![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой ми помогнали. Аз инсталиран нов 320 GB твърд диск на моя компютър и клонирани ми Windows XP OS от моя диск с 80 GB изображение. Аз се провери, че е бил успешен клонинг от премахване на 80GB и направиха 320gb първичния диск. В OS booted се оправи и е голяма работа, така поставя 80GB назад и направи роби шофиране. Системата се върна, така отидох в диска за управление да форматирате 80GB, но тя няма да споделите с мен, защото тя каза файлове са в употреба. Така че аз бях дял мениджър и форматиран и се заличават активния дял от 80GB диск. Когато се рестартира компютъра, той каза, че NTLDR липсва толкова съм използвал XP възстановяване CD и свърши ремонта копирани "копие E: \ i386 \ NTLDR C: \ & E: \ i386 \ ntdetect.com C: \". Рестартирали компютъра, и сега се казва Windows \ System32 \ hal.dll е повреден или липсва. Някой ми помогнали. Какво съм направил и какво трябва да направя след това? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вашата SHURE че 80 GB е настроено на роби? опитайте прекъсват от 80GB и да видим дали това работи и ако не опитаме, свързващ 80 GB, само и използването нещо като dban напълно да изтрие това и да видим какво happenes
| |||
| |||
| Да, аз съм positivie е настроено на роби. Аз дори отиде, доколкото го прекъсват completey само с 320GB като основната шофиране и аз все още съм receving същите грешки. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 не е намерено |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Свиване Windows дял с повече от 2GB? | ryannathans | Windows операционни системи | 3 | 24 Юли 2009 18:36 |
| Имате нужда от помощ Trojan.Vundo.H Отстраняване от Windows XP | Occams бръснач | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 8 | 24 април 2009 13:44 |
| Ремонта Корупционни Windows XP драйвери - портал за лаптоп | MarkStrobel3367 | Windows операционни системи | 6 | 13 Март 2009 18:47 |
| Имате нужда от помощ за ремонт на Windows XP | stuartwhite | Windows операционни системи | 30 | 7 октомври 2008 09:42 |
| Partition проблем, прозорци приучавам дял | ashaiba | Windows операционни системи | 5 | 21 Март 2008 23:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |