![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Η φιλενάδα μου μου έδωσε την Gateway laptop για να προσπαθήσει να ορίσει. Δεν είμαι υπολογιστή SAVY όπως πιστεύει είμαι. Έτσι σκέφτηκα να θέσω κάποια από εδώ το φόρουμ. Ο φορητός υπολογιστής είναι γεμάτη από spyware, malware & απλά jacked up. Θέλω να διαμορφώσετε το HD διαγραφή πάντα και εκ νέου εγκατάσταση XP. Έχω την XP δίσκου και κλειδιά. Πώς μπορώ να το κάνω; Κάθε συνδέσεων θα είναι εντάξει. |
|
| |||
| |||
| Βάλτε το δίσκο, πατήστε το πλήκτρο F4 εκκίνηση από CD, HDD Μορφοποίηση:) ή να κατεβάσετε Nuke εκκίνησης και να κάψετε CD και στην ίδια |
|
| |||
| |||
| Να τι Αναδύεται μέχρι: Διακοπή: c0000218 (αρχείο μητρώου αποτυχία) Το μητρώο δεν μπορεί να φορτώσει το κυψέλη (αρχείο): \ SystemRoot \ system32 \ config \ λογισμικού ή το ημερολόγιο ή altrenate. είναι διεφθαρμένη, που απουσιάζει ή δεν εγγράψιμο χωματερή αρχή της φυσικής μνήμης φυσικής μνήμης πλήρη Επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη σας ot sytem admin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πότε που έρχονται;
|
| |||
| |||
| Θα προωθήσει την εξουσία και το φορτίο XP οθόνη εμφανιστεί η οθόνη για μερικά λεπτά, τότε το msg έρχεται. Έχω προσπαθήσει να ξεκινήσετε από το CD-ROM και να πάρω και αυτό το μήνυμα. Έχω προσπαθήσει να θέσει σε λειτουργία και τίποτα δεν αποθηκεύσετε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε Boot και Nuke.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats γιατί IVe προέρχονται hee να ρωτήσω. I dont γνωρίζουν καν τι σημαίνει αυτό. Έχω την αρχική XP δίσκος που ήρθε με τον υπολογιστή 7 τα κλειδιά. Θα δείτε ότι μέχρι σήμερα το βράδυ μετά τη δουλειά και αν μου επίκλισης να καταλάβω, εγώ θα βρίσκομαι και πάλι εδώ. Thanx |
|
| |||
| |||
| Είναι μια εφαρμογή. Κατεβάστε DBAN εδώ
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Είμαι με μερική Heidi.IE εγώ ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL Μόλις είδα ότι Hedi DBAN για τις χρήσεις είναι χαρακτηριστικό Nuke δίσκου ........... |
|
| |||
| |||
| Hell, επίκλισης I get it to boot DBAN. IVe προχωρήσει σε ρυθμίσεις για να διασφαλιστεί ότι οι μπότες από το cd drive και εξακολουθώ να έχουν την ίδια μηνύματα λάθους. Θα δοκιμάσετε μια αντίχειρα οδήγησης και δείτε αν αυτό δουλεύει από εκεί. Λοιπόν, τώρα που βλέπω αυτό, όλα θα μπορούσα να "κατεβάσετε" ήταν η δισκέτα / usb επιλογή. Όταν κάνετε λήψη του CD / DVD app, να πάρω όλα είναι ένα αρχείο ISO. Έχω μόνο να καίνε ότι ευθεία σε ένα CD;; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα στην αναμόρφωση », Please Help! | pidge | Γενικά Λογισμικό Chat | 4 | 24 Σεπτέμβρη 2009 20:57 |
| Η αναδιάταξη με δύο RAID 0s Σκληροί Δίσκοι | Numbnuts | Λειτουργικά συστήματα Windows | 0 | 25η Μαΐου 2009 13:11 |
| Επαναμορφοποίηση πραγματικό χρόνο εφεδρική | pest79456 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 30 Αυγ 2008 04:19 |
| WD HD κόπο επαναδιαμόρφωση | Tilly | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 29 Ιουν 2008 13:50 |
| Επαναμορφοποίηση Θέματα | Benny | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 15 Ιαν 2008 13:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |