μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Χρειάζεστε βοήθεια για επιδιόρθωση των Windows μετά την αφαίρεση ενός διαμερίσματος

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Οκτ. 2008, 16:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Χρειάζεστε βοήθεια για επιδιόρθωση των Windows μετά την αφαίρεση ενός διαμερίσματος

Κάποιος παρακαλώ βοήθεια. Θα εγκατασταθεί ένα νέο σκληρό δίσκο 320 GB στο pc μου και μου κλωνοποιούνται Windows XP OS από μου δίσκο 80 GB, χρησιμοποιώντας την εικόνα. Θα επαληθεύεται ότι ο κλώνος ήταν επιτυχής με την αφαίρεση των 80GB και 320GB την έκανε την κύρια μονάδα δίσκου. Το OS εκκινήσετε μια χαρά και ήταν τόσο μεγάλη που εργάζονται Έβαλα τα 80GB στο πίσω και κατέστησε την εξαρτημένη μονάδα δίσκου. Το σύστημα γύρισε τόσο πήγα σε δίσκο διαχείρισης για να διαμορφώσετε το 80GB αλλά δεν θα επιτρέψτε μου επειδή είπε αρχεία ήταν σε χρήση. Γι 'αυτό και χρησιμοποιείται διαμέρισμα του διαχειριστή και μορφοποιημένο και διαγράφεται το ενεργό διαμέρισμα του δίσκο 80GB. Κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή μου είπε ότι ήταν NTLDR λείπει γι 'αυτό χρησιμοποιούνται τα xp cd ανάκτησης και έκανε επισκευή αντιγραφή "αντίγραφο e: \ i386 \ ntldr c: \ & e: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Επανεκκίνηση του υπολογιστή και τώρα λέει ότι είναι windows \ system32 \ hal.dll είναι κατεστραμμένα ή λείπουν. Κάποιος παρακαλώ βοήθεια. Τι έκανα και τι πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα;;
Old 7 Οκτ. 2008, 17:11
Ομάδα Δωρητών

Default Χρειάζεστε βοήθεια για επιδιόρθωση των Windows μετά την αφαίρεση ενός διαμερίσματος

Shure σας ότι τα 80 gb που να είναι σκλάβος; αποσυνδέοντας την 80GB προσπαθήσουμε και να δούμε αν αυτό λειτουργεί και αν ναι δοκιμάστε τη σύνδεση του 80 GB και μόνο χρήση κάτι σαν dban να εξαφανίσουν εντελώς και να δούμε τι happenes

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 7 Οκτ. 2008, 17:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, είμαι positivie που να είναι σκλάβος. I προέβη ακόμη και με την αποσύνδεση θα completey μόνο τα 320GB ως την κύρια μονάδα δίσκου και είμαι ακόμα receving τα ίδια λάθη.
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 03:06
Ομάδα Δωρητών

http://www.ubcd4win.com/index.htm

Το σύστημά μου: P * L * A * Z * M * A

Processor (s):
2.3GhZ AMD
Motherboard:
Asus
Μνήμες:
1 GIG DDR
Κάρτα γραφικών (ες):
256MB G-force
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster 5,1
Hard Drive (s):
1-80GB 1-120GB της Western Digital
Optical Drive (s):
της Pioneer DVD-RW
Υπόθεση / PSU:
έθιμο περίπτωση & 650w PSU
Ψύξη:
DIY watercooling
Network / Internet:
παρθένο 50mb
Monitor (ες):
Acer 23 "(X233HB)
Operating System (s):
Vista Ultimate
Old 8η Οκτωβρίου 2008, 13:20
Ομάδα Δωρητών

404 Δεν βρέθηκε
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Shrink Windows Partition περισσότερο από 2GB; ryannathans Λειτουργικά συστήματα Windows 3 24 Ιουλ 2009 18:36
Need Help Trojan.Vundo.H Αφαίρεση από τα Windows XP Occams ξυράφι Virus, Spyware & Ασφάλεια 8 24 Απρ 2009 13:44
Διεφθαρένες επιδιόρθωση των Windows XP Drivers - Gateway Laptop MarkStrobel3367 Λειτουργικά συστήματα Windows 6 13 Μαρ 2009 18:47
Χρειάζεστε βοήθεια για επιδιόρθωση των Windows XP stuartwhite Λειτουργικά συστήματα Windows 30 7 Οκτ 2008 09:42
Partition πρόβλημα, παράθυρα συνηθίζει διαμέρισμα ashaiba Λειτουργικά συστήματα Windows 5 21 Μαρ 2008 23:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.