![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano mergina padovanojo man savo Vartai nešiojamas bandyti nustatyti. Nesu kompiuterių savy, kaip ji mano, aš. So I figured I'd get some čia iš forumo. Jos nešiojamas pilna šnipinėjimo ir žalinga programine įranga tiesiog Jacked up. Noriu formato HD ištrinti viską ir iš naujo įdiegti XP. Turiu XP diską ir raktus. Kaip man tai padaryti? Jokių nuorodų, būtų šaunu. |
|
| |||
| |||
| Įdėkite diską, paspauskite F4 boot from CD, HDD formatas:) arba parsisiųsti batų Nuke įrašyti į CD ir tas pats |
|
| |||
| |||
| Štai kas pasirodo: Stop: c0000218 (registro failo klaida) Registro negali įkelti avilio (failo): \ SystemRoot \ System32 \ Config \ SOFTWARE arba jo žurnalo ar altrenate. jis yra sugadintas, arba nėra įrašomas pradžia dump fizinės atminties fizinės atminties iškelties užpildyti Susisiekti galite Tech Support OT abroad Administratorius |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada, kad atėjo?
|
| |||
| |||
| Aš Traukos jėga ir XP ekrano apkrova ekrane pasirodo už kelių minučių, tada msg ateina. I've tried to boot per CD ir gaunu pranešimą, kad taip pat. Aš bandė patekti į i ¹ saugoti ¾ imu ir nieko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tada naudokite Boot ir Nuke.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats why Ive come hee paklausti. I dont even know, ką tai reiškia. Aš turiu originalą XP diską, pateiktą su kompiuteriu 7 klavišais. I'll Look it up vakarą po darbo, ir jei I cant Figure it out, I'll be back here. Thanx |
|
| |||
| |||
| Tai taikymas. Parsisiųsti DBAN čia
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aš neabejingi Heidi.IE save ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL Aš tiesiog matė, kad Hedi's naudoja DBAN už tai Nuke disko funkcija ........... |
|
| |||
| |||
| Hell, I cant get it to boot DBAN. Ive, atvyko į parametrus, siekiant užtikrinti, kad batus iš kompaktinio disko ir aš vis dar tos pačios klaidos pranešimus. I'll try nykščio vairuoti ir pažiūrėkite, ar jis veikia iš ten. Na, dabar, kai aš žiūriu į jį, viskas, ką galima atsisiųsti buvo diskelio / USB parinktį. Kai Download CD / DVD APP, visi man yra ISO failas. Aš Numatomos tik sudeginti, kad tiesiai į kompaktinį diską? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Problemos dėl formato, Please help! | pidge | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 4 | 24 rugsėjis 2009 20:57 |
| Performatavimas su dviem RAID 0s Hard Drives | Numbnuts | Windows "operacinės sistemos | 0 | Gegužė 25, 2009 13:11 |
| Performatavimas realiu laiku atsargine | pest79456 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Rugpjūtis 30, 2008 04:19 |
| WD HD problemų performatavimas | Tilly | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 29, 2008 13:50 |
| Performatavimas Aktualijos | Benny | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 15 sausis 2008 13:28 |
| Temos įrankiai | |
| |