![]() |
|
| |||
| |||
| Bir kurtarma bölümü (SONY VAIO MASAÜSTÜ) bir kurtarma yapan başvurmak, mavi ekran hata nedeniyle karşılaştı Windows kadar başlıyor oldu. Iyileşme sürecinin bir parçasını Ancak Windows normalde başlatmak için - olarak mavi ekran yukarıda bahsedilen isabetleri bu yapamazsınız - bu bir tavuk ve yumurta durum burada biraz gerektirir! Güvenli Mod ANCAK içine miyim 'F8' son mesaj Kurtarma işlemi Güvenli Modda devam edemiyor söyleyerek can't get Bir yol için geri Kurtarma işlemi böylece en az geri Güvenli Mod ile tekrar alabilir mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sen geri alamazsınız. Eğer kurtarma bölümü sistem çalışmıyor bu yüzden en iyi tavsiye düzeltme olacağını, büyük olasılıkla, bir donanım hatası var.
| |||
| |||
| Cevabınız için teşekkürler. Bir taze Vista'nın mavi ekran ya da üstesinden de kurulabilir mi? Bu önceden geldi yüklenmiş bir disk varsa sorunu çözmek için büyük olasılıkla satın ediyorum. |
|
| |||
| |||
| Ayrıca eğer bir donanım hatası nasıl ne varsa eğer Windows can't get belirlemek olabilir?? |
|
| |||
| |||
| Size olan kurtarma zaten gelmez. Bu Vista, sadece Sony tarafından uyarlanmıştır. Yani, hayır. |
|
| |||
| |||
| Belirtilerle teşhis, donanım, deneme ve hata swapping olarak. Windows en çok hangi durumlarda yine de yanlış bir şekilde biraz anlatır. |
|
| |||
| |||
| Yani, yanında bir şekilde belirlenmesi ve donanım hatası rectifying, anyway I Güvenli Mod ile düşüncesi var? Ben belki bir ilan edilir bu RepairVista disklerin kullanarak düşünce mi? Eğer Güvenli Mod olarak ben deneyebilirsiniz ve bu sabah çevrimiçi görünmeyen bir potansiyel düzeltmeyi karşıdan yükleyin Ağ ile alabilir - de orada dün değildi kötü önce kurtarma süreci başladı! |
|
| |||
| |||
| Tüm bu CD'leri boot Linux çevreye, OS veya yedekleme veri üzerinde görev gerçekleştirmek için sağlamasıdır yapmak. Bu şey bir iyileşme mi, fabrika Öndeğerlere sıfırlamak herşeyi, bu çok işe yaramaz. Ne mavi ekranda hata nedir? Bana sabit sürücü kötü olduğu ve şimdi kurtarma sorunları önyükleme sorunları açıklıyor gitti geliyor. Ama birçok şey olabilir. Olarak ben dava açacak bir masaüstü olduğunu. Temizlik tüm kitap ve toz çıkışı ve tekrar geri deneyin. Bu kaldırmak için Timne / takas donanım ve izi ve hata olduğunu Failing. |
|
| |||
| |||
| Mavi ekranda bir hata nvlddmkm.sys gösterir. Eğer "nvlddmkm.sys" bu sorun için pek çok referans göreceksiniz Google - bazı () hatalı grafik kartı / bellek gibi, bu bir yazılım hatası diğer Donanım ilgili düşünmek () bozuk sürücüler gibi. Ayrıca bir önceki sonrası bahsi geçen 'düzeltmek' için bir bağlantıdır. Bir VAIO ekranı ise bir mozaik desen, bu deseni bulanık dikey çubuk ile mavi ekran önce değiştirilmiştir Windows Yükleniyor ekranda logosu obscuring bir durdurmak için işlem getirmek için geldi. Ben ve sorunun rectified olup olmadığını görmek için bileşenler swopping hakkındaki yorumlar için teşekkür ederiz, ama ben bunu yapmak için gerekli güven yok. Bu sorunu Vista Bunu bir son çare olarak XP kurmayı düşünün gerekebilir benzersizdir (I) son çare olarak bir disk var inanıyorum. |
|
| |||
| |||
| Bu bir Nvidia sürücüsü hatası's. Bu şey, eğer kurtarma sıfırlar ve her şeyi açıkça makine fabrika, daha sonra nasıl yazılım olarak sadece aynı sonra eğer o, bu ne düşündüklerim çalışmaları gerektiğini olabilir çalıştı olduğunu. Ne zaman, geri mi size iki seçenek verdin? Size tam / yıkıcı seçeneği var mı? |
![]() |
|
| Bookmarks |