![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Som musela uchýliť k robí úplné zotavenie z inkasného stredisko (SONY VAIO DESKTOP), vzhľadom k modrej obrazovky došlo k chybe pri spustení systému Windows. Súčasť procesu obnovy však vyžaduje Windows začať normálne - to nemôže urobiť, pretože narazia na modrej obrazovke bolo spomenuté vyššie - tak trochu kurčaťa a vaječné situácia tu! Môžem 'F8' v núdzovom režime, ale nemôže dostať posledných hlásenie, že zotavenie proces nemôže pokračovať v núdzovom režime Existuje spôsob, ako vrátiť späť zotavenie proces tak, aby aspoň môžem dostať späť cez Núdzový režim znova? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je možné vrátiť späť. Ak sa oblasť využitia systému nefunguje, budete mať pravdepodobne chyba hardware, tak nejlepší rada by to napravím.
| |||
| |||
| Ďakujeme za vašu odpoveď. Myslíte si, že čerstvé inštalácii Vista by prekonať modrej obrazovky alebo nie? Stalo pre-nainštalované, ale bude uvažovať o kúpe disku, ak by mohli opraviť problém. |
|
| |||
| |||
| I keď je to chyba hardvéru, ako môžem zistiť, čo keď to, keď nemôžu dostať do Windows? |
|
| |||
| |||
| Vymáhanie ste sa, že už. Je Vista, tak prispôsobiť Sony. Takže, no. |
|
| |||
| |||
| Do diagnostikovanie príznakov, prohozením hardware, pokusov a omylov. Windows vám veľmi málo v spôsobe, ako na to, čo sa deje vo väčšine prípadov rovnako. |
|
| |||
| |||
| Tak nějak od identifikácie a opravuje hardware chyba, je tam tak ako tak by som mohol dostať cez núdzovom režime? Já jsem přemýšlel o možná pomocou jednej z týchto RepairVista disky, ktoré sú prostredníctvom reklamy? Ak by som mohol dostať do núdzového režimu s prácou v sieti som mohol vyskúšať a stiahnuť potenciál stanoviť, ktoré sa objavili online ráno - taky to nebolo zlé tam včera, ako som začal proces obnovy! |
|
| |||
| |||
| Všetky tieto CD urobiť, je vám umožňujú zaviesť do prostredia Linux, plniť úlohy na vašom operačnom systéme alebo zálohovanie dát. Ide o to, že ste na obnovu, nastavíte všetko na továrenské hodnoty, takže je docela zbytočné. Čo je to chyba na modrej obrazovke? Znie mi pevný disk odišla zlý, pretože by to vysvetliť boot problémy a hned opätovné problémy. Ale to by mohla byť celá rada vecí. Keďže sa jedná o ploche bych otvoriť prípad hore. Vyčistite všetky kecy a prachu, a skúste to znovu oživenie. Není-li, že je čas na odstránenie / swap hardware a chodník a chyby. |
|
| |||
| |||
| Modrá obrazovka sa odvoláva na nvlddmkm.sys chybu. Ak google "nvlddmkm.sys" uvidíte veľa odkazov na problém - niektorí myslia, že je hardvér súvisiace (napr. chybné grafické karty / pamäte), iní, že je softvérová chyba (napr. poškodené ovládače). K dispozícii je tiež odkaz na 'opravit', že som sa zmienil v predchádzajúcej post. Na úvodnej obrazovky VAIO je mosaic model prekryté logom na Windows Načítavam obrazovky tento model je nahradený fuzzy zvislej tyče pred modrú obrazovku přijede podať žalobu na zastavenie. Vážim si vašej poznámky o swopping komponenty a vystupovanie s cieľom zistiť, či je problém opraviť, ale nemám potrebnú dôveru na to sám. Verím, že tento problém je unikátne pre Vista tak ako posledná možnosť, aby mohol zvážiť inštaláciu XP (mám disk) ako posledná možnosť. |
|
| |||
| |||
| Je to chyba ovládača Nvidia. Ta vec je, ak je využitie reset všetko a samozrejme stroj pracoval z továrne, tak ako môže byť softvér, ako by malo fungovať rovnako ako potom, ak by bolo, že to, čo som myslel. Kedy ste sa o využitie, že ju dá vám dve možnosti? Jsi udělal úplné / deštruktívnou voľba? |