![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, имам Vista Home Premium и винаги, когато премина от лаптоп, на хвалипръцко, на екрана и клавиатурата гласа разказвач винаги натоварване-нагоре. Тогава близо тях, когато те старта и когато стартирам лаптопа пак, те също да се появи. Така че някой може да ми кажете как да ги прекъснем завинаги, така че аз няма да ги видим отново, когато стартирате лаптоп, тъй като те потребяват ми време от натоварването! 10q |
|
| |||
| |||
| Щракнете върху Старт, след това въведете "MSConfig" без кавичките, след това кликнете на "стартиране" в раздела, след това погледнете в списъка за хвалипръцко, на екрана и клавиатурата гласа разказвач (може да бъдат формулирани по различен начин) и untick кутиите натиснете OK и рестартиране. |
|
| |||
| |||
| StartUpLite е лека програма, която може да изключите или премахнете всички известни ненужни стартиране записите от вашия компютър, като по този начин забързвам за стартиране дейността на вашата система. http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
| |||
| |||
| @ Spencer2004 Опитах какво suggesed, но те не са изброени тук. Това означава, че те са били отстранени? Не може да се рестартира сега поради като актуализации и анти-вирус, работи във фонов режим и не искат да ги спрат. @ evilfantasy 10q за вашия отговор, но не съм толкова много се интересуват от допълнително инсталиране на програми, аз prefare да се намери друг начин, като една от предложените Spencer2004 |
|
| |||
| |||
| Това е 200 Kb EXE, започва да тече от работния плот. Просто сканиране, махнете това, което е ненужно и изтриване на EXE. Имате ли инсталирани HijackThis? Пост на дневника, за да видите услугите и ти кажа къде да ги намеря да ги прекъснем. |
|
| |||
| |||
| Изглед: Използвайте защитник на "Монитор" и прекратяваме Startup Програми 1. Отворете Windows Defender. 2. Изберете Инструменти. 3. Документа Софтуер Explorer. 4. Изберете Startup Програми Категория от падащото меню. 5. Преглед на програмите в левия панел. Избирането на програмата ще показва информация за това в десния панел. 6. За да премахнете програмата от стартирането, изберете програмата от левия панел и щракнете Махам бутон. Използвайте Изключвам Бутон за програмите, които искате да спрете временно от началото, когато Windows стартира. За да ги активира отново, просто изберете програма и щракнете върху Включвам бутон. * След отстраняване на програмата от стартирането, вие вероятно ще искате да го спрете от движение по време на текущата сесия. Просто изберете В момента върви Програми Категория от падащото меню. След това изберете програма и щракнете върху Краят на процеса бутон. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| изглед приучавам нека U тройка разстояние sertain неща като например itunes помощник wos го ядеш памет като луд и единственият начин да го спрете от runing в земята BK wos да delite файла напълно
ако ти арго тройка разстояние sertain неща, които искам прекалено ID свалите ccleaner от download.com му по-чиста като име, но казва, че е също и стартиране програмата запушалката и deliter DOS и да се пуснат evrytime U звезда лаптоп PC-то просто основно определя програми да спре в изглед за U без U става все изглед настройки. вас може дори delite ccleaner след:) и не сте свикнал съм да искам да си изтеглите softwere да вършат работа, която искате, но Вие можете да delite го afterwords и програми все още приучавам започнат след рестартирате надявам това да помогне Моята система: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy аз ще се опитам вашата идея веднага след като се прибера вкъщи. Аз не искам да се използват програми за изтриване на такива неща, защото веднъж имах опит с тях на стария си компютър и се заличават неща, които не трябва да имат. Така че по-добре да не се забъркваш с тях. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy що го направих това, което предлага за Windows Defender и тези неща, когато не са включени там по силата на началния етап програми. Имате нужда от повече помощ PLS защото те са досадни ми се налага да заредите когато започна на лаптопа. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изглед натоварвания, програми в Startup Старт Loading Тогава Compuer Reboots | caselles206 | Windows операционни системи | 2 | 17 Feb 2009 11:28 |
| Поздравителни програми | setishock | Представете Yourself Тук | 4 | 1-во Dec 2008 18:54 |
| Всички програми на проекта бар проблем | Карл | Windows операционни системи | 10 | 6 май 2008 г. 04:23 |
| Всички програми на проекта бар проблем | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 6 | 24 април 2008 13:08 |
| Странно Старт-нагоре Програми - AIO_Scan_CDA | faganator | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 17 Дек 2007 10:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |