![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja cura mi dali joj pristupnički laptopa pokušati popraviti. Nisam računalo savy kao ona misli da sam ja. Tako sam shvatio bih dobiti neki ovdje sa foruma. Njezina laptop je pun spywarea, zlonamjernih programa i samo plain jacked up. Želim formatirati HD brisanje svega i ponovo instalirati XP. Imam XP disk i ključevi. Kako ću to učiniti? Linkovi će biti super. |
|
| |||
| |||
| Put u disku, pritisnite F4 čizma iz CD-a, HDD Oblik:) ili za download boot i nuke spali na CD i da se isti |
|
| |||
| |||
| Evo što pops gore: Stop: c0000218 (registry file neuspjeh) Registar ne može učitati grozd (Datoteka): \ SystemRoot \ system32 \ config \ software ili njegovih zapisnik ili altrenate. to je korumpirana, odsutan, ili ne može pisati počevši od fizičke memorije dump fizičke memorije potpuna Kontakt ste tech support ot sytem admin |
|
| |||
| |||
| Kad to dođe?
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I push moći i XP zaslona pojavit će se zaslon opterećenje za nekoliko trenutaka, a zatim dolazi poruka. Ive 'pokušao to čizma putem CD i dobivam poruku da je dobro. Ive 'pokušao spasiti uzimajući u modu i ništa. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tada koristite Boot i nuke.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Taj zašto Ive dolaze hee pitati. JA dont ravan znati što to znači. JA dont imati originalni XP disk koji ste dobili uz računalo 7 tipke. Ja ću ga gledati večeras, nakon posla, i ako sam lik cant it out, ja ću se vratiti ovdje. Thanx |
|
| |||
| |||
| To je program. Download DBAN ovdje
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ja sam pristran Heidi.IE sebe ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL nisam vidio da je Hedi koristi DBAN za to nuke disk znaèajka ........... |
|
| |||
| |||
| Hell, JA licemjerje dobiti Internet to čizma DBAN. Ive uzašavši na postavkama kako bi se osiguralo da je čizme s CD, a ja još uvijek dobiti iste poruke o pogrešci. Ja ću probati jedan palac voziti i vidjeti ako to radi od tamo. Pa, sad da sam na to gledate, sve sam mogao skinuti bio floppy / USB opciju. Našto JA preuzimanje CD / DVD app, svi ja dobiti je ISO file. Zar sam ja trebala spaliti samo da je ravno na CD? |