![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich ja jestem w rozpaczliwej potrzebie I need help, aby zainstalować wszystkie przed tą niedzielę na IBM ThinkPad 570, który ma tylko napęd dyskietek na UltraBase, kazałem dysk cd ale nie może być tutaj w czasie tak, mam nadzieję, że faceci mogą pomóc Jak mogę instalować systemu operacyjnego za pomocą dyskietek bez dysków CD Widziałem kilka postów ale prowadzą na potrzeby dysk cd później, i dont atm mam ten, im nie fussed które os Jak najbardziej dostępny w formacie ISO w domu Thank you all! |
|
| |||
| |||
| oraz montażu systemów operacyjnych z ostatnich 20 lat na dyskietce 2 będzie trudno: D Myślę, że jedynym sposobem jest skopiowanie zawartości opertaing systemu ISO na dysku, to możesz uruchomić Windows nadzwyczajnych rzeczy i dyskietki uruchomić plik setup.exe z tego miejsca. Jedynym problemem jest to, że potrzebny jest dostęp do dysku za pośrednictwem innego laptopa: ( thats tylko praktycznych i co można myśleć, można przejść do miejsca naprawy komputera lub coś pożyczyć ich dysk cd, ale niektóre, jak i dont think zrobią to za darmo i concidering że laptop działa na węgiel id powiedzieć, że jesteś na napięty budżet:) |
|
| |||
| |||
| ha nice węgla made me laugh i think ive found droga ja mam innego laptopa około korzystać zamiar umieścić na dysku umieścić w dwóch partycji skopiować zawartość z dysku CD na jednej a następnie za pomocą dyskietki startowej win98 i uruchom program instalacyjny i zainstalować na innych partycję który moim zdaniem będzie działać :) |
|
| |||
| |||
| Jak idziesz do kopiowania plików systemu Windows bez podstawowego dysku twardego do uruchamiania z drugiej strony laptop lub można umieścić 2 dyski twarde w to? well anyway dont zainstalować system Windows za pomocą swojego drugiego laptopa, ponieważ przyzwyczajenie praca z węgla powered jeden:) ale podział będzie nadal działać |
|
| |||
| |||
| istnieje sposób .. za pomocą USB błysk przejażdżka .... Nie wiem jak to zrobić .. mój przyjaciel wie ... Czynił on to z jego laptop .... Spróbuj googling o tym, jak to zrobić .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, można zainstalować z dysku USB. Looky tutaj: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Lub mnóstwo informacji: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html
![]() |
|
| Zakładki |