūras defekts, tādēļ vislabākais padoms būtu noteikt, ka.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Aprīlis 16, 2009, 05:09
Loceklis

Paldies par Jūsu atbildi.

Vai jūs domājat, ka jaunu instalēt Vista pārvarētu zilā ekrāna vai ne?

Tas bija iepriekš instalēta, bet uzskatu, iegādājoties disku, ja tās var noteikt problēmu.
Old Aprīlis 16, 2009, 05:12
Loceklis

Arī ja tas ir hardware vaina, kā es varu noteikt, kas, ja tā ir, ja es nevaru iekļuvuši Windows?
Old Aprīlis 16, 2009, 05:16
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by ninian0 View Post
Paldies par Jūsu atbildi.

Vai jūs domājat, ka jaunu instalēt Vista pārvarētu zilā ekrāna vai ne?

Tas bija iepriekš instalēta, bet uzskatu, iegādājoties disku, ja tās var noteikt problēmu.
Atgūšana esat tas, ka jau ir. Tā ir Vista, tikai pielāgots ar Sony. Tātad, no.
Old Aprīlis 16, 2009, 05:17
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by ninian0 View Post
Arī ja tas ir hardware vaina, kā es varu noteikt, kas, ja tā ir, ja es nevaru iekļuvuši Windows?
Ko diagnosticēt simptomus, pārnešana aparatūru, pētījumu un kļūdām. Windows pastāstīts ļoti maz tā, kas ir nepareizi vairumā gadījumu anyway.
Old Aprīlis 16, 2009, 05:23
Loceklis

Tātad, neatkarīgi no kaut kā identificējot un novēršot aparatūras defekts, vai ir vienalga es varētu iekļūt caur Safe Mode?

Es domāju varbūt, izmantojot vienu no šiem RepairVista diskus, ko reklamē?

Ja es varētu tikt iekšā drošajā režīmā ar Networking es varētu mēģināt lejupielādēt potenciāls noteikt, kas ir parādījušies Internetā šorīt - pārāk slikti nebija tur vakar, pirms sāku atgūšanas process!
Old Aprīlis 16, 2009, 05:29
Administrator Group

Visi šie kompaktdiski darīt, ir ļaut jums ielādēs Linux vidē, lai veiktu uzdevumus, par savu OS vai rezerves datiem. Lieta ir jūs atveseļošanos, jūs reset viss factory defaults, tāpēc tas ir diezgan bezjēdzīgi. Kāds ir kļūdu blue screen? Tas izklausās, man cietais disks aizgāja slikti kā varētu izskaidrot, boot problēmas un tagad piedziņas problēmas. Bet tā varētu būt daudz lietas. Kā tas ir desktop es atvērt gadījumā uz augšu. Notīrīt visus crap un putekļiem, un mēģiniet atjaunošanas vēlreiz. Pretējā ka ir pienācis laiks, lai novērstu / mijmaiņas darījuma aparatūru un dokumentāciju un kļūdas.
Old Aprīlis 16, 2009, 05:57
Loceklis

Zils ekrāns attiecas uz nvlddmkm.sys kļūda.

Ja jūs Google "nvlddmkm.sys" Jūs redzēsiet daudzas atsauksmes uz problēmu - daži domāju, ka tā ir hardware saistīti (piemēram, bojātu grafikas kartes / atmiņa), citi, ka ir programmatūras kļūdas (piemēram, bojāts vadītājiem). Ir arī saite uz "noteikt, ka" es minēts iepriekšējā amatā.

Par VAIO uzplaiksnījuma ekrāns ir mozaīkas modelis neaizsedzot logo, uz Windows Loading ekrāns šis modelis ir aizstāts ar izplūdušo Vertikālie stabiņi pirms zilo ekrānu ierodas celt prasību, lai apturētu.

Es augstu vērtēju jūsu komentārus par swopping komponentu un, lai redzētu, vai problēma ir labots, bet man nav vajadzīgo pārliecību, lai to izdarītu pats.

Es uzskatu, ka problēma ir unikāls Vista tā kā pēdējo līdzekli, iespējams, būs jāapsver iespēja izveidot XP (Man ir disks) kā galējo līdzekli.
Old Aprīlis 16, 2009, 06:11
Administrator Group

Tas ir Nvidia draiveris kļūda. Lieta ir, ja atgūšana nodzēš visu, un acīmredzot mašīna strādāja no rūpnīcas, tad kā to varētu programmatūru, kā tam vajadzētu strādāt tieši tāpat kā tad, ja tas bija tas ko es domāju. Kad jūs atgūšanu, un ka tas jums divas iespējas? Vai jūs pilnu / destruktīva risinājums?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.