mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Aveţi nevoie de ajutor pentru instalarea de sisteme de operare

Reply

Thread Tools
Old 16 octombrie 2008, 04:36
Grupul de stat

Default Aveţi nevoie de ajutor pentru instalarea de sisteme de operare

Bună ziua tuturor
i sînt în nevoie disperată de ajutor i nevoie la spre a instala un sistem de operare înainte de această duminică pe un IBM ThinkPad 570 care nu are nimic, dar o unitate floppy pe ultrabase sale, am ordonat unitatea de CD, dar ei nu pot fi aici, în timp, astfel Sper să vă baietii pot ajuta la
Cum pot instala orice sistem de operare, printr-un floppy şofer, fără nici un sprijin unitatea de CD
Am văzut o pereche de posturi, dar acestea să aibă nevoie de plumb pe unitatea de CD mai târziu, şi I dont ATM-au acest lucru,
im nu fussed sistem de operare, care după cum am mai avaiable în format ISO la domiciliu
Thank you all!
Old 16 octombrie 2008, 06:30
Grupul de donator

montarea de bine un sistem de operare din ultimii 20 de ani pe o dischetă este de 2 va fi greu: D, cred ca este singura modalitate de a copia conţinutul sistem ISO opertaing pe hard disk, atunci puteţi boot-un lucru ferestrele de urgenţă şi de floppy a alerga setup.exe de acolo. Singura problemă este că aveţi nevoie de acces la hard-disk printr-un alt laptop: (

thats numai I pratical lucru se poate gândi, ai putea merge la un loc de calculator sau ceva de reparaţii şi împrumuta unitate CD-ul lor, dar unele dont cum cred că ar face-o cu titlu gratuit şi concidering că laptop-ul ruleaza pe cărbune ID-ul spune că sunteţi pe un buget bine:)
Old 16 octombrie 2008, 06:50
Grupul de stat

ha frumos de cărbune mi-a facut râd
i think ive am găsit o cale un alt laptop în jurul a utiliza o sa pun discul puse în două partiţii pentru a copia conţinutul de CD-ul Windows, pe de o apoi să utilizaţi un disc de win98 boot şi a alerga setup şi a instala pe parition alte care cred că va funcţiona :)
Old 16 octombrie 2008, 07:24
Grupul de donator

modul în care ai de gând să copiaţi fişierele Windows fără unitatea dvs. primară de greu pentru a boot-eze de pe laptop sau puteţi pune 2 hard disk-uri în el? bine, oricum dont a instala Windows, utilizând laptop-al doilea, deoarece wont work cu cărbune dvs. alimentat una:), dar de partiţionare va lucra în continuare
Old 16 octombrie 2008, 22:38
Noile state Group

nu există o cale .. folosind o unitate flash USB .... i dont know cum la spre a face it .. prietenul meu stie ... el a făcut-o cu .... său laptop încercaţi googling despre cum sa faci asta ....
Old 19 octombrie 2008, 06:39
Moderator Group

Da, aveţi posibilitatea să instalaţi de pe un stick USB.

Looky aici: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Sau pentru sarcini de info: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.