![]() |
|
| |||
| |||
| hello all i am in izmisīga vajadzība palīdzēt man jāinstalē os pirms šī svētdiena uz IBM ThinkPad 570, kas ir nekas, bet floppy drive tās UltraBase, man ir pasūtīts cd drive taču tā nedrīkst būt šeit laikā, tāpēc es ceru, ka jūs guys var palīdzēt Kā es varu uzstādīt jebkuru os caur floppy drive bez cd drive atbalsts Es esmu redzējis dažas amata vietas, bet tās vadību, ir nepieciešams cd drive vēlāk, un man atm dont ir tas, im nav fussed kuras os kā es visvairāk avaiable ISO formātā mājās thank you all! |
|
| |||
| |||
| arī uzstādīšanas operētājsistēma no pēdējo 20 gadu laikā uz disketes notiek 2 būtu grūti: D, es domāju, ka vienīgais veids ir kopija no opertaing sistēmas ISO saturu uz cietā diska tad vari boot logiem avārijas disketes lieta, un palaist setup.exe no turienes. Vienīgā problēma ir tā, ka jums nepieciešama piekļuve cieto disku, izmantojot citu klēpjdators: ( thats tikai praktiskā lieta, es varu iedomāties, jūs varētu doties uz datoru remonta vietā vai kaut ko un aizņemties to cd drive, bet daži, kā i dont domāju, ka viņi to dara bez maksas un concidering ka jūsu klēpjdators darbojas ogļu id teikt, ka esat par cieši budžets:) |
|
| |||
| |||
| ha nice akmeņogles, kas man smieties Es domāju, ka IVE atrasts veids, kā man ir cits portatīvo ap izmantot gonna nodot diska laistas divas starpsienas kopiju uz Windows CD vienā tad izmanto win98 boot disku un palaist setup un instalēt citu parition kuru es domāju, ka būs darba saturs :) |
|
| |||
| |||
| kā jūs kopēt Windows failus bez jūsu primāro cieto disku ar boot no otras klēpjdatoru vai tu vari nodot 2 cietajiem diskiem tajā? labi anyway dont install windows, izmantojot savu otro klēpjdatoru, jo tas paradis darbu ar savu ogļu powered one:), bet šķērssienu turpinās darboties |
|
| |||
| |||
| ir veids .. izmanto usb flash drive .... Nezinu, kā to darīt .. mans draugs zina ... viņš to izdarīja ar savu portatīvo datoru .... izmēģināt googling par to, kā to izdarīt .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, jūs varat instalēt no USB stick. Looky šeit: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Vai slodzes info: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html
![]() |
|
| Bookmarks |