![]() |
|
| |||
| |||
| חברה שלי נתנה לי אותה Gateway הנייד לנסות לתקן. אני לא אוהב את המחשב savy היא חושבת שאני. אז הבנתי שאני רוצה לקבל כאן קצת את הפורום. הנייד שלה מלא של תוכנות ריגול, תוכנות זדוניות & פשוט תיכנסו למעלה. אני רוצה את פורמט HD למחוק הכל להתקין מחדש XP. יש לי דיסק של XP ואת המפתחות. כיצד אוכל לעשות זאת? כל הקישורים יהיה מגניב. |
|
| |||
| |||
| שימי את הדיסק, הקש F4 אתחול מהתקליטור, בפורמט HDD:) או להוריד האתחול ואת nuke לצרוב אותו על CD ו |
|
| |||
| |||
| הנה מה אבא למעלה: עצור: c0000218 (כשל קובץ רישום) הרישום אינו יכול לטעון את כוורת (קובץ): \ SystemRoot \ System32 \ Config \ Software או יומן או altrenate. זה פגום, חסר, או לא ניתן לכתיבה תחילת dump הזיכרון הפיזי dump זיכרון פיזי להשלים צור לך תמיכה טכנית OT sytem Admin |
|
| |||
| |||
| מתי זה בא?
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אני לדחוף את העוצמה ואת XP המסך יופיע מסך הטעינה במשך כמה דקות, ואז את מגיעה הודעה. ניסיתי אתחול דרך כונן התקליטורים ואני מקבל את ההודעה גם כן. ניסיתי להציל נכנס למצב ושום דבר. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ולאחר מכן השתמש האתחול ואת Nuke.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats למה Ive לבוא hee לשאול. Dont גם אני יודע מה זה אומר. יש לי את הדיסק המקורי XP שהגיעו עם המחשב 7 את המפתחות. אני אקח את זה נראה הערב אחרי העבודה ואם אני נתון זה צביעות, אני יהיה פה. Thanx |
|
| |||
| |||
| זה יישום. הורד DBAN כאן
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אני עצמי חלקי ל Heidi.IE ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL הרגע ראיתי את זה Hedi של DBAN עבור משתמש זה תכונה nuke דיסק ........... |
|
| |||
| |||
| לעזאזל, אני מבין את זה צביעות אתחול DBAN. Ive נעלם לתוך הגדרות כדי לוודא שהוא המגפיים מכונן התקליטורים ואני עדיין מקבל את אותן הודעות שגיאה. אני יהיה לנסות מנסיון הכונן ולראות אם זה עובד משם. ובכן, עכשיו אני מסתכל על זה, כל מה שאני יכול היה להוריד את דיסקט / USB אפשרות. כאשר אני מוריד את תקליטור DVD / App, כל מה שאני מקבל הוא קובץ ISO. אני אמור פשוט לצרוב את זה ישר תקליטור?? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה על אתחול מחדש, בבקשה עזרה! | pidge | כללי תוכנות צ 'אט | 4 | 24 ספטמבר 2009 20:57 |
| Reformatting RAID עם שני כוננים קשיחים 0s | Numbnuts | מערכות ההפעלה Windows | 0 | ה -25 במאי 2009 13:11 |
| Reformatting Real-Time גיבוי | pest79456 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -30 לאוגוסט 2008 04:19 |
| WD HD בקשיים reformatting | Tilly | כוננים & נשלפת | 3 | 29 יוני 2008 13:50 |
| נושאים Reformatting | בני | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -15 בחודש ינואר 2008 13:28 |
| שרשרת כלים | |
| |