![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj všetkým Som zúfalo potrebuje pomoc aj potreba nainštalovať os pred touto nedeľou na IBM Thinkpad 570, ktorá má len disketovú mechaniku na UltraBase, já si objednal CD-ROM ale nesmie byť v tú dobu, takže dúfam, chlapci môžu pomôcť Ako môžem nainštalovať ľubovoľný operačný systém cez disketovú mechaniku bez CD-ROM podpora Videl som pár miest, ale vedú k nutnej CD-ROM neskôr, a já dont mať táto atm, im nie rozčuľoval os, ktoré ako som už väčšinu dostupné vo formáte ISO doma Ďakujem vám všetkým! |
|
| |||
| |||
| dobre priliehajúce operačného systému z posledných 20 rokov na diskete bude 2 bude ťažké: D, já si myslím, že jediná cesta je skopírovať obsah opertaing systému iso na pevný disk môžete štarte windows núdzové disketu a vec spustiť súbor setup.exe odtiaľ. Jediným problémom je, že budete potrebovať prístup k pevnému disku cez iný notebook: ( to je len praktická vec, čo ma napadlo, mohol by ste ísť na miesto, technika alebo tak niečo a požičiavať si ich CD-ROM, ale niektoré jak já dont si myslia, že by to pre slobodné a concidering že váš laptop beží na uhlie id povedať, že ste na napätom rozpočte:) |
|
| |||
| |||
| ha pekné uhlia sa mi smiať i think ive našiel spôsob, ako mať aj iný notebook okolo využiť ti dať disk do dvoch oddielov skopírovať obsah z disku CD na jednom potom použite spúšťaciu disketu Win98 a spustite inštaláciu a nainštalovať na iné parition čo myslím, že bude fungovať :) |
|
| |||
| |||
| Ako budete kopírovať súbory bez okien na primárny pevný disk pre zavedenie ze na druhej strane notebooku alebo môžete dať 2 pevné disky v ňom? Rovnako dobre dont dosadiť okna pomocou druhého notebooku, pretože je zvyknutý pracovať s uhlím poháňal jedno:), ale rozdelenie bude aj naďalej pracovať |
|
| |||
| |||
| existuje cesta .. pomocou rozhrania USB flash disk .... i dont vedieť, ako na to .. môj priateľ vie ... Činil to sa mu laptop .... skúste googling o tom, ako to urobiť .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Áno, môžete nainštalovať z USB kľúčenky. Looky tu: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Alebo na veľa informácií: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Re-inštalácia XP | baxlobs | Operačné systémy Windows | 7 | 10. januára 2009 07:45 |
| Inštalácia nového HD | evilfantasy | Drives & Removable Media | 4 | 26. december 2008 18:31 |
| Inštalácia nových HDS v OLD ks | DAllmon | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 5. august 2008 14:24 |
| Pred inštaláciou nových CPU | Blazing933 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 29. októbra 2007 12:20 |
| Thread Tools | |
| |