![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя подруга дала мені свій ноутбук Gateway спробувати виправити. Я не комп'ютер Сави, як вона думає, що я. Тому я вирішив, що я б тут отримати деякі з форуму. Її ноутбуком повної шпигунських програм, шкідливого & просто змучений. Я хочу формату HD стирання все і перевстановити XP. Я маю диска XP і ключі. Як мені це зробити? Будь-які посилання було б здорово. |
|
| |||
| |||
| Покладіть диска, натисніть клавішу F4 завантажитися з CD, Формат HDD:) або завантажити Nuke завантаження і запису на CD і в той же |
|
| |||
| |||
| Ось що спливаюче: Stop: c0000218 (Збій у файлі реєстру) До реєстру не вдається завантажити сімейство розділів (файл): \ SystemRoot \ System32 \ Config \ SOFTWARE або його журнал або altrenate. Файл пошкоджений, відсутній або захищений від запису Початок дамп фізичної пам'яті фізичні повний дамп пам'яті Контакт вам технічну підтримку від Sytem Admin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Коли ж, що прийшов?
|
| |||
| |||
| Я штовхаю влади і навантаження XP екрані з'явиться екран на декілька секунд, потім Msg приходить. Я намагалася завантажитися через дисковод компакт-дисків і я отримую повідомлення, що також. Я намагався потрапити в режимі економії і ніщо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Потім за допомогою завантажувального і Nuke.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thats чому Ive Хі прийшов запитати. I Dont навіть знаю, що це означає. У мене є оригінальний диск XP, який поставляється з комп'ютером 7 ключів. Я подивлюся його сьогодні ввечері після роботи, і якщо я нахиляє розібратися, я повернуся сюди. Thanx |
|
| |||
| |||
| Ця програма. Завантажити тут DBAN
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Я небайдужий до себе Heidi.IE ............. http://www.heidi.ie/node/6 LOL Я просто побачила, що Хеді використовує DBAN за це Nuke функцію диска ........... |
|
| |||
| |||
| Чорт, я нахиляє отримати його для завантаження DBAN. Ів пішов в настройках, щоб забезпечити, що вона завантажується з компакт-диска і я як і раніше, отримують ті ж повідомлення про помилку. Я постараюся флеш-накопичувач і подивитися, чи працює він звідти. Ну, тепер, коли я дивлюся на це, все що я можу завантажити було дискети / USB-варіант. Коли я завантажити CD / DVD програми, все це я отримую файл ISO. Я повинен просто запишіть, що прямо на CD? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Задача про переформатування, будь ласка, допоможіть! | Pidge | General Software чат | 4 | 24 вересня 2009 20:57 |
| Переформатування з двома RAID 0s Жорсткі диски | Numbnuts | Операційні системи Windows | 0 | 25 травня 2009 13:11 |
| Переформатування до реального часу резервного | pest79456 | General Software чат | 1 | 30 серпня 2008 04:19 |
| WD HD проблеми переформатування | Тіллі | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 29 червня 2008 13:50 |
| Переформатування питання | Benny | General Software чат | 1 | 15 січня 2008 13:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |