![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Kız arkadaşım onu Gateway dizüstü düzeltmek için girişim için bana verdi. Ben bilgisayar savy gibi o ben düşünüyor değilim. Ben biraz burada forumu aldığım ediyorum dedim. Onun dizüstü, ve kötü amaçlı yazılım sadece kadar jacked casus doludur. Ben HD XP yüklemek herşeyi yeniden silme biçimi istiyorum. Ben XP disk ve tuşları var. Nasıl yaparım? Herhangi bir link iyi olurdu.
|
|
|
|||
|
|||
|
CD formatında HDD'den basın F4 önyükleme:) veya indirme açılış koyun disk ve atom bombası CD ve aynı için yanmak
|
|
|
|||
|
|||
|
İşte açılan's:
Dur: c0000218 (Kayıt Defteri Dosyası Arızası) Kayıt defteri) kovanını (dosyasını yükleyemiyor: \ SystemRoot \ System32 \ Config \ yazılım veya onun günlüğünü ya da altrenate. bu, eksik veya bozuk yazılabilir değil fiziksel bellek dökümü başında fiziksel bellek tam dökümü İletişim için teknik destek OT sytem yönetici |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
O geliyor?
|
|
|||
|
|||
|
Ben güç ve XP ekran yük ekran itme birkaç dakika için, sonra da mesaj geliyor görünür. Ben boot CD sürücüsü ile denedim ve ben de bu mesajı alıyorum. Ben modu ve hiçbir şey kaydetmek girmesini denedim.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sonra Önyükleme ve Nuke kullanın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "
Benim Sistemi: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Bu yüzden Ive sormaya hee gel. Hatta ne demek bilmiyorduysanız. O bilgisayarı 7 anahtarları ile birlikte gelen orijinal XP disk var. Eğer bunu anlamaya cant iş gece sonra, tekrar burada olacağız yukarı bakın göreceksiniz. Thanx
|
|
|
|||
|
|||
|
Bir uygulamanın. Yükleme DBAN burada
|
|||
|
|||
|
Kendimi ............. Heidi.IE kısmi yaşıyorum
http://www.heidi.ie/node/6 LOL Tek Hedi's it's Nuke disk özelliği ........... için DBAN kullanır gördüm |
|
|
|||
|
|||
|
Hell, I cant önyükleme DBAN için alırım. Ive setting cd sürücüsünden bu botlar için gitti ve ben hala aynı hata mesajı. Bir parmak sürücü deneyin olacaktır ve eğer oradan eserlerini görmek için tıklayınız. Evet, artık ben ona, bana verebilir indirmek göz Floppy / usb seçenek oldu. Ben, CD / DVD 'uygulaması indirme, tüm I get bir ISO dosyası. Tek bir CD için düz yazmak gerekiyor mu??
|