![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja priateľka mi dala jej Gateway laptop sa pokúsiť o opravu. Nejsem počítači savy, ako si myslia, že som. Takže som si radšej bych sehnat tady z fóra. Jej laptop je plný spyware, malware & len holý připojená hore. Chcem formáte HD prekonal všetko a znova-inštaláciu XP. Mám XP disk a kľúče. Ako to mám urobiť? Všetky odkazy by byť v pohode. |
|
| |||
| |||
| Vložte disk, stlačte F4 boot z CD, HDD Formát:) alebo si stiahnuť zavádzaciu a atomovky napáliť na CD a na rovnakej |
|
| |||
| |||
| Tu je, čo sa objaví: Stop: c0000218 (Chyba súboru databázy Registry) Databáza Registry nemôže načítať podregister (obrázok): \ Systemroot \ system32 \ config \ software alebo jeho denník alebo altrenate. je skorumpovanej, neprítomný, alebo sa nedá zapisovať začiatok výpisu fyzickej pamäte fyzickej pamäte výpisem kompletnú Kontaktovať technickú podporu ot sytem admin |
|
| |||
| |||
| Keď to má prísť?
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I push elektrárne a XP obrazovky zaťaženie obrazovka na niekoľko okamihov, potom msg pochádza. Som sa snažil cez boot CD a já jsem tu správu rovnako. Som sa pokúšal dostať do zachrániť režim a nič. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Potom použite spúšťaciu a Nuke.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| To je dôvod, prečo prísť Ive hee sa opýtať. I dont dokonca viem, čo to znamená. Já mám originál XP disk, ktorý prišiel s počítačom 7 kľúča. Já si na to až večer po práci, a ak já dotírat na to, I'll be back here. Thanx |
|
| |||
| |||
| Je to aplikácia. Stiahnuť dbať tu
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Som pre čiastočné Heidi.IE sám ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL som videla, že Hedi sa používa pre dbať je to atomovka disk funkciu ........... |
|
| |||
| |||
| Sakra, já dotírat dostať do boot dodržaný. Ive naskočil nastavenia aby sa zabezpečilo, že topánky z CD mechaniky a já stále rovnaké chybové správy. I'll skúsiť riadiť palce a uvidíme, jestli to funguje tam. No, teraz keď sa pozriem na to, všetky by som mohol stiahnuť bol diskety / USB možnosť. When I download CD / DVD app, všetky mám je ISO súbor. Mám na niečo vypáliť, aby priamo na CD? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém na Preformátovanie, Please Help! | pidge | Všeobecné Software Chat | 4 | 24.Septembra 2009 20:57 |
| Preformátovania sa dvoma RAID 0s Pevné disky | Numbnuts | Operačné systémy Windows | 0 | 25. mája 2009 13:11 |
| Preformátovania-zálohovanie v reálnom čase | pest79456 | Všeobecné Software Chat | 1 | 30. augusta 2008 04:19 |
| HD WD ťažkosti preformátovania | Tilly | Drives & Removable Media | 3 | 29. júna 2008 13:50 |
| Preformátovania Otázky | Benny | Všeobecné Software Chat | 1 | 15. januára 2008 13:28 |
| Thread Tools | |
| |