manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Trebate pomoć u instalaciji OS

Reply

Thread Tools
Old 16. listopada 2008, 04:36
Member Group

Default Trebate pomoć u instalaciji OS

hello svima
ja sam u očajan potreba od pomoć trebam instalirati OS prije nego se ove nedjelje na IBM ThinkPad 570 koja je ništa drugo nego tromo visi voziti na ultrabase, ja sam naručio cd voziti, ali svoj ne svibanj biti ovdje na vrijeme pa sam da vam se dečki može pomoći
Kako mogu instalirati bilo koji OS putem disketni pogon, bez cd voziti podrška
vidio sam par postova, ali oni vode na potrebu cd voziti kasnije, ATM i ja dont imati to,
im ne fussed koji OS kao što sam ja većinu avaiable u iso formatu kod kuće
Hvala svima!
Old 16. listopada 2008, 06:30
Donatorska Grupa

dobro fitting operativni sustav iz posljednjih 20 godina na 2 diskete će biti teško: D, mislim da je jedini način je da kopirate sadržaj opertaing sustava ISO na vaš hard disk onda možete dignuti Windows hitne floppy stvar i trčanje setup.exe od tamo. jedini problem je u tome što vam je potrebno pristupiti na hard disk preko drugog laptopa: (

taj jedini pratical stvar ja mogu sjetiti, možete otići na mjesto računalo na popravak ili nešto posuditi i njihov cd voziti, ali neki način ja dont misliti oni će to učiniti za slobodne i concidering da je vaš laptop radi na ugljen ID reći da ste na uskoj proračun:)
Old 16. listopada 2008, 06:50
Member Group

ha lijepo ugljena je napravio mene smijeh
ja misliti Ive pronašao način imam drugi laptop oko za korištenje gonna staviti disk staviti u dvije particije Kopiraj sadržaj prozora na jednom CD-a zatim koristiti win98 boot disketu i pokrenite instalacijski program i instalirati na druga parition koji mislim da će raditi :)
Old 16. listopada 2008, 07:24
Donatorska Grupa

kako ćete kopirati datoteke sustava Windows bez vaše primarni hard disk to čizma from drugi na laptop ili mogu vam put 2 tvrdo Pogoni u njemu? dobro ionako ne uvesti koga u službu Windows koristeći vaš drugi laptop jer navika funkcionirati sa vašim ugljena powered jedan:) ali za particioniranje i dalje će raditi
Old 16. listopada 2008, 22:38
Novi član grupe

postoji način .. koristeći USB bljesak voziti .... ja dont znati kako to napraviti .. moj prijatelj zna ... Činio je sa svojim laptop .... probati googling o tome kako to učiniti ....
Old 19. listopada 2008, 06:39
Moderator / ica grupe

Yep, možete instalirati sa USB stick.

Looky ovdje: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Ili za hrpe informacija: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Ponovno instaliranje XP baxlobs Windows Operating Systems 7 10 siječanj 2009 07:45
Instaliranje novog HD evilfantasy Drives & Izmjenjivi mediji 4 26. prosinac 2008 18:31
Instaliranje novih HDS u starom kom DAllmon General Hardware Chat 8 5. kolovoz 2008 14:24
Prije instaliranja novog CPU Blazing933 CPU, Matične ploče i RAM 3 29. listopad 2007 12:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.