менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Потрібна допомога ремонту вікон після видалення розділів

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 жовтня 2008, 16:23
Нові члени групи

Кто-то прохання допомогти. Я встановив новий 320 Гб жорсткий диск в комп'ютері і клонованих моєї операційної системи Windows XP з моїм 80 ГБ при використанні дисків зображення. Я перевірив, що було успішним клоном, видаляючи 80 і зробив 320GB основного диска. До завантаження ОС тільки штрафом і працює велика тому я поставив 80gb тому і зробили його рабом диска. Система резервного копіювання прийшли тому я пішов в "Керування дисками у форматі 80gb, але він не дозволив мені, тому що він сказав файли були у використанні. Тому я використав менеджер розділів і відформатувати і видалити активний розділ на диску 80gb. Коли я перезавантаження комп'ютера він сказав, що NTLDR відсутній так як я використав XP Recovery CD і зробили ремонт скопіював "Копіювати E: \ i386 \ NTLDR C: \ & E: \ i386 \ ntdetect.com C: \". Перезавантаження комп'ютера, і тепер він говорив WINDOWS \ system32 \ hal.dll пошкоджений або відсутній. Кто-то прохання допомогти. Що я роблю і що я повинен робити далі?
Old 7 жовтня 2008, 17:11
Донор групи

ваш Shure, що 80 Гб встановлена в раба? спробуйте відключити 80gb і подивитися, якщо це працює і, якщо воно спробуйте підключити тільки 80 ГБ і використовувати щось на зразок DBAN, щоб повністю стерти його і подивитися, що happenes

Моя система: UBR комп'ютерні ігри

Процесор (и):
Q6600 G0 @ складі охолодженням AC морозильник
Материнська плата:
Gigabyte EP45 DS3R
ОЗУ:
2GB DDR2 800
Графічна карта (и):
4870 1GB
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
160GB 7200rpm IDE
Оптичний привід (и):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Діло / PSU:
мода + пофарбовані разі W / 1kw Antec
Охолодження:
2 120-мм вентиляторами 4 80mm вентиляторів і жорсткого диска
Мережі / Інтернет:
Gigabyte Dual LAN
Монітор (и):
24 "Acer
Операційна система (и):
Windows XP
Old 7 жовтня 2008, 17:24
Нові члени групи

Так, я positivie він встановлений в раб. Я навіть дійшов до того, як відключити його completey тільки з 320GB якості основного диска і я до сих пір receving тих же помилок.
Old 8 жовтня 2008, 03:06
Донор групи

http://www.ubcd4win.com/index.htm

Моя система: P * L * A * Z * M *

Процесор (и):
2.34GHZ розігнався! Athlon64 3000 +
Материнська плата:
Asus
ОЗУ:
1,50 концерт DDR
Графічна карта (и):
256MB PCI перевантаження
Звукова карта:
Sound Blaster 5.1 HD
Жорсткий диск (и):
1-80gb 1-120GB Western Digital,
Оптичний привід (и):
Pioneer, DVD-RW
Діло / PSU:
справа користувацької & 650W PSU
Охолодження:
DIY повітряного охолодження радіатора
Мережі / Інтернет:
Virgin 50Mbps
Монітор (и):
Acer 23 "(X233HB)
Операційна система (и):
Window's 7 Ultimate
Old 8 жовтня 2008, 13:20
Донор групи

404 Not Found
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.