kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Segítségre van szüksége megjavítaná ablakok eltávolítása után egy-egy partíció

Reply

Téma eszközök
Old Október 7. 2008, 16:23
Új tag Csoport

Valaki legyen szíves segíteni. Telepítettem egy új 320 GB-os merevlemez az én pc és klónozott my Windows XP operációs rendszer az én 80 GB-os meghajtó segítségével képet. Azt ellenőrizték, hogy a klón volt sikeres eltávolítása révén 80GB és 320GB az elsődleges meghajtóra. Az OS indítható akár csak finom és nagy munka volt, így hát fel a 80GB vissza, és azt a slave meghajtó. A rendszer jött vissza, ezért bementem Lemezkezelés formázhatja a 80GB, de azt nem engedte, mert azt mondta fájlokat használja. Szóval használt partíció-kezelő és formázott, és törölni kell az aktív partíció a 80GB meghajtót. Amikor újraindult a számítógép azt mondta, hogy NTLDR hiányzott úgyhogy használják az XP helyreállítási CD és nem a javítási másolt "copy e: \ i386 \ ntldr c: \ és e: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Újraindítani a számítógépet, és most már azt Windows \ System32 \ Hal.dll sérült vagy hiányzik. Valaki legyen szíves segíteni. Mit csináljak, és mit tegyek most?
Old Október 7. 2008, 17:11
Donor Group

Shure el, hogy a 80 GB-os beállítása rabszolga? try disconnecting a 80GB, és ha ez működik, és ha igen, próbálja csatlakoztatni a 80 GB-os, és csak akkor használja, mint valami dban teljesen törölje azt, és mi happenes

My System: ubr számítógépes játékokhoz

Processzor (ok):
q6600 G0 @ készlet cooled ac freezer
Alaplap:
gigabyte ep45 ds3r
RAM memória:
2GB DDR2 800
Grafikus kártya (k):
4870 1GB
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
160GB 7200rpm IDE
Optikai meghajtó (k):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Case / tápegység:
modded + festett Case w / 1kw Antec
Hűtés:
2 120mm fans 4 80mm ventilátorok és a hdd
Hálózat / Internet:
dual gigabyte lan
Monitor (ok):
24 "Acer
Operációs rendszer (ek):
Windows XP
Old Október 7. 2008, 17:24
Új tag Csoport

Igen, én vagyok positivie ez be rabszolga. Én is mentem, amennyire azt disconnecting completey csak a 320GB az elsődleges meghajtó, és én még mindig receving ugyanazt a hibát.
Old Október 8. 2008, 03:06
Donor Group

http://www.ubcd4win.com/index.htm

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.34GHZ túlhajtott! Athlon64 3000 +
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1,50 gig DDR
Grafikus kártya (k):
256mb pci G-force
Hangkártya:
Sound Blaster HD 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY léghűtéses hűtőborda
Hálózat / Internet:
szűz 50mbps
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Ablak 7 Ultimate
Old Október 8. 2008, 13:20
Donor Group

404 Not Found
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.