![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Netko ugoditi pomoć. Ja instalirali novi 320 GB hard disk na moj pc i cloned moj Windows XP OS od moje 80 GB pogon pomoću slika. Provjerio sam da je klon je uspjelo uklanjanjem 80gb i 320gb je primarni pogon. OS booted se baš fino i radi odlično, pa mi je stavio nazad u 80gb i učini ga rob pogon. Sustav vratila se na taj način JA je otišao u Disk Management za formatiranje 80gb ali on ne htjede pustiti mene, jer su, rekao je datoteka u upotrebi. Zato sam koristio partition manager i formatiran i izbrisati Aktivna particija na 80gb diska. Našto JA ponovno pokretanje računalo NTLDR on je rekao da je nestalo pa sam koristio xp recovery cd i učini popravak kopirati "kopiju e: \ i386 \ NTLDR c: \ & E: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Ponovo pokrenuti računalo i odmah je rekao: windows \ system32 \ hal.dll je oštećen ili nedostaje. Netko ugoditi pomoć. Što mi je činiti i što trebam učiniti? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše shure da je 80 gb je postavljen na rob? probajte odspajanje s 80gb i vidjeti ako to radi, a ako on ne pokušajte povezivanje 80 gb i koristiti samo dban nešto slično kako bi se u potpunosti izbrisati ga i pogledajte šta happenes
| |||
| |||
| Da, ja sam positivie je postavljeno na robljem. JA je otišao čak i koliko je completey odspajanje s tek 320GB kao primarni disk, a ja sam još uvijek receving iste greške. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 nije pronađena |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Stisni Windows particije više od 2GB? | ryannathans | Windows Operating Systems | 3 | 24. srpnja 2009 18:36 |
| Need Help Trojan.Vundo.H Uklanjanje Windows XP | Occams brijač | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 24. travanj 2009 13:44 |
| Popravljati pokvarene Windows XP Driveri - Laptop Gateway | MarkStrobel3367 | Windows Operating Systems | 6 | 13. ožujak 2009 18:47 |
| Trebate li pomoć na popravljanje Windows XP | stuartwhite | Windows Operating Systems | 30 | 7. listopad 2008 09:42 |
| Particije problem, Windows particiju navika | ashaiba | Windows Operating Systems | 5 | 21. ožujak 2008 23:46 |
| Thread Tools | |
| |