![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Аз съм в отчаяна нужда от помощ и трябва да инсталирате преди това на неделя на IBM ThinkPad 570, което е нищо, но увиснал карам по своя ultrabase, имам подредени в CD устройството, но не може да бъде тук в момента, така се надявам да момчета може да помогне Как мога да се инсталира на всеки чрез флопи диск без CD диск подкрепа Видях няколко мнения, но те водят, за да имат нужда от CD диск-късно, и аз банкомат DONT са това, Im не fussed на които, както аз имам най-avaiable в ISO формат, като у дома си Благодарим на всички вас! |
|
| |||
| |||
| и монтаж на оперативна система от последните 20 години на флопи ще бъде трудно 2: D, аз мисля, че единственият начин е да се копира съдържанието на opertaing система ISO върху твърдия си диск можеш да зареждане на Windows спешна флопи нещо и тичам Setup.exe от там. Единственият проблем е, че имате нужда от достъп до твърдия диск през друг лаптопа: ( ПРАКТИЧЕСКИ този единственото нещо, което може да измисля, бихте могли да преминете към компютър ремонт или нещо и заемат своите CD диск, но някои DONT как аз мисля, че ще го направя за свободни и concidering, че вашият лаптоп работи на въглища ID се каже, че сте по-малък бюджет:) |
|
| |||
| |||
| хектара хубаво въглищата ме накара да се смея Мисля, Айв намери начин, аз имам друга лаптоп наоколо да използват ще поставите диска пуснати в два дяла копирате съдържанието на CD на Windows на една тогава използвайте win98 зареждащ диск и тичам настройка и инсталиране на други parition което мисля ще работи :) |
|
| |||
| |||
| Как смяташ да копирате файлове на Windows, без основната си твърд диск, за да стартирате от от друга лаптоп или може ли да сложите 2 твърди дискове в него? и все пак DONT инсталирате Windows използвайки своя втори лаптоп, тъй като навик работа с въглища захранва едно:), но все още няма разделителни работа |
|
| |||
| |||
| Има път .. с помощта на USB флаш памет .... Не знам как да го направя .. приятеля ми знае ... Той върши това със своя лаптоп .... опитайте googling за това, как да правя това .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, можете да инсталирате от USB стик. Looky тук: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Или за натоварвания на информация: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Re-инсталиране на XP | baxlobs | Windows операционни системи | 7 | 10 Jan 2009 07:45 |
| Инсталиране на нови HD | evilfantasy | Дискове & сменяемите носители | 4 | 26 Дек 2008 18:31 |
| Инсталиране на нов HDs в Стария бр | DAllmon | Общи Хардуер Чат | 8 | 5-и парламентарен Aug 2008 14:24 |
| Преди да инсталирате нови процесора | Blazing933 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 29 Окт 2007 12:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |