![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Bună ziua tuturor
i sînt în nevoie disperată de ajutor i nevoie la spre a instala un sistem de operare înainte de această duminică pe un IBM ThinkPad 570 care nu are nimic, dar o unitate floppy pe ultrabase sale, am ordonat unitatea de CD, dar ei nu pot fi aici, în timp, astfel Sper să vă baietii pot ajuta la Cum pot instala orice sistem de operare, printr-un floppy şofer, fără nici un sprijin unitatea de CD Am văzut o pereche de posturi, dar acestea să aibă nevoie de plumb pe unitatea de CD mai târziu, şi I dont ATM-au acest lucru, im nu fussed sistem de operare, care după cum am mai avaiable în format ISO la domiciliu Thank you all!
|
|
|
|||
|
|||
|
montarea de bine un sistem de operare din ultimii 20 de ani pe o dischetă este de 2 va fi greu: D, cred ca este singura modalitate de a copia conţinutul sistem ISO opertaing pe hard disk, atunci puteţi boot-un lucru ferestrele de urgenţă şi de floppy a alerga setup.exe de acolo. Singura problemă este că aveţi nevoie de acces la hard-disk printr-un alt laptop: (
thats numai I pratical lucru se poate gândi, ai putea merge la un loc de calculator sau ceva de reparaţii şi împrumuta unitate CD-ul lor, dar unele dont cum cred că ar face-o cu titlu gratuit şi concidering că laptop-ul ruleaza pe cărbune ID-ul spune că sunteţi pe un buget bine:) |
|
|
|||
|
|||
|
ha frumos de cărbune mi-a facut râd
i think ive am găsit o cale un alt laptop în jurul a utiliza o sa pun discul puse în două partiţii pentru a copia conţinutul de CD-ul Windows, pe de o apoi să utilizaţi un disc de win98 boot şi a alerga setup şi a instala pe parition alte care cred că va funcţiona :) |
|
|
|||
|
|||
|
modul în care ai de gând să copiaţi fişierele Windows fără unitatea dvs. primară de greu pentru a boot-eze de pe laptop sau puteţi pune 2 hard disk-uri în el? bine, oricum dont a instala Windows, utilizând laptop-al doilea, deoarece wont work cu cărbune dvs. alimentat una:), dar de partiţionare va lucra în continuare
|
|
|
|||
|
|||
|
nu există o cale .. folosind o unitate flash USB .... i dont know cum la spre a face it .. prietenul meu stie ... el a făcut-o cu .... său laptop încercaţi googling despre cum sa faci asta ....
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, aveţi posibilitatea să instalaţi de pe un stick USB.
Looky aici: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Sau pentru sarcini de info: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html