![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, Imam Vista Home Premium i kad sam se prebaciti na laptop, povećalo na-zaslon tipkovnica i glas pripovjedač uvijek load-up. I onda kad su ih zatvorili start-up i kad sam ponovno pokrenuti laptop opet, oni isto tako pojaviti se. Znači može netko reći mene kako to onesposobiti ih zauvijek, tako da ne bih ih ponovo vidjeti kada sam pokrenuti laptop jer konzumiraju učitava vrijeme od mene! 10q |
|
| |||
| |||
| Kliknite Start, a zatim upišite "msconfig" bez navodnika, zatim kliknite na "pokretanje" karticu, a zatim pogledajte u popisu za povećalo on-screen tipkovnica i glas pripovjedač (svibanj biti formulisana drugačije) i untick okvire kliknite OK i ponovno pokrenite. |
|
| |||
| |||
| StartUpLite je lagan program koji može onemogućiti ili ukloniti sve poznate pokretanje nepotrebnih zapisa s računala, a time ubrzati proceduru za pokretanje sustava. http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
| |||
| |||
| @ Spencer2004 pokušao što suggesed no oni nisu navedeni ondje. Da li to znaci da su uklonjene? Ne mogu sada ponovo pokrenuti zbog ažuriranja i ima anti-virus se izvodi u pozadini i ne žele ih zaustaviti. @ evilfantasy 10q za odgovor, ali nisam toliko zainteresiran za instaliranje dodatnih programa, ja prefare naći drugi način kao što je onaj predlaže Spencer2004 |
|
| |||
| |||
| To je 200 Kb exe, traje od desktop. Dovoljno je skenirati, ukloniti ono što je nepotrebno i brisanje exe. Imate li instaliran HijackThis? Postavite prijaviti tako da mogu vidjeti i usluge vam reći gdje se nalazimo ih onemogućiti ih. |
|
| |||
| |||
| Vista: Korištenje Defender za praćenje i Onemogućivanje Startup Programs 1. Otvorite Windows Defender. 2. Odaberi Alati. 3. Kliknite Software Explorer. 4. Odaberi Startup programi Kategorija iz padajućeg. 5. Pregled programa u lijevom oknu. Odabir program će prikazati podatke o tome u desnom oknu. 6. Da biste uklonili program od pokretanja, odaberite program s lijevom oknu i kliknite na Ukloniti gumb. Koristite Onemogućiti gumb za programe želite privremeno zaustaviti počevši od kada je Windows pokreće. Da bi ih opet aktivan, jednostavno odaberite program i kliknite na Omogućiti gumb. * Nakon uklanjanja programa od pokretanja, vjerojatno će ga žele prestati s prikazivanjem tijekom trenutne sesije. Jednostavno odaberite Trenutno Running Programs Kategorija iz padajućeg. Zatim odaberite program i kliknite na End Process gumb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vidik navika pustiti u čigra off sertain stvari kao npr. iTunes pomagač ga wos eatin memoriju kao lud i jedini način ja mogao zaustaviti ga s runing u tlo BK wos da delite datoteke kompletno
ako licemjerje čigra off sertain stvari koje želim previše id download ccleaner from download.com čistiju kao njen naziv govori, ali je i pokretanje programa i zapušač deliter i DOS-a neće prikazivati evrytime zvjezdice u laptop-PC je u osnovi samo postavlja programi da se zaustavi u Vista za u bez dešava u mada vidik postavke. Možete čak i delite ccleaner poslije:) Ja ne navika koju želite preuzeti softwere za obaviti posao koji želite, ali možete ga delite i afterwords programi još uvijek ima običaj pokrenuti nakon restart nade ovo pomaže My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Također možete naći CCleaner kroz naše Preuzimanja poglavlje ovdje TCF. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy ću probati svoju ideju čim odem kući. Ne želim koristiti programe za brisanje takvih stvari cos jednom sam imao iskustvo sa njima na mojim starim PC i izbrisana stvari koje sam ne bi trebali imati. Pa bolje da ne neredu s njima. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy Samo učini ono što predloženi o programu Windows Defender i onih stvari u kojima ne postoji navedena pod start-up programe. Trebate više pomoći pls cos su mi smeta što svaki put kad sam to učitavanje pokrenuti laptop. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Vista opterećenja, u Startup Programs Start Loading Zatim ponovno podizanje sustava Compuer | caselles206 | Windows Operating Systems | 2 | 17. veljača 2009 11:28 |
| Pozdrav programi | setishock | Uvesti Yourself Ovdje | 4 | 1. prosinac 2008 18:54 |
| Svi programi start bar problem | Carl | Windows Operating Systems | 10 | 6. svibanj 2008 04:23 |
| Svi programi start bar problem | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 6 | 24. travanj 2008 13:08 |
| Čudne Start-up program - AIO_Scan_CDA | faganator | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 17. prosinac 2007 10:09 |
| Thread Tools | |
| |