![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Someone please help. Įdiegiau naują 320 GB kietąjį diską savo kompiuteryje ir klonuotų mano Windows XP OS iš savo 80 GB naudojant disko atvaizdą. Aš patvirtino, kad klonas sėkmingai šalinant 80GB ir 320GB padarė pagrindinis diskas. OS įkelti sudaro tik bauda ir dirbo Didžiojoje todėl aš įdėti 80gb atgal ir tapo vergais vairuoti. Sistemos grįžo ne todėl aš į disko valdymo forma 80GB, bet tai neleidžia man, nes ji sakė failai buvo naudojamas. Taigi aš Partition Manager, ir formatuoti ir ištrinti Aktyvus skaidinys 80GB disko. Kai aš iš naujo kompiuterį, sako, kad NTLDR trūko, kad aš XP recovery CD ir padarė remontą kopijuoti "Copy e: \ i386 \ ntldr c: \ ir E: \ i386 \ ntdetect.com C: \". Iš naujo paleisti kompiuterį ir dabar jis pasakė: Windows \ System32 \ Hal.dll sugadintas arba nėra. Someone please help. Ką man daryti ir ką turėčiau daryti toliau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų Shure, kad 80 GB yra nustatyta vergas? pabandyti atjungti 80gb ir pažiūrėkite, ar tai pavyks ir jei jis bando sujungti tik 80 GB ir naudoti kažką panašaus dban visiškai sunaikinti, ir pamatyti, kas happenes
| |||
| |||
| Taip, aš positivie tai nustatyta vergas. Aš net nuėjo taip toli, kaip atjungti jį completey tik su 320GB, kaip pagrindinis vairuoti ir aš vis dar receving pačių klaidų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 Not Found |