menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Potreba prepracovanie Assitance s HD

Reply

Thread Tools
Old 26. apríla 2009, 15:17
Člen Skupina

Default Potreba prepracovanie Assitance s HD

Moja priateľka mi dala jej Gateway laptop sa pokúsiť o opravu. Nejsem počítači savy, ako si myslia, že som. Takže som si radšej bych sehnat tady z fóra. Jej laptop je plný spyware, malware & len holý připojená hore. Chcem formáte HD prekonal všetko a znova-inštaláciu XP. Mám XP disk a kľúče. Ako to mám urobiť? Všetky odkazy by byť v pohode.
Old 26. apríla 2009, 15:23
Člen Skupina

Vložte disk, stlačte F4 boot z CD, HDD Formát:) alebo si stiahnuť zavádzaciu a atomovky napáliť na CD a na rovnakej
Old 28. apríla 2009, 13:06
Člen Skupina

Tu je, čo sa objaví:

Stop: c0000218 (Chyba súboru databázy Registry)
Databáza Registry nemôže načítať podregister (obrázok):
\ Systemroot \ system32 \ config \ software
alebo jeho denník alebo altrenate.
je skorumpovanej, neprítomný, alebo sa nedá zapisovať

začiatok výpisu fyzickej pamäte
fyzickej pamäte výpisem kompletnú
Kontaktovať technickú podporu ot sytem admin
Old 29. apríla 2009, 09:43
Darcu Skupina

Keď to má prísť?
Old 29. apríla 2009, 20:07
Člen Skupina

I push elektrárne a XP obrazovky zaťaženie obrazovka na niekoľko okamihov, potom msg pochádza. Som sa snažil cez boot CD a já jsem tu správu rovnako. Som sa pokúšal dostať do zachrániť režim a nič.
Old 30. apríla 2009, 00:23
Darcu Skupina

Potom použite spúšťaciu a Nuke.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. "

Môj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01GHz
Základná doska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamäť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W AeroCool zeroDBA
Chladenie:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Sieť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operačný systém (y):
Windows XP + 7
Old 30. apríla 2009, 05:18
Člen Skupina

To je dôvod, prečo prísť Ive hee sa opýtať. I dont dokonca viem, čo to znamená. Já mám originál XP disk, ktorý prišiel s počítačom 7 kľúča. Já si na to až večer po práci, a ak já dotírat na to, I'll be back here. Thanx
Old 30. apríla 2009, 10:12
Darcu Skupina

Je to aplikácia. Stiahnuť dbať tu
Old 30. apríla 2009, 13:46
Darcu Skupina

Som pre čiastočné Heidi.IE sám .............

http://www.heidi.ie/node/6

LOL som videla, že Hedi sa používa pre dbať je to atomovka disk funkciu ...........
Old 30. apríla 2009, 17:57
Člen Skupina

Sakra, já dotírat dostať do boot dodržaný. Ive naskočil nastavenia aby sa zabezpečilo, že topánky z CD mechaniky a já stále rovnaké chybové správy. I'll skúsiť riadiť palce a uvidíme, jestli to funguje tam. No, teraz keď sa pozriem na to, všetky by som mohol stiahnuť bol diskety / USB možnosť. When I download CD / DVD app, všetky mám je ISO súbor. Mám na niečo vypáliť, aby priamo na CD?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém na Preformátovanie, Please Help! pidge Všeobecné Software Chat 4 24.Septembra 2009 20:57
Preformátovania sa dvoma RAID 0s Pevné disky Numbnuts Operačné systémy Windows 0 25. mája 2009 13:11
Preformátovania-zálohovanie v reálnom čase pest79456 Všeobecné Software Chat 1 30. augusta 2008 04:19
HD WD ťažkosti preformátovania Tilly Drives & Removable Media 3 29. júna 2008 13:50
Preformátovania Otázky Benny Všeobecné Software Chat 1 15. januára 2008 13:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.