![]() |
|
| |||
| |||
| Mana draudzene man iedeva viņas Gateway laptop, lai mēģinātu noteikt. Es neesmu dators SAVY kā viņa domām es esmu. Tāpēc es sapratu man dabūt šeit no foruma. Viņas klēpjdators ir pilna ar spyware, malware un tikai plain jacked augšu. Es gribu formatēt HD dzēstu visu, un re-install XP. Man ir XP disku un atslēgas. Kā es varu darīt? Saikni, kāda būtu cool. |
|
| |||
| |||
| Ievietojiet disku, nospiediet taustiņu F4 boot no CD, Format HDD:), vai lejupielādēt apavu Nuke ierakstīt CD un to pašu |
|
| |||
| |||
| Here's what pops up: Stop: c0000218 (Reģistra faila nav) Reģistra Neizdevās ielādēt stropu (failu): \ systemroot \ system32 \ config \ Software vai žurnālu vai altrenate. tas ir bojāts, prombūtnē vai nav rakstāms sākuma dump fiziskās atmiņas fiziskās atmiņas izmete pilnīgs Jums sazināsimies Tech Support ot sytem admin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kad tas, kas nāk?
|
| |||
| |||
| I push jauda un XP ekrāns slodze uz ekrāna parādās dažus mirkļus, tad msg nāk. I've tried to boot caur CD disks un man šo ziņojumu, kā arī. I've tried nokļūst taupīšanas režīmu un nekas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pēc tam izmantojiet Boot un Nuke.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats kāpēc Ive come hee uzdot. I dont pat zināt, ko tas nozīmē. Man ir oriģinālā XP diska, kas nāca ar datoru 7 atslēgas. Es izskatīties it up šovakar pēc darba un ja es aprunāt skaitlis it out, I'll be back šeit. Thanx |
|
| |||
| |||
| Tas pieteikumu. Download DBAN šeit
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Es esmu daļējs Heidi.IE sevi ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL Es redzēju, ka Hedi's izmanto DBAN lai tas Nuke diska īpašība ........... |
|
| |||
| |||
| Hell, I cant get it to boot DBAN. IVE radījušas iestatījumus, lai nodrošinātu, ka zābaki no CD diska, un es joprojām saņemt paša kļūdu ziņojumus. I'll try īkšķi vadīt un redzēt, ja tā darbojas no turienes. Nu tagad, kad es paskatos uz to, es varētu lejupielādēt bija floppy / usb iespēju. Kad es download CD / DVD app, visi man ir ISO fails. Man vajadzēja tikai degt, ka tieši uz CD? |
![]() |
|
| Bookmarks |