![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Κάποιος παρακαλώ βοήθεια. Θα εγκατασταθεί ένα νέο σκληρό δίσκο 320 GB στο pc μου και μου κλωνοποιούνται Windows XP OS από μου δίσκο 80 GB, χρησιμοποιώντας την εικόνα. Θα επαληθεύεται ότι ο κλώνος ήταν επιτυχής με την αφαίρεση των 80GB και 320GB την έκανε την κύρια μονάδα δίσκου. Το OS εκκινήσετε μια χαρά και ήταν τόσο μεγάλη που εργάζονται Έβαλα τα 80GB στο πίσω και κατέστησε την εξαρτημένη μονάδα δίσκου. Το σύστημα γύρισε τόσο πήγα σε δίσκο διαχείρισης για να διαμορφώσετε το 80GB αλλά δεν θα επιτρέψτε μου επειδή είπε αρχεία ήταν σε χρήση. Γι 'αυτό και χρησιμοποιείται διαμέρισμα του διαχειριστή και μορφοποιημένο και διαγράφεται το ενεργό διαμέρισμα του δίσκο 80GB. Κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου είπε ότι ήταν NTLDR λείπει γι 'αυτό χρησιμοποιούνται τα xp cd ανάκτησης και έκανε επισκευή αντιγραφή "αντίγραφο e: \ i386 \ ntldr c: \ & e: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Επανεκκίνηση του υπολογιστή και τώρα λέει ότι είναι windows \ system32 \ hal.dll είναι κατεστραμμένα ή λείπουν. Κάποιος παρακαλώ βοήθεια. Τι έκανα και τι πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shure σας ότι τα 80 gb που να είναι σκλάβος; αποσυνδέοντας την 80GB προσπαθήσουμε και να δούμε αν αυτό λειτουργεί και αν ναι δοκιμάστε τη σύνδεση του 80 GB και μόνο χρήση κάτι σαν dban να εξαφανίσουν εντελώς και να δούμε τι happenes
| |||
| |||
| Ναι, είμαι positivie που να είναι σκλάβος. I προέβη ακόμη και με την αποσύνδεση θα completey μόνο τα 320GB ως την κύρια μονάδα δίσκου και είμαι ακόμα receving τα ίδια λάθη. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 Δεν βρέθηκε |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Shrink Windows Partition περισσότερο από 2GB; | ryannathans | Λειτουργικά συστήματα Windows | 3 | 24 Ιουλ 2009 18:36 |
| Need Help Trojan.Vundo.H Αφαίρεση από τα Windows XP | Occams ξυράφι | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 8 | 24 Απρ 2009 13:44 |
| Διεφθαρένες επιδιόρθωση των Windows XP Drivers - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 13 Μαρ 2009 18:47 |
| Χρειάζεστε βοήθεια για επιδιόρθωση των Windows XP | stuartwhite | Λειτουργικά συστήματα Windows | 30 | 7 Οκτ 2008 09:42 |
| Partition πρόβλημα, παράθυρα συνηθίζει διαμέρισμα | ashaiba | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 21 Μαρ 2008 23:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |