![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Кто-то прохання допомогти. Я встановив новий 320 Гб жорсткий диск в комп'ютері і клонованих моєї операційної системи Windows XP з моїм 80 ГБ при використанні дисків зображення. Я перевірив, що було успішним клоном, видаляючи 80 і зробив 320GB основного диска. До завантаження ОС тільки штрафом і працює велика тому я поставив 80gb тому і зробили його рабом диска. Система резервного копіювання прийшли тому я пішов в "Керування дисками у форматі 80gb, але він не дозволив мені, тому що він сказав файли були у використанні. Тому я використав менеджер розділів і відформатувати і видалити активний розділ на диску 80gb. Коли я перезавантаження комп'ютера він сказав, що NTLDR відсутній так як я використав XP Recovery CD і зробили ремонт скопіював "Копіювати E: \ i386 \ NTLDR C: \ & E: \ i386 \ ntdetect.com C: \". Перезавантаження комп'ютера, і тепер він говорив WINDOWS \ system32 \ hal.dll пошкоджений або відсутній. Кто-то прохання допомогти. Що я роблю і що я повинен робити далі? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ваш Shure, що 80 Гб встановлена в раба? спробуйте відключити 80gb і подивитися, якщо це працює і, якщо воно спробуйте підключити тільки 80 ГБ і використовувати щось на зразок DBAN, щоб повністю стерти його і подивитися, що happenes
| |||
| |||
| Так, я positivie він встановлений в раб. Я навіть дійшов до того, як відключити його completey тільки з 320GB якості основного диска і я до сих пір receving тих же помилок. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| |||
| |||
| 404 Not Found |