μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση OS

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 04:36
Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζεστε βοήθεια για την εγκατάσταση OS

hello όλα
Είμαι σε απελπιστική ανάγκη για βοήθεια πρέπει να εγκαταστήσετε ένα os πριν από αυτή την Κυριακή σε IBM Thinkpad 570 που δεν έχει τίποτα, αλλά μια μονάδα δισκέτας στον ultrabase, έχω παραγγείλει το CD-ROM, αλλά μπορεί να μην είναι το εδώ στο χρόνο έτσι ελπίζω να παιδιά μπορεί να βοηθήσει
Πώς μπορώ να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα μέσω ενός δισκέττα οδήγησης χωρίς υποστήριξη cd drive
Έχω δει μια-δυο θέσεις, αλλά οδηγούν στην ανάγκη για τη μονάδα CD αργότερα, και atm i dont έχει αυτό,
im fussed οποία δεν os όπως έχω πλέον avaiable σε μορφή ISO στο σπίτι
σας ευχαριστώ όλους!
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 06:30
Ομάδα Δωρητών

και την τοποθέτηση ενός λειτουργικού συστήματος από τα τελευταία 20 χρόνια σε μια δισκέττα θα είναι δύσκολο 2: Α, νομίζω ότι ο μόνος τρόπος είναι να αντιγράψετε το περιεχόμενο του συστήματος ISO opertaing στο σκληρό σας δίσκο, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε έναν υπολογιστή με Windows δισκέττα πράγμα έκτακτης ανάγκης και setup.exe τρέχει από εκεί. το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται πρόσβαση στο σκληρό δίσκο μέσω laptop άλλο: (

thats μόνο την πρακτική που μπορώ να σκεφτώ, μπορείτε να μεταβείτε σε μια χώρα ή επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και κάτι δανειστεί τους cd μονάδα_δίσκου αλλά ορισμένες i dont πώς νομίζουν ότι θα το κάνει δωρεάν και concidering ότι το laptop τρέχει σε άνθρακα id σας πω ότι είναι σε ένα αυστηρό προϋπολογισμό:)
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 06:50
Μέλος Ομάδα

ha nice άνθρακα έκανε να γελάσω
Νομίζω IVE βρει έναν τρόπο που έχω άλλο laptop κοντά να χρησιμοποιήσετε τον δίσκο που θα τεθεί σε δύο διαμερίσματα για να αντιγράψετε τα περιεχόμενα του cd των Windows σε ένα τότε χρησιμοποιήστε ένα win98 δισκέτα εκκίνησης και να εκτελέσετε εγκατάσταση και την εγκατάσταση σε άλλο parition που νομίζω ότι θα εργαστεί :)
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 07:24
Ομάδα Δωρητών

πώς θα το αντίγραφο των αρχείων των Windows χωρίς το κύριο σκληρό δίσκο για την εκκίνηση από την άλλη ή laptop μπορεί να βάλεις 2 σκληρούς δίσκους σε αυτό; και ούτως ή άλλως dont εγκαταστήσετε τα Windows χρησιμοποιώντας το δεύτερο φορητό διότι συνηθίζει εργασία σας με τον άνθρακα που κινούνται από μία:) διαμέριση αλλά θα εξακολουθούν να εργάζονται
Old 16η Οκτωβρίου 2008, 22:38
Νέο Μέλος Ομάδα

υπάρχει τρόπος .. χρησιμοποιώντας ένα USB flash drive .... i dont ξέρει πώς να το κάνουμε .. ο φίλος μου ξέρει ... το έκανε αυτό με τον φορητό υπολογιστή .... Googling προσπαθήσουμε για το πώς να το κάνουμε αυτό ....
Old 19 Οκτωβρίου 2008, 06:39
Συντονιστής Ομάδας

Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε από ένα USB stick.

Looky εδώ: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Ή για φορτία Πληροφορίες: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Re-εγκατάσταση XP baxlobs Λειτουργικά συστήματα Windows 7 10 Ιαν 2009 07:45
Εγκαθιστώντας ένα νέο HD evilfantasy Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 4 26 Δεκ. 2008 18:31
Εγκατάσταση νέων HDS στο τεμ OLD DAllmon Γενική Συζήτηση Hardware 8 5 Αυγ 2008 14:24
Πριν από την εγκατάσταση νέων CPU Blazing933 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 29 Οκτ 2007 12:20
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.