![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хелло свима Ја сам у потреба од помоћ очајни да морам инсталирати ос пре ове недјеље на ИБМ ТхинкПад 570 што је ништа али флоппы диск на његов ултрабасе сам наручио ЦД али његова мај неће бити овде, у време и надамо се да ћете на тај начин момци може помоћи Како да инсталирате било који ОС путем флоппы диск без ЦД подршка видео сам пар постова, али они треба да води на ЦД касније, а ја донт имати данашји АТМ, им не фуссед који ос као што сам ја већину аваиабле у исо формату код куће Хвала свима! |
|
| |||
| |||
| добро неуклапање оперативни систем из последњих 20 година на дискету иде 2 бити тешко: Д, мислим да је једини начин за копирање садржаја у систем опертаинг исо на вашем тврдом диску онда можете боот Уиндоус емергенцы флоппы ствар и покрените сетуп.ексе од тамо. једини проблем је у томе што вам је потребан приступ на хард диск преко другог лаптоп: ( тај једини предмет Ја пратицал можете сетити, можете ићи на рачунар сервисна места или нешто позајмити и њихов ЦД али неки начин ја донт мислити они ће то учинити за слободне и цонцидеринг да је ваш лаптоп ради на угаљ ид рећи да сте на уској буџет:) |
|
| |||
| |||
| ха лепо угља ме насмија Мислим да имам неки начин пронашао сам још један лаптоп око коришћења гонна ставити диск ставити у две партиције копирање садржаја прозора на једном ЦД-у онда користити уин98 боот дискету и покрените сетуп и инсталирати на друга паритион које мислим да ће радити :) |
|
| |||
| |||
| како ћете да копирате датотеке прозори без вашег примарног хард диск за чизма фром ас друге лаптоп или можете ставити 2 тврде дискове у њему? али свеједно не инсталирате Уиндоус помоћу други лаптоп јер навика посао с твој угља поуеред један:), али ће и даље радити за партиционирање диска |
|
| |||
| |||
| постоји начин .. помоћу УСБ-бљесак возити .... ја донт кноткле како то да ураде .. мој пријатељ зна ... Он је то учинио са својим лаптоп .... пробајте гооглинг о томе како да то урадим .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ыеп, можете да инсталирате на УСБ стицк. Лоокы овде: хттп://ууу.мсфн.орг/боард/инсталл-УС...Ф-т120444.хтмл Или за хрпе инфо: хттп://ууу.мсфн.орг/боард/Инсталл-КСП-УСБ-ф157.хтмл
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Поновно инсталирање КСП | бакслобс | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 10 јануар 2009 07:45 |
| Инсталирање новог ХД | евилфантасы | Дривес & Измјењиви медији | 4 | 26 децембар 2008 18:31 |
| Инсталирање нових ХДС у старом ком | ДАллмон | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 5 аугуст 2008 14:24 |
| Пре инсталације новог ЦПУ | Блазинг933 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 29 октобар 2007 12:20 |
| Тхреад Тоолс | |
| |