![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моя приятелка ми я Gateway лаптопа да се опита да се определи. Аз не съм компютър savy като тя си мисли, че съм. И така си помислих Бих получите някои тук от форума. Нейният лаптоп е пълен с шпионски софтуер, зловреден софтуер & просто обикновена обрани нагоре. Искам да форматирате HD изтриване всичко и повторно инсталиране на XP. Имам XP диска и ключове. Как мога да го направя? Всички линкове ще бъде супер. |
|
| |||
| |||
| Сложете диска, натиснете F4 обувка от CD, HDD Формат:) или изтегляне на начално и бомбата да горят CD и за един и същ |
|
| |||
| |||
| Ето какво се появи: Стоп: c0000218 (регистър файл недостатъчност) Регистърът може да се зарежда на кошер (файл): \ SystemRoot \ System32 \ Config \ софтуер или неговите влезте или altrenate. той е корумпиран, отсъства или не writable дъмп началото на физическата памет физическа памет дъмп пълна Свържем с вас Техническа поддръжка OT режим Admin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато се прави, че идват?
|
| |||
| |||
| Аз тласък мощ и XP екрана натоварване на екрана се появява за няколко минути, след това идва съоб. Аз бях опитал да обувка чрез CD устройство и получавам съобщение, че както добре. Аз бях се опита да се спаси в режим и нищо друго. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тогава използвайте Обувка и бомбата.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Този защо Айв идват хее да попитам. I DONT дори знам какво означава това. Имам XP оригиналния диск, който дойде с компютъра 7 ключовете. Аз ще го гледам тази вечер след работа, и ако аз арго фигура го, аз ще се върна тук. Отколкото |
|
| |||
| |||
| Това е молба. Изтегляне DBAN тук
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Аз съм частично да Heidi.IE себе си ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL Просто видях, че на Hedi използва DBAN за това е бомбата диска Функцията ........... |
|
| |||
| |||
| По дяволите, аз арго добивам то към обувка DBAN. Айв отидоха в настройките, за да се гарантира, че тя ботуши от CD устройството и аз все още се получи същата грешка съобщения. Аз ще опитам палец карам и да видим дали тя работи от там. Е, сега, когато погледна към него, всичко, което може да изтеглите беше увиснал / USB опция. Когато изтеглите CD / DVD ап, всичко, което ми се е ISO файл. Трябва ли да изгори само, че направо на CD? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Проблем за преформатиране, харесвам помагам! | pidge | Общи Софтуер Чат | 4 | 24-ти септември, 2009 20:57 |
| Reformatting с два RAID 0s твърди дискове | Numbnuts | Windows операционни системи | 0 | 25 май 2009 г. 13:11 |
| Reformatting-реално време резервната | pest79456 | Общи Софтуер Чат | 1 | 30 август 2008 04:19 |
| WD HD неприятности reformatting | Тили | Дискове & сменяемите носители | 3 | 29 Юни 2008 13:50 |
| Reformatting Проблеми | Бени | Общи Софтуер Чат | 1 | 15 Jan 2008 13:28 |
| Нишка Инструменти | |
| |