![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all én kétségbeesetten szüksége segítségre szükségem van egy operációs rendszer telepítése előtt vasárnap egy IBM ThinkPad 570, amely nem más, mint egy floppy meghajtó a ultrabase, már megrendelte a CD-meghajtó, de nem lehet itt időben meg remélem, fickók tud segíteni hogyan tud én felszerel akármi keresztül os hajlékonylemez-meghajtó nélkül, cd-meghajtó támogatása Láttam egy pár hozzászólás, de vezet az, hogy szükség van a CD-meghajtó később, és én atm dont volna ez, im nem nyugtalan, amely os, mint nekem van a legtöbb avaiable ISO formátumban otthon Thank you all! |
|
| |||
| |||
| jól illeszkedő operációs rendszer az elmúlt 20 évben a floppy megy 2 nehéz: D Azt hiszem, az egyetlen lehetőség az, hogy másolja a tartalmát a rendszer opertaing iso-ra a merevlemezt akkor a windows boot floppy rendkívüli dolog, setup.exe fut onnan. Az egyetlen probléma, hogy elérésre van szükség, hogy a merevlemez, melyet egy másik laptop: ( Gyakorlati amit az egyetlen dolog, azt hiszem, akkor elmehet egy számítógép javítás hely vagy valamit, és kölcsönt a cd meghajtó, de bizonyos, hogy én dont gondol, megtenném, a szabad és concidering, hogy a laptopon fut a szén id mondani, hogy a szűkös költségvetés:) |
|
| |||
| |||
| ha szép a szén velem nevetni i think ive megtalálta a módját, még egy laptop körül használni teszem a lemezt helyezett a két partíció tartalmát másolni a Windows CD-t, egyik majd egy win98 boot lemezt, és futtassa a telepítőt, és telepítsd az egyéb parition ami szerintem fog működni :) |
|
| |||
| |||
| Hogyan fogja másolni a Windows fájlok az elsődleges merevlemez indításra a többi laptopon vagy tud tesz 2 merevlemez van benne? egyébként jól dont telepíteni a Windows használja a második laptopot, mert ez szokás dolgozik-val-a szén powered egyet:), de továbbra is működni fognak particionálás |
|
| |||
| |||
| van kiút .. használ egy USB villanás hajt .... én dont tud hogyan viselkedni csinál ez .. a barátom tudja ... Azt tette, hogy az ő laptop .... próbáld googling arról, hogyan kell csinálni, hogy .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja, telepíthetsz egy USB kibír. Ho van: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Vagy a rengeteg info: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Re-XP telepítése | baxlobs | A Windows operációs rendszerek | 7 | 10. január 2009 07:45 |
| Egy új HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26. december 2008 18:31 |
| Telepítése az új HDS RÉGI db | DAllmon | Általános fémáru Chat | 8 | 5. augusztus 2008 14:24 |
| Mielőtt az új CPU | Blazing933 | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 29. október 2007 12:20 |
| Téma eszközök | |
| |