![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Niekto, prosím pomôžte. Nainstaloval som novú 320 GB pevný disk v počítači a naklonoval mojich Windows XP OS od mojich 80 GB pomocou obrazu disku. I zistilo, že bol úspešný klon odstránením 80 GB a urobil 320gb primárneho disku. OS štartoval až v pohodě a robil veľké tak som dal späť do 80 GB a to je slave disk. Systém sa vrátil tak som išiel do vedenia na disk formátu 80gigabajt ale nepustí mi to povedal, pretože súbory boli v používaní. Takže som použil stredisko manažér a formátovaná a vypúšťa aktívny oddiel na 80GB disk. Keď som reštartovať počítač ju povedal, že NTLDR chýbala, tak som použil xp cd a využitie udělal opravy skopírovali "kópiu e: \ i386 \ ntldr c: \ & E: \ i386 \ ntdetect.com c: \". Reštartovať počítač, a teraz je to říkal windows \ system32 \ hal.dll poškodený alebo chýba. Niekto, prosím pomôžte. Čo som urobil, a čo mám robiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Váš SHURE, že 80 GB je nastavená na slave? skúste odpojením 80GB a uvidíme, jestli to funguje a ak sa to skúsiť pripojenie 80 gb a používať iba niečo ako dbať úplne otrite ju a uvidíte, čo happenes
| |||
| |||
| Áno, som positivie je to nastavené na slave. Dokonca som išiel, ak ide o odpojenie sa complétée sa len 320gb ako primárneho disku a já jsem stále receving rovnaké chyby. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 nenalezeno |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zmršťovacie Windows oddiel o viac ako 2 GB? | ryannathans | Operačné systémy Windows | 3 | 24. júl 2009 18:36 |
| Need Help Trojan.Vundo.H Odstránenie z Windows XP | Occams britva | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 24. apríla 2009 13:44 |
| Korigendum corrupt Windows XP Ovládače - Gateway Laptop | MarkStrobel3367 | Operačné systémy Windows | 6 | 13. Marec 2009 18:47 |
| Potrebujete pomoc na opravu systému Windows XP | stuartwhite | Operačné systémy Windows | 30 | 7. október 2008 09:42 |
| Rozdeľovací problém, okná zvyknutý stredisko | ashaiba | Operačné systémy Windows | 5 | 21. marec 2008 23:46 |
| Thread Tools | |
| |