![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мені довелося вдатися до справи повного відновлення після відновлення розділу (SONY VAIO Desktop), у зв'язку з синім екраном зустрічається помилка, коли Windows починає вгору. Частиною процесу відновлення, однак, вимагає, щоб почати Windows зазвичай - вона не може робити це як вона потрапляє на синьому екрані було сказано вище - таких небагато курки і яйця "Ситуація тут! Може 'F8 "в безпечному режимі, але не вдається пройти повідомлення, що процес відновлення не може тривати в безпечному режимі Чи є спосіб відкату процесу відновлення, з тим щоб принаймні я можу повернутися в безпечному режимі через раз? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете повернути. Якщо системний розділ відновлення не працює, ви, швидше за все, має місце апаратна провини, так краще б порадив виправити це.
| |||
| |||
| Спасибі за Вашу відповідь. Чи вважаєте ви, що нова установка Vista подолає синій екран чи ні? Він прийшов попередньо встановлені, але буде розглядати купівлю диска, якщо може виправити проблему. |
|
| |||
| |||
| Крім того, якщо вона являє собою апаратно провини, як я можу визначити, що, якщо він, якщо я не можу увійти до Windows? |
|
| |||
| |||
| Відновлення у вас є, що вже робить. Це Vista, тільки адаптовані Sony. Таким чином, немає. |
|
| |||
| |||
| За діагностики симптомів, заміни обладнання, проб і помилок. Windows говорить вам, дуже мало в плані того, що не так у більшості випадків все одно. |
|
| |||
| |||
| Таким чином, крім як-то виявлення та усунення апаратних провини, є в будь-якому випадку я можу отримати за допомогою в безпечному режимі? Я думаю, може бути, за допомогою одного з таких дисків RepairVista що рекламується? Якщо б я міг отримати в Безпечний режим з підтримкою мережі я можу спробувати завантажити потенційні виправити який з'явився онлайн сьогодні вранці, - теж погано не тут то було вчора, перш ніж я почав процес відновлення! |
|
| |||
| |||
| Всі ці диски зробити, це дозволить вам завантажитися в середовищі Linux, для виконання завдань за вашою ОС або резервне копіювання даних. Справа ви зробили відновлення, ви скинути всі заводські установки, так що це досить марно. Яка помилка на синьому екрані? Це звучить для мене жорсткому диску Gone Bad, як би пояснити, проблем із завантаженням системи, а тепер і відновлення проблем. Але це може бути багато речей. Як Desktop я б відкрити корпус вгору. Чистота все лайно і пил, і спробуйте знову відновлення. В іншому випадку, що прийшов час видалити / знімних обладнання і стежки і помилок. |
|
| |||
| |||
| Синій екран посилається на nvlddmkm.sys помилка. Якщо Google "nvlddmkm.sys", ви побачите безліч посилань на проблеми - деякі думають, що вона пов'язана з роботою устаткування (наприклад, несправна відеокарта / память), інші, що це помилка програмного забезпечення (наприклад, пошкоджені драйвери). Існує також посилання на 'виправити' про який я згадував у попередньому посту. На екрані сплеск VAIO є мозаїчна картина затемнена логотип, на екрані Windows Завантаження цієї моделі замінений нечіткі вертикальні смуги до "синього екрану" прибув порушувати справи до зупинки. Я високо ціную ваші коментарі про swopping компоненти і виходити чи можна це виправити цю проблему, але в мене немає необхідної впевненості зробити це сам. Я вважаю, що проблема є унікальною для Vista таким як останній засіб, можливо, доведеться подумати про установку XP (у мене є диск) як до останнього засобу. |
|
| |||
| |||
| Це помилка драйвера Nvidia. Справа в тому, випадку, якщо відновлення скидає все і очевидно, що машина працює на заводі, то як вона може бути програмне забезпечення як вона повинна працювати так само, як і тоді, якщо воно було, ось що я думаю. Коли ти зробив відновлення, а тобі не дають вам два варіанти? Хіба у вас повна / руйнівного варіанти? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Порятунку даних, перш ніж робити AC відновлення диска - Windows Vista операційної системи | ebhutton1717 | General Software чат | 10 | 10 жовтня 2009 02:34 |
| Оновлення для Vista від XP - Повний або оновлення CD Необхідні | joseliseo | Операційні системи Windows | 1 | 24 травня 2009 17:01 |
| Проблема з відкриттям фотоальбом Windows Зображення в повний розмір "Vista | tolet | Операційні системи Windows | 0 | 12 травня 2009 10:24 |
| Замість повного жорсткий диск, але не знаю чому | HistoryGirl | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 9 січня 2009 09:00 |
| Як відновити файли перспектива відновлення? | deepalone | Операційні системи Windows | 2 | 24 грудня 2007 14:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |