menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Potřebujete pomoc s instalací OS

Reply

Thread Nástroje
Old 16 října 2008, 04:36
Člen Skupina

Default Potřebujete pomoc s instalací OS

ahoj všem
Jsem zoufale potřebuje pomoc i potřeba nainstalovat os před touto nedělí na IBM Thinkpad 570, která má jen disketovou mechaniku na UltraBase, já si objednal CD-ROM ale nesmí být v tu dobu, takže doufám, kluci mohou pomoci
Jak mohu nainstalovat libovolný operační systém přes disketovou mechaniku bez CD-ROM podpora
Viděl jsem pár míst, ale vedou k nutné CD-ROM později, a já dont mít tato atm,
im ne rozčiloval os, které jak jsem již většinu dostupné ve formátu ISO doma
Děkuji vám všem!
Old 16 října 2008, 06:30
Dárce Skupina

dobře přiléhající operačního systému z posledních 20 let na disketě bude 2 bude těžké: D, já si myslím, že jediná cesta je zkopírovat obsah opertaing systému iso na pevný disk můžete startu windows disketu věc a mimořádné situace spustit soubor setup.exe odtamtud. Jediným problémem je, že budete potřebovat přístup k pevnému disku přes jiný notebook: (

to je jen praktická věc, co mě napadlo, mohl byste jít na místo, počítačového servisu nebo tak něco a půjčovat si jejich CD-ROM, ale některé jak já dont si myslí, že by to pro svobodné a concidering že váš laptop běží na uhlí id říci, že jste na napjatém rozpočtu:)
Old 16 října 2008, 06:50
Člen Skupina

ha pěkné uhlí se mi smát
i think ive našel způsob, jak mít i jiný notebook kolem využít ti dát disk do dvou oddílů zkopírovat obsah z disku CD na jednom pak použijte spouštěcí disketu Win98 a spusťte instalaci a nainstalovat na jiné parition což myslím, že bude fungovat :)
Old 16 října 2008, 07:24
Dárce Skupina

Jak budete kopírovat soubory bez oken na primární pevný disk pro zavedení ze na druhé straně notebooku nebo můžete dát 2 pevné disky v něm? Stejně dobře dont dosadit okna pomocí druhého notebooku, protože je zvyklý pracovat s uhlím poháněl jedno:), ale rozdělení bude i nadále pracovat
Old 16 října 2008, 22:38
Nový člen skupiny

existuje cesta .. pomocí rozhraní USB flash disk .... i dont vědět, jak na to .. můj přítel ví ... Činil to se mu laptop .... zkuste googling o tom, jak to udělat ....
Old 19 října 2008, 06:39
Moderátor skupiny

Ano, můžete instalovat z USB klíčenky.

Looky zde: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Nebo na spoustu informací: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Re-instalace XP baxlobs Operační systémy Windows 7 10. ledna 2009 07:45
Instalace nového HD evilfantasy Drives & Removable Media 4 26. prosinec 2008 18:31
Instalace nových HDS v OLD ks DAllmon Obecné Hardware Chat 8 5. srpen 2008 14:24
Před instalací nových CPU Blazing933 Procesory, základní desky & RAM 3 29. října 2007 12:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.