menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Potřebujete pomoc opravy oken po odstranění oddílu

Reply

Thread Nástroje
Old 7. října 2008, 16:23
Nový člen skupiny

Default Potřebujete pomoc opravy oken po odstranění oddílu

Někdo prosím pomozte. Nainstaloval jsem novou 320 GB pevný disk v počítači a Naklonoval mých Windows XP OS od mých 80 GB pomocí obrazu disku. I ověřeno, že byl úspěšný klon odstraněním 80 GB a učinil 320gb primárního disku. OS nastartoval až v pohodě a dělal velké tak jsem dal zpět do 80 GB a to je slave disk. Systém se vrátil tak jsem šel do vedení na disk formátu 80gigabajt ale nepustí mi to řekl, protože soubory byly v používání. Takže jsem použil oblast manažer a formátována a vypouští aktivní oddíl na 80GB disk. Když jsem restartovat počítač ji řekl, že NTLDR chyběla, tak jsem použil xp cd a využití udělal opravy zkopírovali "kopii e: \ i386 \ ntldr c: \ & E: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Restartovat počítač, a teď je to říkal windows \ system32 \ hal.dll poškozen nebo chybí. Někdo prosím pomozte. Co jsem udělal, a co mám dělat?
Old 7. října 2008, 17:11
Dárce Skupina

Váš SHURE, že 80 GB je nastavena na slave? zkuste odpojením 80GB a uvidíme, jestli to funguje a pokud se to zkusit připojení 80 gb a používat pouze něco jako dban zcela otřete ji a uvidíte, co happenes

Můj systém: UBR herní počítač

Processor (s):
q6600 G0 @ akciové ochlazenou ac mrazákem
Základní deska:
gigabyte ep45 ds3r
Paměť RAM:
2 GB DDR2 800
Grafické karty (s):
4870 1GB
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
160gigabajt 7200rpm ide
Optická mechanika (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Case / PSU:
modded + malované případě w / 1kw ANTEC
Chlazení:
2 120 mm ventilátory 4 80mm ventilátory a hdd
Síť / Internet:
duální gigabyte lan
Monitor (s):
24 "Acer
Operační systém (y):
Windows XP
Old 7. října 2008, 17:24
Nový člen skupiny

Ano, jsem positivie je to nastaveno na slave. Dokonce jsem šel, pokud jde o odpojení se completey se jen 320gb jako primárního disku a já jsem stále receving stejné chyby.
Old 8. října 2008, 03:06
Dárce Skupina

http://www.ubcd4win.com/index.htm

Můj systém: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.34GHZ přetaktována! Athlon64 3000 +
Základní deska:
Asus
Paměť RAM:
1,50 koncert DDR
Grafické karty (s):
256MB PCI G-Force
Zvuková karta:
Sound Blaster 5.1 HD
Pevný disk (y):
1-80GB 1-120gigabajt Western Digital to
Optická mechanika (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
vlastní věci & 650w PSU
Chlazení:
diy vzduchem chlazený chladič
Síť / Internet:
panna 50Mbps
Monitor (s):
Acer 23 "(X233HB)
Operační systém (y):
Okna 7 Ultimate
Old 8. října 2008, 13:20
Dárce Skupina

404 nenalezeno
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Smršťovací Windows oddíl o více než 2 GB? ryannathans Operační systémy Windows 3 24. červenec 2009 18:36
Need Help Trojan.Vundo.H Odstranění z Windows XP Occams Břitva Virus, spyware a bezpečnost 8 24. dubna 2009 13:44
Oprava Corrupt Windows XP Ovladače - Gateway Laptop MarkStrobel3367 Operační systémy Windows 6 13. Březen 2009 18:47
Potřebujete pomoc na opravu systému Windows XP stuartwhite Operační systémy Windows 30 7. říjen 2008 09:42
Rozdělovací problém, okna zvyklý oblast ashaiba Operační systémy Windows 5 21. březen 2008 23:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.