![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сомеоне плеасе помоћ. ЈА инсталиран нови 320 ГБ хард диск у мој пц и мој клониран оперативни систем Уиндоус КСП од мојих 80 ГБ диск користећи слику. Утврди да је клон успешног уклањањем 80гб сам и учинио 320ГБ примарни диск. ОС покренули горе сасвим у реду и рад је велики па сам ставио 80гб назад и направио је роб диск. Систем се вратио тако сам отишао у Диск Манагемент у формату 80гб, али није хтео да ми пусти, јер је фајлови су у употреби. Тако сам се и менаџер партиција форматирана и обрисао активну партицију на 80гб диску. Када сам поново покренути рачунар да су рекли да НТЛДР недостаје па сам користио КСП ЦД-а и опоравка није поправку копирање "копија Е: \ И386 \ НТЛДР Ц: \ и Е: \ И386 \ нтдетецт.цом Ц: \". Поново покренути рачунар и сада је говорећи УИНДОУС \ сыстем32 \ хал.длл је оштећен или недостаје. Сомеоне плеасе помоћ. Шта радим и шта да радим следеће? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваш Схуре који је постављен на 80 ГБ роб? покушајте раскид 80гб и види да ли то ради и ако не покушате повезује само 80 ГБ и користи нешто попут дбан да га потпуно избрисати и видите шта хаппенес
| |||
| |||
| Да, ја сам поситивие је постављено на роба. Чак сам ишао колико год је то раскид са само цомплетеы 320ГБ као примарни диск и сам још увек рецевинг исте грешке. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 није пронађен |