manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Trebate pomoć popravak prozora nakon uklanjanja particiju

Reply

Thread Tools
Old 7. listopad 2008, 16:23
Novi član grupe

Default Trebate pomoć popravak prozora nakon uklanjanja particiju

Netko ugoditi pomoć. Ja instalirali novi 320 GB hard disk na moj pc i cloned moj Windows XP OS od moje 80 GB pogon pomoću slika. Provjerio sam da je klon je uspjelo uklanjanjem 80gb i 320gb je primarni pogon. OS booted se baš fino i radi odlično, pa mi je stavio nazad u 80gb i učini ga rob pogon. Sustav vratila se na taj način JA je otišao u Disk Management za formatiranje 80gb ali on ne htjede pustiti mene, jer su, rekao je datoteka u upotrebi. Zato sam koristio partition manager i formatiran i izbrisati Aktivna particija na 80gb diska. Našto JA ponovno pokretanje računalo NTLDR on je rekao da je nestalo pa sam koristio xp recovery cd i učini popravak kopirati "kopiju e: \ i386 \ NTLDR c: \ & E: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Ponovo pokrenuti računalo i odmah je rekao: windows \ system32 \ hal.dll je oštećen ili nedostaje. Netko ugoditi pomoć. Što mi je činiti i što trebam učiniti?
Old 7. listopad 2008, 17:11
Donatorska Grupa

Vaše shure da je 80 gb je postavljen na rob? probajte odspajanje s 80gb i vidjeti ako to radi, a ako on ne pokušajte povezivanje 80 gb i koristiti samo dban nešto slično kako bi se u potpunosti izbrisati ga i pogledajte šta happenes

My System: ubr gaming računalo

Procesor (i):
q6600 G0 @ Stock hlađen ac zamrzivač
Matične ploče:
gigabajt ep45 ds3r
RAM memorija:
2GB DDR2 800
Grafička kartica (e):
4870 1GB
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
160GB 7200rpm IDE
Optički pogon (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / PSU:
+ modded oslikane case w / 1kw antec
Hlađenje:
2 120mm obožavatelji 4 80mm fanove i hdd
Network / Internet:
dual gigabajt lan
Monitor (e):
24 "Acer
Operacijski sustav (e):
Windows XP
Old 7. listopad 2008, 17:24
Novi član grupe

Da, ja sam positivie je postavljeno na robljem. JA je otišao čak i koliko je completey odspajanje s tek 320GB kao primarni disk, a ja sam još uvijek receving iste greške.
Old 8. listopad 2008, 03:06
Donatorska Grupa

http://www.ubcd4win.com/index.htm

My System: P * L * A * Z * M * A

Procesor (i):
2.3GhZ AMD
Matične ploče:
Asus
RAM memorija:
1 čeze DDR
Grafička kartica (e):
256MB G-force
Sound Card:
zvuk Blaster 5,1
Tvrdi disk (i):
1-80gb 1-120gb zapadnom digitalni's
Optički pogon (e):
Pioneer-ova DVD-RW
Case / PSU:
custom case & 650w PSU
Hlađenje:
DIY watercooling
Network / Internet:
djevice, 50mb
Monitor (e):
Acer 23 "(X233HB)
Operacijski sustav (e):
Vista Ultimate
Old 8. listopad 2008, 13:20
Donatorska Grupa

404 nije pronađena
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Stisni Windows particije više od 2GB? ryannathans Windows Operating Systems 3 24. srpnja 2009 18:36
Need Help Trojan.Vundo.H Uklanjanje Windows XP Occams brijač Virus, Spyware i sigurnost 8 24. travanj 2009 13:44
Popravljati pokvarene Windows XP Driveri - Laptop Gateway MarkStrobel3367 Windows Operating Systems 6 13. ožujak 2009 18:47
Trebate li pomoć na popravljanje Windows XP stuartwhite Windows Operating Systems 30 7. listopad 2008 09:42
Particije problem, Windows particiju navika ashaiba Windows Operating Systems 5 21. ožujak 2008 23:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.