פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

זקוק לעזרה בהתקנת OS

Reply

שרשרת כלים
Old 16 אוקטובר 2008, 04:36
חבר קבוצת

Default זקוק לעזרה בהתקנת OS

Hello all
אני זקוק נואשות לעזרה אני צריך להתקין OS על זה לפני יום ראשון IBM ThinkPad 570 אשר רק כונן תקליטונים על ultrabase שלה, יש לי כונן CD הורה שלו, אבל לא יכול להיות כאן בזמן כל כך אני מקווה חבר 'ה יכול לעזור
איך אני יכול להתקין כל מערכת הפעלה דרך כונן תקליטונים ללא כל תמיכה כונן CD
ראיתי כמה הודעות אבל הם צריכים להוביל על כונן CD מאוחר יותר, ATM ו Dont אני צריך את זה,
IM אשר לא טרחו OS כמוני avaiable ביותר בפורמט ISO בבית
תודה לכולכם!
Old 16 אוקטובר 2008, 06:30
קבוצת תורמים

ראוי גם שמערכת ההפעלה ב 20 השנים האחרונות תקליטונים הולך להיות קשה 2: D, אני חושב שהדרך היחידה היא להעתיק את התוכן של ISO opertaing המערכת על גבי הכונן הקשיח שלך ואז אתה יכול האתחול של Windows ו הדבר חירום תקליטונים להפעיל את setup.exe משם. הבעיה היחידה היא שאתה צריך גישה לכונן הקשיח הנייד דרך אחרת: (

thats pratical הדבר היחיד שאני יכול לחשוב, אתה יכול ללכת לתקן את המחשב במקום לשאול משהו או כונן התקליטורים שלהם אבל יש כמה Dont אני חושב שהם יעשו את זה בחינם ו concidering כי המחשב הנייד שלך פועלת על פחם ID אומר שאתה על תקציב הדוק:)
Old 16 אוקטובר 2008, 06:50
חבר קבוצת

חה נחמד פחם הצחיק אותי
אני חושב שאני ive מצאו עוד דרך הנייד סביב להשתמש הולך לשים את הדיסק כדי להכניס שתי מחיצות להעתיק את תוכן התקליטור של חלונות על אחד ולאחר מכן השתמש Win98 דיסק אתחול ולהפעיל את תוכנית ההתקנה ולהתקין על parition אחרים שלדעתי יעבוד :)
Old 16 אוקטובר 2008, 07:24
קבוצת תורמים

איך אתה מתכוון להעתיק את הקבצים של Windows ללא כונן קשיח העיקרית שלך האתחול במחשב הנייד או שאתה יכול לשים 2 דיסקים קשיחים בו? בכל אופן להתקין חלונות Dont השני באמצעות המחשב הנייד שלך, כי זה לעבודה עם וונט פחם מופעל אחת שלך:) אבל עדיין חלוקת עבודה
Old 16 אוקטובר 2008, 22:38
קבוצת חברות חדשות

יש דרך .. באמצעות כונן הבזק USB .... אני לא יודע איך לעשות את זה .. חבר שלי יודע ... הוא עשה זאת עם המחשב הנישא שלו .... נסה Googling על איך לעשות את זה ....
Old 19 אוקטובר 2008, 06:39
מנהל קבוצת

כן, אתה יכול להתקין מקל-USB.

Looky כאן: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

או המון מידע: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התקנה מחדש XP baxlobs מערכות ההפעלה Windows 7 -10 ינואר 2009 07:45
התקנה חדשה HD evilfantasy כוננים & נשלפת 4 26 דצמבר 2008 18:31
התקנה החדשה HDs ב OLD מחשבים DAllmon כללי חומרה צ 'אט 8 ה -5 בחודש אוגוסט 2008 14:24
לפני התקנת מעבד חדש Blazing933 CPUs, Motherboards & RAM 3 29 אוקטובר 2007 12:20
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.