менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Потрібна допомога інсталяції ОС

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 жовтня 2008, 04:36
Член групи

Default Потрібна допомога інсталяції ОС

Привіт усім
Я відчайдушно потребують допомоги та необхідності в установці ОС до цієї неділі на IBM ThinkPad 570, яка не має нічого, але дисковод на UltraBase, я наказав компакт-диск, але його не може бути тут, в часі, тому я сподіваюся, що ви Хлопці можуть допомогти
Як я можу встановити будь-якої ОС за допомогою гнучких дисків без підтримки CD-дисків
Я бачив пару посад, але вони призводять до необхідності для компакт-дисків надалі, і я атм Не маєте цього,
їм не метушився якої операційної системи, як я самий Avaiable у формат ISO будинку
Спасибі вам усім!
Old 16 жовтня 2008, 06:30
Донор групи

і установку операційної системи в останні 20 років на дискеті 2 буде важко: D, я думаю, що єдиний спосіб це скопіювати вміст ISO opertaing системи на жорсткий диск, то ви можете завантажити Windows надзвичайні речі та дискети запустіть файл setup.exe звідти. Єдиною проблемою є те, що вам необхідно отримати доступ до жорсткого диска через іншу ноутбука: (

Thats тільки pratical я річ може думати, ви могли б перейти до місця ремонту комп'ютера або щось запозичувати, і їх компакт-дисків, але деякі, як я Dont думаю, що вони будуть робити це безкоштовно і concidering що ваш ноутбук працює на вугіллі ID сказати, що ви на жорсткий бюджет:)
Old 16 жовтня 2008, 06:50
Член групи

га Nice кута змусив мене сміятися
Я думаю, Ive знайшла спосіб мене є ще один ноутбук навколо використовувати покласти диск покласти в двох розділах скопіювати вміст вікон на одному CD потім використовувати win98 завантажувальний диск і запустіть програму і встановити на інший parition який я думаю, буде працювати :)
Old 16 жовтня 2008, 07:24
Донор групи

Як ви збираєтеся копіювати файли Windows без вашого основного жорсткого диска для завантаження з іншого ноутбук або ви можете покласти 2 жорсткі диски в ньому? а одно Dont установці Windows за допомогою вашого друга ноутбука, тому що не спрацюють з вугіллям Powered один:), але перегородки, як і раніше буде працювати
Old 16 жовтня 2008, 22:38
Нові члени групи

є спосіб .. допомогою USB флеш-накопичувач .... Я не знаю, як це робити .. мій друг знає ... він зробив це зі своїм ноутбуком .... спробуйте Googling про те, як це зробити ....
Old 19 жовтня 2008, 06:39
Модератор групи

Так, ви можете встановити з USB Stick.

Послухайте: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html

Або для навантажень інформація: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.