![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moja dziewczyna mi jej Gateway laptopa próbować naprawić. Nie mam komputera savy jak ona myśli mam. So I figured I'd trochę tutaj z forum. Jej laptop jest pełen spyware, malware i po prostu jacked up. Chcę formacie HD usuwanie wszystko i ponownie zainstalować XP. Mam XP z dysku i klucze. Jak to zrobić? Wszelkie linki byłoby cool. |
|
| |||
| |||
| Umieść dysk, naciśnij klawisz F4 bootowania z CD, Format HDD:) lub pobrać i uruchomić nuke nagrane na CD i do samego |
|
| |||
| |||
| Oto co wyskakuje: Stop: c0000218 (Awaria pliku rejestru) Rejestr nie może wczytać gałęzi (pliku): \ SystemRoot \ system32 \ config \ software lub jego dziennika bądź altrenate. jest on uszkodzony, nieobecny lub nie może zapisywać do początku zrzutu pamięci fizycznej pełny zrzut pamięci fizycznej Kontakt ci tech support ot sytem admin |
|
| |||
| |||
| Gdy to come?
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I push władzy i XP ekranu załadować ekran na kilka chwil, a następnie msg przybywa. I've tried do rozruchu z dysku CD i dostaję komunikat, że również. I've tried getting zapisać w trybie i nic. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Następnie użyj Boot i Nuke.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats dlaczego Ive hee się zapytać. I dont even know what that means. Mam oryginał XP dysku dołączonym do komputera 7 klawiszy. I'll look to wieczorem po pracy, a jeżeli I cant figure it out, I'll be back tutaj. Thanx |
|
| |||
| |||
| Jest to wniosek. Pobierz tutaj DBAN
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I'm częściowe do siebie Heidi.IE ............. http://www.heidi.ie/node/6 Lol I tylko zobaczył, że jego zastosowań Hedi DBAN na to nuke dysku cechą ........... |
|
| |||
| |||
| Hell, I cant go uruchomić DBAN. Ive odszedł do ustawienia w celu zapewnienia, że buty z dysku CD i wciąż te same komunikaty o błędach. I'll try kciuk napęd i zobaczyć czy wszystko działa stamtąd. Dobrze, że teraz patrzę na to, wszystko mogę pobrać był dyskietki / usb opcję. Kiedy pobrać CD / DVD app, All I get to plik ISO. Mam tylko, że prosto do wypalenia płyty CD? |