kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Segítségre van szüksége a telepítés os

Reply

Téma eszközök
Old Október 16, 2008, 04:36
Csoport tagja

Default Segítségre van szüksége a telepítés os

Hello all
én kétségbeesetten szüksége segítségre szükségem van egy operációs rendszer telepítése előtt vasárnap egy IBM ThinkPad 570, amely nem más, mint egy floppy meghajtó a ultrabase, már megrendelte a CD-meghajtó, de nem lehet itt időben meg remélem, fickók tud segíteni
hogyan tud én felszerel akármi keresztül os hajlékonylemez-meghajtó nélkül, cd-meghajtó támogatása
Láttam egy pár hozzászólás, de vezet az, hogy szükség van a CD-meghajtó később, és én atm dont volna ez,
im nem nyugtalan, amely os, mint nekem van a legtöbb avaiable ISO formátumban otthon
Thank you all!
Old Október 16, 2008, 06:30
Donor Group

jól illeszkedő operációs rendszer az elmúlt 20 évben a floppy megy 2 nehéz: D Azt hiszem, az egyetlen lehetőség az, hogy másolja a tartalmát a rendszer opertaing iso-ra a merevlemezt akkor a windows boot floppy rendkívüli dolog, setup.exe fut onnan. Az egyetlen probléma, hogy elérésre van szükség, hogy a merevlemez, melyet egy másik laptop: (

Gyakorlati amit az egyetlen dolog, azt hiszem, akkor elmehet egy számítógép javítás hely vagy valamit, és kölcsönt a cd meghajtó, de bizonyos, hogy én dont gondol, megtenném, a szabad és concidering, hogy a laptopon fut a szén id mondani, hogy a szűkös költségvetés:)
Old Október 16, 2008, 06:50
Csoport tagja

ha szép a szén velem nevetni
i think ive megtalálta a módját, még egy laptop körül használni teszem a lemezt helyezett a két partíció tartalmát másolni a Windows CD-t, egyik majd egy win98 boot lemezt, és futtassa a telepítőt, és telepítsd az egyéb parition ami szerintem fog működni :)
Old Október 16, 2008, 07:24
Donor Group

Hogyan fogja másolni a Windows fájlok az elsődleges merevlemez indításra a többi laptopon vagy tud tesz 2 merevlemez van benne? egyébként jól dont telepíteni a Windows használja a második laptopot, mert ez szokás dolgozik-val-a szén powered egyet:), de továbbra is működni fognak particionálás
Old Október 16, 2008, 22:38
Új tag Csoport

van kiút .. használ egy USB villanás hajt .... én dont tud hogyan viselkedni csinál ez .. a barátom tudja ... Azt tette, hogy az ő laptop .... próbáld googling arról, hogyan kell csinálni, hogy ....
Old Október 19, 2008, 06:39
Moderátor Csoport

Ja, telepíthetsz egy USB kibír.

Ho van: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Vagy a rengeteg info: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Re-XP telepítése baxlobs A Windows operációs rendszerek 7 10. január 2009 07:45
Egy új HD evilfantasy Drives & Removable Media 4 26. december 2008 18:31
Telepítése az új HDS RÉGI db DAllmon Általános fémáru Chat 8 5. augusztus 2008 14:24
Mielőtt az új CPU Blazing933 Processzorok, alaplapok és RAM 3 29. október 2007 12:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.