![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Někdo prosím pomozte. Nainstaloval jsem novou 320 GB pevný disk v počítači a Naklonoval mých Windows XP OS od mých 80 GB pomocí obrazu disku. I ověřeno, že byl úspěšný klon odstraněním 80 GB a učinil 320gb primárního disku. OS nastartoval až v pohodě a dělal velké tak jsem dal zpět do 80 GB a to je slave disk. Systém se vrátil tak jsem šel do vedení na disk formátu 80gigabajt ale nepustí mi to řekl, protože soubory byly v používání. Takže jsem použil oblast manažer a formátována a vypouští aktivní oddíl na 80GB disk. Když jsem restartovat počítač ji řekl, že NTLDR chyběla, tak jsem použil xp cd a využití udělal opravy zkopírovali "kopii e: \ i386 \ ntldr c: \ & E: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Restartovat počítač, a teď je to říkal windows \ system32 \ hal.dll poškozen nebo chybí. Někdo prosím pomozte. Co jsem udělal, a co mám dělat? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš SHURE, že 80 GB je nastavena na slave? zkuste odpojením 80GB a uvidíme, jestli to funguje a pokud se to zkusit připojení 80 gb a používat pouze něco jako dban zcela otřete ji a uvidíte, co happenes
| |||
| |||
| Ano, jsem positivie je to nastaveno na slave. Dokonce jsem šel, pokud jde o odpojení se completey se jen 320gb jako primárního disku a já jsem stále receving stejné chyby. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 nenalezeno |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Smršťovací Windows oddíl o více než 2 GB? | ryannathans | Operační systémy Windows | 3 | 24. červenec 2009 18:36 |
| Need Help Trojan.Vundo.H Odstranění z Windows XP | Occams Břitva | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 24. dubna 2009 13:44 |
| Oprava Corrupt Windows XP Ovladače - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | Operační systémy Windows | 6 | 13. Březen 2009 18:47 |
| Potřebujete pomoc na opravu systému Windows XP | stuartwhite | Operační systémy Windows | 30 | 7. říjen 2008 09:42 |
| Rozdělovací problém, okna zvyklý oblast | ashaiba | Operační systémy Windows | 5 | 21. březen 2008 23:46 |
| Thread Nástroje | |
| |