menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Potrebujete pomoc s inštaláciou OS

Reply

Thread Tools
Old 16 októbra 2008, 04:36
Člen Skupina

Default Potrebujete pomoc s inštaláciou OS

ahoj všetkým
Som zúfalo potrebuje pomoc aj potreba nainštalovať os pred touto nedeľou na IBM Thinkpad 570, ktorá má len disketovú mechaniku na UltraBase, já si objednal CD-ROM ale nesmie byť v tú dobu, takže dúfam, chlapci môžu pomôcť
Ako môžem nainštalovať ľubovoľný operačný systém cez disketovú mechaniku bez CD-ROM podpora
Videl som pár miest, ale vedú k nutnej CD-ROM neskôr, a já dont mať táto atm,
im nie rozčuľoval os, ktoré ako som už väčšinu dostupné vo formáte ISO doma
Ďakujem vám všetkým!
Old 16 októbra 2008, 06:30
Darcu Skupina

dobre priliehajúce operačného systému z posledných 20 rokov na diskete bude 2 bude ťažké: D, já si myslím, že jediná cesta je skopírovať obsah opertaing systému iso na pevný disk môžete štarte windows núdzové disketu a vec spustiť súbor setup.exe odtiaľ. Jediným problémom je, že budete potrebovať prístup k pevnému disku cez iný notebook: (

to je len praktická vec, čo ma napadlo, mohol by ste ísť na miesto, technika alebo tak niečo a požičiavať si ich CD-ROM, ale niektoré jak já dont si myslia, že by to pre slobodné a concidering že váš laptop beží na uhlie id povedať, že ste na napätom rozpočte:)
Old 16 októbra 2008, 06:50
Člen Skupina

ha pekné uhlia sa mi smiať
i think ive našiel spôsob, ako mať aj iný notebook okolo využiť ti dať disk do dvoch oddielov skopírovať obsah z disku CD na jednom potom použite spúšťaciu disketu Win98 a spustite inštaláciu a nainštalovať na iné parition čo myslím, že bude fungovať :)
Old 16 októbra 2008, 07:24
Darcu Skupina

Ako budete kopírovať súbory bez okien na primárny pevný disk pre zavedenie ze na druhej strane notebooku alebo môžete dať 2 pevné disky v ňom? Rovnako dobre dont dosadiť okna pomocou druhého notebooku, pretože je zvyknutý pracovať s uhlím poháňal jedno:), ale rozdelenie bude aj naďalej pracovať
Old 16 októbra 2008, 22:38
Nový člen skupiny

existuje cesta .. pomocou rozhrania USB flash disk .... i dont vedieť, ako na to .. môj priateľ vie ... Činil to sa mu laptop .... skúste googling o tom, ako to urobiť ....
Old 19 októbra 2008, 06:39
Moderátor skupiny

Áno, môžete nainštalovať z USB kľúčenky.

Looky tu: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Alebo na veľa informácií: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Re-inštalácia XP baxlobs Operačné systémy Windows 7 10. januára 2009 07:45
Inštalácia nového HD evilfantasy Drives & Removable Media 4 26. december 2008 18:31
Inštalácia nových HDS v OLD ks DAllmon Všeobecné Hardware Chat 8 5. august 2008 14:24
Pred inštaláciou nových CPU Blazing933 Procesory, základné dosky & RAM 3 29. októbra 2007 12:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.