![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт усім Я відчайдушно потребують допомоги та необхідності в установці ОС до цієї неділі на IBM ThinkPad 570, яка не має нічого, але дисковод на UltraBase, я наказав компакт-диск, але його не може бути тут, в часі, тому я сподіваюся, що ви Хлопці можуть допомогти Як я можу встановити будь-якої ОС за допомогою гнучких дисків без підтримки CD-дисків Я бачив пару посад, але вони призводять до необхідності для компакт-дисків надалі, і я атм Не маєте цього, їм не метушився якої операційної системи, як я самий Avaiable у формат ISO будинку Спасибі вам усім! |
|
| |||
| |||
| і установку операційної системи в останні 20 років на дискеті 2 буде важко: D, я думаю, що єдиний спосіб це скопіювати вміст ISO opertaing системи на жорсткий диск, то ви можете завантажити Windows надзвичайні речі та дискети запустіть файл setup.exe звідти. Єдиною проблемою є те, що вам необхідно отримати доступ до жорсткого диска через іншу ноутбука: ( Thats тільки pratical я річ може думати, ви могли б перейти до місця ремонту комп'ютера або щось запозичувати, і їх компакт-дисків, але деякі, як я Dont думаю, що вони будуть робити це безкоштовно і concidering що ваш ноутбук працює на вугіллі ID сказати, що ви на жорсткий бюджет:) |
|
| |||
| |||
| га Nice кута змусив мене сміятися Я думаю, Ive знайшла спосіб мене є ще один ноутбук навколо використовувати покласти диск покласти в двох розділах скопіювати вміст вікон на одному CD потім використовувати win98 завантажувальний диск і запустіть програму і встановити на інший parition який я думаю, буде працювати :) |
|
| |||
| |||
| Як ви збираєтеся копіювати файли Windows без вашого основного жорсткого диска для завантаження з іншого ноутбук або ви можете покласти 2 жорсткі диски в ньому? а одно Dont установці Windows за допомогою вашого друга ноутбука, тому що не спрацюють з вугіллям Powered один:), але перегородки, як і раніше буде працювати |
|
| |||
| |||
| є спосіб .. допомогою USB флеш-накопичувач .... Я не знаю, як це робити .. мій друг знає ... він зробив це зі своїм ноутбуком .... спробуйте Googling про те, як це зробити .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, ви можете встановити з USB Stick. Послухайте: http://www.msfn.org/board/install-US...F-t120444.html Або для навантажень інформація: http://www.msfn.org/board/Install-XP-USB-f157.html