![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| hello όλα Είμαι σε απελπιστική ανάγκη για βοήθεια πρέπει να εγκαταστήσετε ένα os πριν από αυτή την Κυριακή σε IBM Thinkpad 570 που δεν έχει τίποτα, αλλά μια μονάδα δισκέτας στον ultrabase, έχω παραγγείλει το CD-ROM, αλλά μπορεί να μην είναι το εδώ στο χρόνο έτσι ελπίζω να παιδιά μπορεί να βοηθήσει Πώς μπορώ να εγκαταστήσετε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα μέσω ενός δισκέττα οδήγησης χωρίς υποστήριξη cd drive Έχω δει μια-δυο θέσεις, αλλά οδηγούν στην ανάγκη για τη μονάδα CD αργότερα, και atm i dont έχει αυτό, im fussed οποία δεν os όπως έχω πλέον avaiable σε μορφή ISO στο σπίτι σας ευχαριστώ όλους! |
|
| |||
| |||
| και την τοποθέτηση ενός λειτουργικού συστήματος από τα τελευταία 20 χρόνια σε μια δισκέττα θα είναι δύσκολο 2: Α, νομίζω ότι ο μόνος τρόπος είναι να αντιγράψετε το περιεχόμενο του συστήματος ISO opertaing στο σκληρό σας δίσκο, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε έναν υπολογιστή με Windows δισκέττα πράγμα έκτακτης ανάγκης και setup.exe τρέχει από εκεί. το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται πρόσβαση στο σκληρό δίσκο μέσω laptop άλλο: ( thats μόνο την πρακτική που μπορώ να σκεφτώ, μπορείτε να μεταβείτε σε μια χώρα ή επισκευή ηλεκτρονικών υπολογιστών και κάτι δανειστεί τους cd μονάδα_δίσκου αλλά ορισμένες i dont πώς νομίζουν ότι θα το κάνει δωρεάν και concidering ότι το laptop τρέχει σε άνθρακα id σας πω ότι είναι σε ένα αυστηρό προϋπολογισμό:) |
|
| |||
| |||
| ha nice άνθρακα έκανε να γελάσω Νομίζω IVE βρει έναν τρόπο που έχω άλλο laptop κοντά να χρησιμοποιήσετε τον δίσκο που θα τεθεί σε δύο διαμερίσματα για να αντιγράψετε τα περιεχόμενα του cd των Windows σε ένα τότε χρησιμοποιήστε ένα win98 δισκέτα εκκίνησης και να εκτελέσετε εγκατάσταση και την εγκατάσταση σε άλλο parition που νομίζω ότι θα εργαστεί :) |
|
| |||
| |||
| πώς θα το αντίγραφο των αρχείων των Windows χωρίς το κύριο σκληρό δίσκο για την εκκίνηση από την άλλη ή laptop μπορεί να βάλεις 2 σκληρούς δίσκους σε αυτό; και ούτως ή άλλως dont εγκαταστήσετε τα Windows χρησιμοποιώντας το δεύτερο φορητό διότι συνηθίζει εργασία σας με τον άνθρακα που κινούνται από μία:) διαμέριση αλλά θα εξακολουθούν να εργάζονται |
|
| |||
| |||
| υπάρχει τρόπος .. χρησιμοποιώντας ένα USB flash drive .... i dont ξέρει πώς να το κάνουμε .. ο φίλος μου ξέρει ... το έκανε αυτό με τον φορητό υπολογιστή .... Googling προσπαθήσουμε για το πώς να το κάνουμε αυτό .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, μπορείτε να εγκαταστήσετε από ένα USB stick. Looky εδώ: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Ή για φορτία Πληροφορίες: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Re-εγκατάσταση XP | baxlobs | Λειτουργικά συστήματα Windows | 7 | 10 Ιαν 2009 07:45 |
| Εγκαθιστώντας ένα νέο HD | evilfantasy | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 26 Δεκ. 2008 18:31 |
| Εγκατάσταση νέων HDS στο τεμ OLD | DAllmon | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 5 Αυγ 2008 14:24 |
| Πριν από την εγκατάσταση νέων CPU | Blazing933 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 29 Οκτ 2007 12:20 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |