по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Имате нужда от помощ при инсталирането на

Reply

Нишка Инструменти
Old 16 октомври 2008, 04:36
Член Група

Default Имате нужда от помощ при инсталирането на

Здравейте всички
Аз съм в отчаяна нужда от помощ и трябва да инсталирате преди това на неделя на IBM ThinkPad 570, което е нищо, но увиснал карам по своя ultrabase, имам подредени в CD устройството, но не може да бъде тук в момента, така се надявам да момчета може да помогне
Как мога да се инсталира на всеки чрез флопи диск без CD диск подкрепа
Видях няколко мнения, но те водят, за да имат нужда от CD диск-късно, и аз банкомат DONT са това,
Im не fussed на които, както аз имам най-avaiable в ISO формат, като у дома си
Благодарим на всички вас!
Old 16 октомври 2008, 06:30
Номер на групата

и монтаж на оперативна система от последните 20 години на флопи ще бъде трудно 2: D, аз мисля, че единственият начин е да се копира съдържанието на opertaing система ISO върху твърдия си диск можеш да зареждане на Windows спешна флопи нещо и тичам Setup.exe от там. Единственият проблем е, че имате нужда от достъп до твърдия диск през друг лаптопа: (

ПРАКТИЧЕСКИ този единственото нещо, което може да измисля, бихте могли да преминете към компютър ремонт или нещо и заемат своите CD диск, но някои DONT как аз мисля, че ще го направя за свободни и concidering, че вашият лаптоп работи на въглища ID се каже, че сте по-малък бюджет:)
Old 16 октомври 2008, 06:50
Член Група

хектара хубаво въглищата ме накара да се смея
Мисля, Айв намери начин, аз имам друга лаптоп наоколо да използват ще поставите диска пуснати в два дяла копирате съдържанието на CD на Windows на една тогава използвайте win98 зареждащ диск и тичам настройка и инсталиране на други parition което мисля ще работи :)
Old 16 октомври 2008, 07:24
Номер на групата

Как смяташ да копирате файлове на Windows, без основната си твърд диск, за да стартирате от от друга лаптоп или може ли да сложите 2 твърди дискове в него? и все пак DONT инсталирате Windows използвайки своя втори лаптоп, тъй като навик работа с въглища захранва едно:), но все още няма разделителни работа
Old 16 октомври 2008, 22:38
Новите държави Група

Има път .. с помощта на USB флаш памет .... Не знам как да го направя .. приятеля ми знае ... Той върши това със своя лаптоп .... опитайте googling за това, как да правя това ....
Old 19 октомври 2008, 06:39
Модератор Група

Да, можете да инсталирате от USB стик.

Looky тук: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Или за натоварвания на информация: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Re-инсталиране на XP baxlobs Windows операционни системи 7 10 Jan 2009 07:45
Инсталиране на нови HD evilfantasy Дискове & сменяемите носители 4 26 Дек 2008 18:31
Инсталиране на нов HDs в Стария бр DAllmon Общи Хардуер Чат 8 5-и парламентарен Aug 2008 14:24
Преди да инсталирате нови процесора Blazing933 Процесори, дънни платки & RAM 3 29 Окт 2007 12:20
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc