![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám Vista Home Premium a kdykoli jsem zapnutí notebooku, je lupou, on-obrazovce klávesnice a hlas vypravěče vždy zatížení-nahoru. I tak blízko, když start-up "a když jsem znovu restartovat notebook, ale také ukázat. Takže může mi někdo říct, jak zakázat jim navždy, takže nechci vidět znovu, když jsem start notebooku, protože se spotřebuje mi čas od nakládky! 10q |
|
| |||
| |||
| Klepněte na tlačítko Start, zadejte 'msconfig' bez uvozovek, pak klikněte na odkaz 'startu' kartu a pak hledat v seznamu jako lupou, on-displej a klávesnice, hlasem vypravěče (mohou být formulovány různě) a untick bedny, klepněte na tlačítko OK a restartujte. |
|
| |||
| |||
| StartUpLite je lehký program, který umí vypnout nebo odstranit všechny známé zbytečnému spuštění položky z vašeho počítače, a tím urychlení postupu při spuštění systému. http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
| |||
| |||
| @ Spencer2004 Zkusil jsem to, co suggesed, ale nejsou uvedeny. Znamená to, že byly odstraněny? Nelze restartovat nyní díky s aktualizací a Anti-Virus běží na pozadí a nechceme zastavit. @ evilfantasy 10q za Vaši odpověď, ale nejsem moc, že zájem o instalaci dalších programů, prefare jsem najít jiný způsob, jako je navrhovaný Spencer2004 |
|
| |||
| |||
| Je to 200 Kb exe, probíhá od počítače. Jen scan, odstranit, co je zbytečné a odstranit exe. Máte HijackThis nainstalován? Post a log tak vidím služby a řekne vám, kde najít jim zakázat. |
|
| |||
| |||
| Vista: Použijte Defender sledovat a zakázat spouštění programů 1. Otevřete program Windows Defender. 2. Vybrat Nástroje. 3. Klikněte Software Explorer. 4. Vybrat Programy po spuštění z kategorie rozevírací. 5. Recenze programů v levém panelu. Výběr programu se zobrazí informace o něm se v pravém podokně. 6. Chcete-li odebrat program ze startu, vyberte program z levého panelu a klikněte na Odebrat tlačítko. Pomocí Znemožnit Tlačítko pro programy, které chcete dočasně zastavit z výchozí při spuštění systému Windows. Chcete-li, aby jim opět aktivní, stačí vybrat program a klikněte na Umožnit tlačítko. * Po vyjmutí program od startu, pravděpodobně budou chtít zastavit běh během aktuální relace. Jednoduše si vyberte Aktuálně spuštěné programy z kategorie rozevírací. Další, vyberte program a klepněte na Konec procesu tlačítko. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| průhled zvyklý nechat u tern vypnutí sertain věci, jako například iTunes pomocník je wos jedl paměti jako blázni a jediný způsob, jak bych mohl zastavit od runing v terénu bk wos k delite soubor kompletně
pokud jste převýšení tern vypnutí sertain co chceš taky id ccleaner stáhnout z download.com své čistší, jak název říká, je to však také spuštění programu zátkou a deliter a dos nespustí evrytime u star-laptop PC to prostě v podstatě sady programů zastavit v průhled pro u jede bez u ThO vista nastavení. byste mohli i delite ccleaner po:) i bez tebe zvyklý chcete stáhnout softwere dělat tuto práci, ale chcete, můžete delite to afterwords a programy stále zvyklý začít až po restart Hope this helps Můj systém: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Můžete také najít prostřednictvím našich CCleaner Ke stažení sekci zde na TCF. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy já se pokusím vaše myšlenka, jakmile jsem se vrátit domů. Nechci používat programy k odstranění těchto věcí, protože jednou jsem měl zkušenosti s nimi o svoje staré PC a odstraní věci, které bych neměl. Takže lepší nebude bordel s nimi. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy Prostě to, co jste navrhl, o Windows Defender a těch věcí, kde není uvedeno, že v rámci start-až programů. Potřebujete více pomoci pls cos jsou obtěžující mi s k zatížení kdykoli jsem start notebooku. |