az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Need İptal Vista Tam Kurtarma için

Reply

Konu Araçları
Old 16 Nisan 2009, 04:29
Üye Grubu

Default Need İptal Vista Tam Kurtarma için

Bir kurtarma bölümü (SONY VAIO MASAÜSTÜ) bir kurtarma yapan başvurmak, mavi ekran hata nedeniyle karşılaştı Windows kadar başlıyor oldu.

Iyileşme sürecinin bir parçasını Ancak Windows normalde başlatmak için - olarak mavi ekran yukarıda bahsedilen isabetleri bu yapamazsınız - bu bir tavuk ve yumurta durum burada biraz gerektirir!

Güvenli Mod ANCAK içine miyim 'F8' son mesaj Kurtarma işlemi Güvenli Modda devam edemiyor söyleyerek can't get

Bir yol için geri Kurtarma işlemi böylece en az geri Güvenli Mod ile tekrar alabilir mi?
Old 16 Nisan 2009, 05:04
Yönetici Grubu

Sen geri alamazsınız. Eğer kurtarma bölümü sistem çalışmıyor bu yüzden en iyi tavsiye düzeltme olacağını, büyük olasılıkla, bir donanım hatası var.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 Nisan 2009, 05:09
Üye Grubu

Cevabınız için teşekkürler.

Bir taze Vista'nın mavi ekran ya da üstesinden de kurulabilir mi?

Bu önceden geldi yüklenmiş bir disk varsa sorunu çözmek için büyük olasılıkla satın ediyorum.
Old 16 Nisan 2009, 05:12
Üye Grubu

Ayrıca eğer bir donanım hatası nasıl ne varsa eğer Windows can't get belirlemek olabilir??
Old 16 Nisan 2009, 05:16
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by ninian0 View Post
Cevabınız için teşekkürler.

Bir taze Vista'nın mavi ekran ya da üstesinden de kurulabilir mi?

Bu önceden geldi yüklenmiş bir disk varsa sorunu çözmek için büyük olasılıkla satın ediyorum.
Size olan kurtarma zaten gelmez. Bu Vista, sadece Sony tarafından uyarlanmıştır. Yani, hayır.
Old 16 Nisan 2009, 05:17
Yönetici Grubu

Alıntı:
Originally Posted by ninian0 View Post
Ayrıca eğer bir donanım hatası nasıl ne varsa eğer Windows can't get belirlemek olabilir??
Belirtilerle teşhis, donanım, deneme ve hata swapping olarak. Windows en çok hangi durumlarda yine de yanlış bir şekilde biraz anlatır.
Old 16 Nisan 2009, 05:23
Üye Grubu

Yani, yanında bir şekilde belirlenmesi ve donanım hatası rectifying, anyway I Güvenli Mod ile düşüncesi var?

Ben belki bir ilan edilir bu RepairVista disklerin kullanarak düşünce mi?

Eğer Güvenli Mod olarak ben deneyebilirsiniz ve bu sabah çevrimiçi görünmeyen bir potansiyel düzeltmeyi karşıdan yükleyin Ağ ile alabilir - de orada dün değildi kötü önce kurtarma süreci başladı!
Old 16 Nisan 2009, 05:29
Yönetici Grubu

Tüm bu CD'leri boot Linux çevreye, OS veya yedekleme veri üzerinde görev gerçekleştirmek için sağlamasıdır yapmak. Bu şey bir iyileşme mi, fabrika Öndeğerlere sıfırlamak herşeyi, bu çok işe yaramaz. Ne mavi ekranda hata nedir? Bana sabit sürücü kötü olduğu ve şimdi kurtarma sorunları önyükleme sorunları açıklıyor gitti geliyor. Ama birçok şey olabilir. Olarak ben dava açacak bir masaüstü olduğunu. Temizlik tüm kitap ve toz çıkışı ve tekrar geri deneyin. Bu kaldırmak için Timne / takas donanım ve izi ve hata olduğunu Failing.
Old 16 Nisan 2009, 05:57
Üye Grubu

Mavi ekranda bir hata nvlddmkm.sys gösterir.

Eğer "nvlddmkm.sys" bu sorun için pek çok referans göreceksiniz Google - bazı () hatalı grafik kartı / bellek gibi, bu bir yazılım hatası diğer Donanım ilgili düşünmek () bozuk sürücüler gibi. Ayrıca bir önceki sonrası bahsi geçen 'düzeltmek' için bir bağlantıdır.

Bir VAIO ekranı ise bir mozaik desen, bu deseni bulanık dikey çubuk ile mavi ekran önce değiştirilmiştir Windows Yükleniyor ekranda logosu obscuring bir durdurmak için işlem getirmek için geldi.

Ben ve sorunun rectified olup olmadığını görmek için bileşenler swopping hakkındaki yorumlar için teşekkür ederiz, ama ben bunu yapmak için gerekli güven yok.

Bu sorunu Vista Bunu bir son çare olarak XP kurmayı düşünün gerekebilir benzersizdir (I) son çare olarak bir disk var inanıyorum.
Old 16 Nisan 2009, 06:11
Yönetici Grubu

Bu bir Nvidia sürücüsü hatası's. Bu şey, eğer kurtarma sıfırlar ve her şeyi açıkça makine fabrika, daha sonra nasıl yazılım olarak sadece aynı sonra eğer o, bu ne düşündüklerim çalışmaları gerektiğini olabilir çalıştı olduğunu. Ne zaman, geri mi size iki seçenek verdin? Size tam / yıkıcı seçeneği var mı?
Reply

Register

Bookmarks