![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all Aš esu verkiant reikia pagalbos man reikia įdiegti OS prieš šį sekmadienis IBM ThinkPad 570, kuri neturi nieko, bet diskelių savo ultrabase turiu užsisakyti kompaktinį diską, bet jos negali būti čia laiko, todėl aš tikiuosi, kad jūs vaikinai gali padėti Kaip aš galiu įdiegti bet OS per diskelių įrenginį be CD pagalbos mačiau Forumų pora, bet jie veda prie būtinybės kompaktinio disko ir vėliau, ir i atm Neturite tai, im not fussed kuri OS kaip aš labiausiai avaiable ISO formatu namie Thank you all! |
|
| |||
| |||
| gerai įrengti operacinę sistemą per paskutiniuosius 20 metų dėl floppy vyksta 2 bus sunku: D, manau, kad vienintelis būdas yra nukopijuoti iš opertaing sistema ISO turinį į standųjį diską Tada galite paleisti Windows avarinis diskelių dalykas ir paleiskite Setup.exe iš ten. Vienintelė problema yra tai, kad jums reikia prieiti prie kietojo disko per kitą nešiojamas: ( Thats tik praktiškai, ką aš negaliu sugalvoti, galima pereiti prie kompiuterio remontas vietą ar kažkas skolintis ir jų kompaktinių diskų įrenginį, tačiau kai kurie kaip i dont think jie būtų tai padaryti nemokamai ir concidering kad Jūsų nešiojamas kompiuteris veikia anglies numeris pasakyti, kad esate dėl griežtų biudžeto:) |
|
| |||
| |||
| ha nice anglys privertė mane juoktis Manau, IVE rasti kelią aš turiu kitą nešiojamas aplink naudoti gonna įdėti diską įdėti į du skirsnius kopiją iš "Windows" CD į vieną, tada naudokite Win98 įkrovos diską, ir paleiskite įdiegimo programą ir įdiegti kitas parition kuri manau dirbs turinys :) |
|
| |||
| |||
| Kaip ketinate nukopijuoti rinkmenas Windows be savo pagrindinio kietojo disko paleisti iš dėl kitų laptopa ar galite įdėti 2 kietuosius diskus į jį? gerai vistiek dont įdiegti Windows, naudodami savo antrą nešiojamąjį kompiuterį, nes jis įpratęs dirbti su savo akmens Powered vienas:) bet pertvaros dar veiks |
|
| |||
| |||
| yra taip .. naudojant USB flash drive .... i dont know how to do it .. mano draugas žino ... jis padarė, kad jo nešiojamas .... bandykite "Google" paiešką, kaip tai padaryti .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip, jūs galite įdiegti iš USB. Looky čia: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Arba apkrovų info: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujo įdiegti XP | baxlobs | Windows "operacinės sistemos | 7 | 10 sausis 2009 07:45 |
| Įdiegti naują HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26 gruodis 2008 18:31 |
| Diegti naujas HDS Old vnt | DAllmon | General Hardware Chat | 8 | 5 rugpjūtis 2008 14:24 |
| Prieš diegdami naujus procesorius | Blazing933 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 29 spalis 2007 12:20 |
| Temos įrankiai | |
| |