![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Moje přítelkyně mi dala jí Gateway laptop se pokusit o opravu. Nejsem počítači savy, jako si myslí, že jsem. Takže jsem si raději bych sehnat tady z fóra. Její laptop je plný spyware, malware & jen holý připojená nahoru. Chci formátu HD překonal všechno a znovu-instalaci XP. Mám XP disk a klíče. Jak to mám udělat? Všechny odkazy by být v pohodě.
|
|
|
|||
|
|||
|
Vložte disk, stiskněte F4 boot z CD, HDD Formát:) nebo si stáhnout zaváděcí a atomovku vypálit na CD a na stejné
|
|
|
|||
|
|||
|
Zde je, co se objeví:
Stop: c0000218 (Chyba souboru registru) Registr nemůže zavést podregistr (obrázek): \ systemroot \ system32 \ config \ software nebo jeho protokol nebo altrenate. je zkorumpovaný, nepřítomen, nebo nelze zapisovat začátek výpisu fyzické paměti fyzické paměti výpisem kompletní Kontaktovat technickou podporu ot sytem admin |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Když to má přijít?
|
|
|||
|
|||
|
I push elektrárny a XP obrazovky zatížení obrazovka na několik okamžiků, pak msg pochází. Jsem se snažil přes boot CD a já jsem tu zprávu stejně. Jsem se pokoušel dostat do zachránit režim a nic.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pak použijte spouštěcí a Nuke.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "
Můj systém: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
To je důvod, proč přijít Ive hee se zeptat. I dont dokonce vím, co to znamená. Já mám originál XP disk, který přišel s počítačem 7 klíče. Já si na to až večer po práci, a pokud já dotírat na to, I'll be back here. Thanx
|
|
|
|||
|
|||
|
Je to aplikace. Stáhnout DBAN zde
|
|||
|
|||
|
Jsem pro částečné Heidi.IE sám .............
http://www.heidi.ie/node/6 LOL jsem viděla, že Hedi se používá pro DBAN je to atomovku disk funkci ........... |
|
|
|||
|
|||
|
Sakra, já dotírat dostat do boot DBAN. Ive Naskočil nastavení aby se zajistilo, že boty z CD mechaniky a já stále stejné chybové zprávy. I'll zkusit řídit palce a uvidíme, jestli to funguje tam. No, teď když se podívám na to, všechny bych mohl stáhnout byl diskety / USB možnost. When I download CD / DVD app, všechny mám je ISO soubor. Mám na něco vypálit, aby přímo na CD?
|