![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Valaki legyen szíves segíteni. Telepítettem egy új 320 GB-os merevlemez az én pc és klónozott my Windows XP operációs rendszer az én 80 GB-os meghajtó segítségével képet. Azt ellenőrizték, hogy a klón volt sikeres eltávolítása révén 80GB és 320GB az elsődleges meghajtóra. Az OS indítható akár csak finom és nagy munka volt, így hát fel a 80GB vissza, és azt a slave meghajtó. A rendszer jött vissza, ezért bementem Lemezkezelés formázhatja a 80GB, de azt nem engedte, mert azt mondta fájlokat használja. Szóval használt partíció-kezelő és formázott, és törölni kell az aktív partíció a 80GB meghajtót. Amikor újraindult a számítógép azt mondta, hogy NTLDR hiányzott úgyhogy használják az XP helyreállítási CD és nem a javítási másolt "copy e: \ i386 \ ntldr c: \ és e: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Újraindítani a számítógépet, és most már azt Windows \ System32 \ Hal.dll sérült vagy hiányzik. Valaki legyen szíves segíteni. Mit csináljak, és mit tegyek most? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Shure el, hogy a 80 GB-os beállítása rabszolga? try disconnecting a 80GB, és ha ez működik, és ha igen, próbálja csatlakoztatni a 80 GB-os, és csak akkor használja, mint valami dban teljesen törölje azt, és mi happenes
| |||
| |||
| Igen, én vagyok positivie ez be rabszolga. Én is mentem, amennyire azt disconnecting completey csak a 320GB az elsődleges meghajtó, és én még mindig receving ugyanazt a hibát. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 Not Found |