мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Требате помоћ у инсталацији ОС

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. октобар 2008, 04:36
Мембер Гроуп

Default Требате помоћ у инсталацији ОС

хелло свима
Ја сам у потреба од помоћ очајни да морам инсталирати ос пре ове недјеље на ИБМ ТхинкПад 570 што је ништа али флоппы диск на његов ултрабасе сам наручио ЦД али његова мај неће бити овде, у време и надамо се да ћете на тај начин момци може помоћи
Како да инсталирате било који ОС путем флоппы диск без ЦД подршка
видео сам пар постова, али они треба да води на ЦД касније, а ја донт имати данашји АТМ,
им не фуссед који ос као што сам ја већину аваиабле у исо формату код куће
Хвала свима!
Old 16. октобар 2008, 06:30
Донаторска Група

добро неуклапање оперативни систем из последњих 20 година на дискету иде 2 бити тешко: Д, мислим да је једини начин за копирање садржаја у систем опертаинг исо на вашем тврдом диску онда можете боот Уиндоус емергенцы флоппы ствар и покрените сетуп.ексе од тамо. једини проблем је у томе што вам је потребан приступ на хард диск преко другог лаптоп: (

тај једини предмет Ја пратицал можете сетити, можете ићи на рачунар сервисна места или нешто позајмити и њихов ЦД али неки начин ја донт мислити они ће то учинити за слободне и цонцидеринг да је ваш лаптоп ради на угаљ ид рећи да сте на уској буџет:)
Old 16. октобар 2008, 06:50
Мембер Гроуп

ха лепо угља ме насмија
Мислим да имам неки начин пронашао сам још један лаптоп око коришћења гонна ставити диск ставити у две партиције копирање садржаја прозора на једном ЦД-у онда користити уин98 боот дискету и покрените сетуп и инсталирати на друга паритион које мислим да ће радити :)
Old 16. октобар 2008, 07:24
Донаторска Група

како ћете да копирате датотеке прозори без вашег примарног хард диск за чизма фром ас друге лаптоп или можете ставити 2 тврде дискове у њему? али свеједно не инсталирате Уиндоус помоћу други лаптоп јер навика посао с твој угља поуеред један:), али ће и даље радити за партиционирање диска
Old 16. октобар 2008, 22:38
Нови члан групе

постоји начин .. помоћу УСБ-бљесак возити .... ја донт кноткле како то да ураде .. мој пријатељ зна ... Он је то учинио са својим лаптоп .... пробајте гооглинг о томе како да то урадим ....
Old 19. октобар 2008, 06:39
Модератор / ица групе

Ыеп, можете да инсталирате на УСБ стицк.

Лоокы овде: хттп://ууу.мсфн.орг/боард/инсталл-УС...Ф-т120444.хтмл

Или за хрпе инфо: хттп://ууу.мсфн.орг/боард/Инсталл-КСП-УСБ-ф157.хтмл

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Поновно инсталирање КСП бакслобс Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 10 јануар 2009 07:45
Инсталирање новог ХД евилфантасы Дривес & Измјењиви медији 4 26 децембар 2008 18:31
Инсталирање нових ХДС у старом ком ДАллмон Генерал Хардуаре Цхат 8 5 аугуст 2008 14:24
Пре инсталације новог ЦПУ Блазинг933 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 29 октобар 2007 12:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц