rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Potrzebujesz pomocy przy instalacji OS

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 października 2008, 04:36
Członek grupy

Default Potrzebujesz pomocy przy instalacji OS

Witam wszystkich
ja jestem w rozpaczliwej potrzebie I need help, aby zainstalować wszystkie przed tą niedzielę na IBM ThinkPad 570, który ma tylko napęd dyskietek na UltraBase, kazałem dysk cd ale nie może być tutaj w czasie tak, mam nadzieję, że faceci mogą pomóc
Jak mogę instalować systemu operacyjnego za pomocą dyskietek bez dysków CD
Widziałem kilka postów ale prowadzą na potrzeby dysk cd później, i dont atm mam ten,
im nie fussed które os Jak najbardziej dostępny w formacie ISO w domu
Thank you all!
Old 16 października 2008, 06:30
Grupa dawcy

oraz montażu systemów operacyjnych z ostatnich 20 lat na dyskietce 2 będzie trudno: D Myślę, że jedynym sposobem jest skopiowanie zawartości opertaing systemu ISO na dysku, to możesz uruchomić Windows nadzwyczajnych rzeczy i dyskietki uruchomić plik setup.exe z tego miejsca. Jedynym problemem jest to, że potrzebny jest dostęp do dysku za pośrednictwem innego laptopa: (

thats tylko praktycznych i co można myśleć, można przejść do miejsca naprawy komputera lub coś pożyczyć ich dysk cd, ale niektóre, jak i dont think zrobią to za darmo i concidering że laptop działa na węgiel id powiedzieć, że jesteś na napięty budżet:)
Old 16 października 2008, 06:50
Członek grupy

ha nice węgla made me laugh
i think ive found droga ja mam innego laptopa około korzystać zamiar umieścić na dysku umieścić w dwóch partycji skopiować zawartość z dysku CD na jednej a następnie za pomocą dyskietki startowej win98 i uruchom program instalacyjny i zainstalować na innych partycję który moim zdaniem będzie działać :)
Old 16 października 2008, 07:24
Grupa dawcy

Jak idziesz do kopiowania plików systemu Windows bez podstawowego dysku twardego do uruchamiania z drugiej strony laptop lub można umieścić 2 dyski twarde w to? well anyway dont zainstalować system Windows za pomocą swojego drugiego laptopa, ponieważ przyzwyczajenie praca z węgla powered jeden:) ale podział będzie nadal działać
Old 16 października 2008, 22:38
Nowe państwa grupy

istnieje sposób .. za pomocą USB błysk przejażdżka .... Nie wiem jak to zrobić .. mój przyjaciel wie ... Czynił on to z jego laptop .... Spróbuj googling o tym, jak to zrobić ....
Old 19 października 2008, 06:39
Moderator grupy

Tak, można zainstalować z dysku USB.

Looky tutaj: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Lub mnóstwo informacji: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register

Zakładki