![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba tüm i yardım i umutsuz lüzum am IBM bu Pazar önce bir bütün yüklemek için 570 olan onun UltraBase ancak disket sürücü ilgisi yok ThinkPad i cd sürücü emretti ama öylesine i hope you onun burada zaman olmayabilir gerek beyler yardımcı olabilir nasıl bir cd sürücü desteği olmadan disket sürücüsü üzerinden herhangi bir sürüme yükleyebilirsiniz i mesajlar bir çift gördük ama daha sonra CD sürücüsüne ihtiyacı için, ve i dont ATM neden bu var olarak en çok iso formatında evde avaiable hangi OS fussed im değil hepinize teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| iyi bir disket üzerindeki son 20 yaşındaki bir işletim sistemi montaj zor: D 2 gidiyor, ben tek yolu boot edebilir bir pencere acil şey disket ve sabit diskinizde sonra üzerine opertaing Sistemi ISO içeriğini kopyalamak için olduğunu düşünüyorum oradan setup.exe çalıştırın. Tek sorun başka bir dizüstü bilgisayar üzerinden sabit diske erişim ihtiyaç vardır: ( sadece pratik şey i düşünebilirsiniz thats, bir bilgisayar onarım yeri falan ve cd sürücü ödünç ancak bazı nasıl i dont gidebiliriz parasız bunu yapacağını ve concidering bu dizüstü kömür id çalışır düşünmek size söylüyor sıkı bir bütçe:) |
|
| |||
| |||
| ha nice kömür beni güldürdü i think ive bir yol i disk koyacağım kullanmak için yaklaşık iki bölümü koymak pencere üzerinde sonra win98 açılış disketi kullanımı ve kurulumu çalıştırmak ve hangi i çalışacağını düşünüyorum diğer parition yüklemek cd içeriğini kopyalayıp başka bir laptop var bulundu :) |
|
| |||
| |||
| nasıl diğer dizüstü bilgisayarda önyükleme için birincil sabit disk olmadan veya Windows dosyalarını kopyalamak için bunu da 2 sabit disk koyabilir gidiyorsun? Yine de Windows kömür bir güç çünkü o alışkanlık iş ikinci dizüstü kullanarak yüklemek dont:) ama bölümleme hala çalışır |
|
| |||
| |||
| bir yolu olduğunu .. .... i dont USB flash sürücü kullanarak nasıl .. bunu biliyoruz arkadaşım bilir ... he did yaptığı dizüstü ile .... nasıl .... bu yapmakla ilgili Googling deneyin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep, bir USB Stick adresinden yükleyebilirsiniz. Looky burada: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Veya info yükler için: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html