![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам морала прибегавају радите потпуни опоравак од рецоверы партиције (Соны Ваио Десктоп), с обзиром на плавом екрану грешку када је наишао је покретање система Уиндоус. Део опоравак процес, међутим, захтева Уиндоус почети нормално - он то не може учинити јер хитс плави екран горе наведених - тако мало а пилетина и јаја ситуација се овде! Могу 'Ф8' у безбедном начину рада, али не може добити прошлих порука казивање тај процес опоравка не може се наставити у Сафе Моде Да ли постоји начин да се уклони за опоравак обрадити тако да се барем могу вратити у преко Сафе Моде опет? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете уваљати назад. Ако је опоравак партицију систем не ради, вероватно вам имају хардвер мана, па би било најбоље савете како бисте решили тај.
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Мислите ли да је свеже инсталације Виста ће превазићи плави екран или не? Он је дошао претходно инсталиран али би размотрити купујете диск ако је вероватно да ће шкрипац проблем. |
|
| |||
| |||
| Исто тако ако је хардвер мана, како ћу одредити шта ако то ако не могу ући у Уиндоус? |
|
| |||
| |||
| Опоравак сте то већ. То је Виста, само прилагођен Соны. Па, не. |
|
| |||
| |||
| До дијагностицирање симптоме, трампљење хардвер, суђења и грешке. Уиндоус Вам говори врло мало, на начин што се у већини случајева криво Аныуаы. |
|
| |||
| |||
| Дакле, осим што на неки начин идентификације и рецтифыинг хардвер мана, тамо је ионако сам могао добити у преко Сафе Моде? Ја сам мисли можда користите један од оних РепаирВиста дискова који су оглашена? Ако сам могао ући у безбедном начину рада са Нетуоркинг сам могао покушати преузети и потенцијални поправити што је јутрос појавили онлине - превише лош то није био тамо јуче, пре него сам почео опоравак обрадимо! |
|
| |||
| |||
| Све оне ЦД-а урадите је допустити вам да у боот Линукс окружењу, за обављање послова на ваш ОС или резервне копије података. Оно што је за поновну успоставу, ви све то творница вратити подразумеване поставке, тако да је прилично бескористан. Која је грешка на плавом екрану? Звучи ми је хард диск је отишао лоше, као да би се објаснити боот проблеми и сада опоравак проблеме. Али могло се бројне ствари. Као што је то десктоп бих отворити случају горе. Чисти све срање и прашине и покушајте поново за опоравак. Мана да је време да се уклони / суап хардвер и стаза и грешке. |
|
| |||
| |||
| Плави екран се односи на нвлддмкм.сыс грешке. Ако гоогле "нвлддмкм.сыс" видећете многе референце на проблем - неки мисле да је хардвер у вези (нпр. погрешан графичке картице / меморија), други да је софтверска грешка (нпр. оштети драјвера). Ту је и линк на 'поправи' које сам споменуо у ранијем посту. На Ваио упрскати екран је мозаик образце замагле логотип, на Уиндоус Лоадинг сцреен овај образац је замењен фуззы разоарувате пречке пре плави екран стигне донијети поступак закочити. Цијеним ваше коментаре о суоппинг компоненте у и да ли је проблем био отклоњен, али ја не имати поверења неопходно то учинити сама. Вјерујем да је проблем јединствена Виста како посљедњи ресорт мај морати размислити о инсталацији КСП (Имам диск) као последња љетовалиште. |
|
| |||
| |||
| То је НВИДИА дривер еррор. Ствар је, ако је све и опоравак Преуреди очито маа̨ине радила од фабрике, а затим како то може бити софтвера као што би требало да раде исто што и само онда ако је то, то је оно што сам размишљања. Када су се опоравак, то вам две опције? Јесте ли пуним / деструктивно опцију? |