![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I musieli uciekać się do prowadzenia pełnej windykacji od odzyskiwania partycji (SONY VAIO PULPIT), ze względu na niebieskim ekranie błąd podczas uruchamiania systemu Windows. Część procesu odzyskiwania, wymaga jednak, aby system Windows uruchomi się normalnie - nie może to zrobić, ponieważ uderza w niebieski ekran wspomniano powyżej - tak trochę z kurczaka i jaj sytuacji tutaj! Czy "F8" w trybie awaryjnym, ale nie może uzyskać ostatnich wiadomości, że proces nie może kontynuować w trybie awaryjnym Czy istnieje sposób, aby wycofać z procesu odzyskiwania, tak, że przynajmniej mogę wrócić w trybie awaryjnym, ponownie za pośrednictwem? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można cofnąć. Jeśli partycja odzyskiwania systemu nie działa, prawdopodobnie ma sprzętu winy, więc najlepszym rozwiązaniem byłoby naprawić.
| |||
| |||
| Dziękujemy za odpowiedź. Myślisz, że nowe instalacji Vista będzie pokonać niebieski ekran czy nie? Komisja doszła preinstalowany ale zdaniem zakupu płyty jeżeli mogą naprawić problem. |
|
| |||
| |||
| Również, jeśli jest to wina sprzętu, w jaki sposób mogę określić, co w razie, jeśli nie mogę dostać się do systemu Windows? |
|
| |||
| |||
| Ożywienie masz to już. Jest Vista, tylko dostosowany przez firmę Sony. Więc, no. |
|
| |||
| |||
| Według rozpoznania objawów, wymiany sprzętu, prób i błędów. Windows powie Ci bardzo mało w drodze, co jest złe w większości przypadków anyway. |
|
| |||
| |||
| Tak więc, oprócz jakiś identyfikacji i uzupełnianiu sprzętu winy, mimo to nie mogę uzyskać za pośrednictwem w trybie awaryjnym? Myślę, że może z wykorzystaniem jednego z tych RepairVista dysków, które są reklamowane? Jeśli mógłbym dostać w trybie awaryjnym z obsługą sieci mogę spróbować pobrać poprawkę potencjał, który w Internecie pojawił się dziś rano - za złe nie było tam wczoraj zanim rozpoczął proces odnowy! |
|
| |||
| |||
| Wszystkie te płyty się nie pozwalają na uruchomienie w środowisku Linux, aby wykonać swoje zadania na OS lub kopii zapasowej danych. Rzecz jest uczyniliscie windykacji, zresetowaniu wszystko fabryczne, więc w zasadzie bezużyteczną. Co to jest błąd na niebieskim ekranie? Brzmi to dla mnie twardy dysk poszła źle, jak to wyjaśnić problemy rozruchu i teraz odzysku problemów. Ale może być wiele rzeczy. Jak to jest na pulpicie Chciałbym otworzyć wypadku. Czystość wszystkie bzdury i pyłu i spróbuj ponownie odzysku. Braku, że nadszedł czas, aby usunąć / swapowy sprzętu i szlak i błędów. |
|
| |||
| |||
| Niebieski ekran nvlddmkm.sys odnosi się do błędu. Jeśli google "nvlddmkm.sys" widać wiele odniesień do problemu - zdaniem niektórych jest to związane sprzętu (np. wadliwe karty graficznej / pamięć), inni, że to błąd oprogramowania (np. uszkodzone sterowniki). Istnieje również link do "poprawki", które już wspomniałem we wcześniejszym post. VAIO Na ekranie znajduje się mozaika wzór zaciemnienie logo, na ekranie systemu Windows Ładowanie tego wzoru otrzymuje fuzzy pionowe pręty przed niebieskim ekranie przylatuje do wszczęcia postępowania w celu powstrzymania. Będziemy wdzięczni za uwagi na temat swopping komponenty i obecnie, aby sprawdzić, czy problem został usunięty, ale nie posiadają niezbędnego zaufania to zrobić sam. Sądzę, że problem jest unikalne dla Vista, tak w ostateczności może rozważyć zainstalowanie XP (mam dysk) w ostateczności. |
|
| |||
| |||
| Jest to błąd sterownika Nvidia. Rzeczy, jeżeli odzyskiwanie resetuje wszystko i oczywiście komputer pracował z fabryki, w jaki sposób może to być oprogramowanie, jak to powinno działać tak samo jak wówczas, jeśli było, to what I'm thinking. Kiedy doszło do odzysku, to się daje do wyboru dwie opcje? Czy to pełna / destrukcyjnej opcji? |
![]() |
|
| Zakładki |