![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A barátnõm adta meg neki Gateway laptop hogy megpróbálja a javítást. Nem vagyok számítógép SAVY mint ő azt hiszi én vagyok. Így gondoltam, amiben egy kis itt a fórumon. Her laptop tele van spyware, malware és csak üres jacked fel. Azt akarom, hogy a HD-formátum letörölheti mindent újra telepíteni XP. Van az XP lemezt, és gombokat. How do I do it? Minden olyan linkeket lenne cool. |
|
| |||
| |||
| Tegye a lemezt, nyomja meg az F4 boot CD, Format HDD:) vagy letölthető boot és nuke burn CD és ugyanazon |
|
| |||
| |||
| Itt van, mi jön ki: Stop: c0000218 (Hibás) A rendszerleíró adatbázis nem tudja betölteni a következő struktúrát (fájlt): \ SystemRoot \ system32 \ config \ software illetve annak naplóját vagy altrenate. a sérült, hiányzik, vagy nem írható elején dump a fizikai memória fizikai memóriakép teljes Kapcsolat Ön technika ot Sytem admin |
|
| |||
| |||
| Mikor hogy jön? |
|
| |||
| |||
| I push hatalom és az XP képernyőn terhelés képernyőn megjelenik egy néhány percet, majd az üzenet érkezett. Én már próbáltam boot keresztül a CD-meghajtó, és én ezt az üzenetet is. Én próbáltam menteni a szerzés módja és semmi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezután boot és Nuke.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats miért Ive come Hee megkérdezni. I dont is tudom, mit jelent ez. Én is az eredeti XP lemezt, amit a számítógép-7 a kulcsokat. Majd nézel ki ma este munka után, és ha vidám ez a szám, én leszek itt. Thanx |
|
| |||
| |||
| Ez egy alkalmazás. Letöltés itt DBAN |
|
| |||
| |||
| Én vagyok a részleges Heidi.IE magam ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL Most láttam, hogy a Hedi DBAN használja ki azt a lemezt, nuke funkció ........... |
|
| |||
| |||
| A fenébe is, I cant get it to boot DBAN. Ive ment beállítások biztosítják, hogy a csizma a CD meghajtóba, és én még mindig ugyanazt a hibaüzenetet. Megpróbálom a hüvelykujj hajt, és ha ez működik is. Nos, most, hogy ránézek, minden tudtam letölteni a floppy / USB opció. Amikor letölthető a CD / DVD app minden én kap egy ISO fájlt. Én meg csak égnek, hogy egyenesen egy CD-t? |