![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj všem Jsem zoufale potřebuje pomoc i potřeba nainstalovat os před touto nedělí na IBM Thinkpad 570, která má jen disketovou mechaniku na UltraBase, já si objednal CD-ROM ale nesmí být v tu dobu, takže doufám, kluci mohou pomoci Jak mohu nainstalovat libovolný operační systém přes disketovou mechaniku bez CD-ROM podpora Viděl jsem pár míst, ale vedou k nutné CD-ROM později, a já dont mít tato atm, im ne rozčiloval os, které jak jsem již většinu dostupné ve formátu ISO doma Děkuji vám všem! |
|
| |||
| |||
| dobře přiléhající operačního systému z posledních 20 let na disketě bude 2 bude těžké: D, já si myslím, že jediná cesta je zkopírovat obsah opertaing systému iso na pevný disk můžete startu windows disketu věc a mimořádné situace spustit soubor setup.exe odtamtud. Jediným problémem je, že budete potřebovat přístup k pevnému disku přes jiný notebook: ( to je jen praktická věc, co mě napadlo, mohl byste jít na místo, počítačového servisu nebo tak něco a půjčovat si jejich CD-ROM, ale některé jak já dont si myslí, že by to pro svobodné a concidering že váš laptop běží na uhlí id říci, že jste na napjatém rozpočtu:) |
|
| |||
| |||
| ha pěkné uhlí se mi smát i think ive našel způsob, jak mít i jiný notebook kolem využít ti dát disk do dvou oddílů zkopírovat obsah z disku CD na jednom pak použijte spouštěcí disketu Win98 a spusťte instalaci a nainstalovat na jiné parition což myslím, že bude fungovat :) |
|
| |||
| |||
| Jak budete kopírovat soubory bez oken na primární pevný disk pro zavedení ze na druhé straně notebooku nebo můžete dát 2 pevné disky v něm? Stejně dobře dont dosadit okna pomocí druhého notebooku, protože je zvyklý pracovat s uhlím poháněl jedno:), ale rozdělení bude i nadále pracovat |
|
| |||
| |||
| existuje cesta .. pomocí rozhraní USB flash disk .... i dont vědět, jak na to .. můj přítel ví ... Činil to se mu laptop .... zkuste googling o tom, jak to udělat .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, můžete instalovat z USB klíčenky. Looky zde: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Nebo na spoustu informací: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Re-instalace XP | baxlobs | Operační systémy Windows | 7 | 10. ledna 2009 07:45 |
| Instalace nového HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26. prosinec 2008 18:31 |
| Instalace nových HDS v OLD ks | DAllmon | Obecné Hardware Chat | 8 | 5. srpen 2008 14:24 |
| Před instalací nových CPU | Blazing933 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 29. října 2007 12:20 |
| Thread Nástroje | |
| |