kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Segítségre van szüksége induló programok

Reply

Téma eszközök
Old November 22, 2007, 10:19
Csoport tagja

Default Segítségre van szüksége induló programok

Hi, I have Vista Home Premium és amikor csak kapcsolja be a laptop, a nagyító, a képernyőn megjelenő billentyűzet és a hang narrátor mindig terhelés is. Aztán közelében legyen, amikor start-up és amikor én újra a laptop újra, akkor is megjelenik.

Így lehet valaki mondja meg, hogyan lehet letiltani őket örökre, hogy én nem látom õket, mikor kezdődhet meg a laptop, mert fogyasztani nekem idő betöltését!

10q
Old November 22 2007, 10:44
Donor Group

Kattintson a Start gombra, majd típus "msconfig" idézőjelek nélkül, majd kattintson a "startup" fülre, majd látod a listán a magnifier, a képernyőn megjelenő billentyűzet és a hang narrátor (lehet másképp megfogalmazni) és untick rovatok kattintson az OK gombra és indítsa újra.
Old November 22, 2007, 10:57
Moderátor Csoport

StartUpLite olyan könnyű, hogy a program képes letiltani vagy eltávolítani az összes ismert felesleges indítási bejegyzéseket a számítógépet, és ezzel gyorsít az indítási eljárás a rendszert.

http://www.malwarebytes.org/startuplite.php

Old November 22, 2007, 11:35
Csoport tagja

@ Spencer2004 Megpróbáltam amit suggesed de nem ott. Ez azt jelenti, hogy ezeket törölni? Nem újraindításhoz köszönhetően annak frissítéseit és az anti-vírus fut a háttérben, és nem akarják, hogy állítsa le azokat.

@ evilfantasy 10q válaszát, de engem nem érdekel, hogy sok extra programok telepítésére, azt prefare, hogy más módon, például az egyik azt Spencer2004
Old November 22, 2007, 12:01
Moderátor Csoport

Ez egy 200 Kb exe, fut az asztalról. Csak scan, távolítsa el mi felesleges és törölje a exe.

Van HijackThis telepítve? Post log így láthatja a szolgáltatásokat, és elmondom, hogy hol találjuk meg őket, hogy tiltsa le azokat.

Old November 22, 2007, 14:24
Moderátor Csoport

Vista: A Defender, hogy nyomon kövessék és Megbénít Startup Programs

1. Nyissa meg a Windows Defender.

2. Válasszon Eszközök.

3. Kattints Szoftvertallózó.

4. Válasszon Indítás Programok A Kategória listából.

5. Nézze át a program a bal oldali ablaktáblában. Kiválasztásakor a program megjeleníti az információt, hogy a jobb oldali ablaktáblában.

6. Ahhoz, hogy távolítsa el a program indításakor, válasszuk ki a programot a bal oldali panelen, és kattintson a Eltávolít gombra. Használja a Kikapcsol gombot programokat kívánunk átmenetileg hagyja abba a kezdő, amikor a Windows elindul. Annak érdekében, hogy azok ismét aktív, egyszerűen válassza ki a programot, és kattintson a Bekapcsol gombra.

* Eltávolítása után a program indításakor, akkor talán szeretné állítani, hogy a futás közben a jelenlegi ülés napirendjén. Egyszerűen válassza a A jelenleg futó programok A Kategória listából. Ezután, válassza ki a programot, és kattintson a End Process gombra.

Old November 22, 2007, 16:00
Donor Group

kilátás szokás let u tern sertain le a dolgokat, mint például az iTunes helper azt wos majszolnék memória mint az őrült, és az egyetlen módja tudtam megállítani azt runing a BK földi wos, hogy delite a kép teljesen

Ha vidám tern ki sertain dolgokat akarunk túl id letöltés ccleaner a download.com a tisztább, mint a neve mondja, de ez is egy programot, és zárjuk le, és deliter dos nem fut evrytime u csillag laptop PC csak alapvetően meghatározza a program megállítani a kilátás és nem megyek u tho Vista beállítások. akkor még delite ccleaner után:) én meg nem szokás szeretné letölteni softwere ezt a munkát akarsz, de akkor delite azt afterwords és a programokat még mindig szokás induló után restart remélem ez segít

My System: P * L * A * Z * M * A

Processzor (ok):
2.34GHZ túlhajtott! Athlon64 3000 +
Alaplap:
Asus
RAM memória:
1,50 gig DDR
Grafikus kártya (k):
256mb pci G-force
Hangkártya:
Sound Blaster HD 5,1
Merevlemez (ek):
1-80GB 1-120GB Western Digital's
Optikai meghajtó (k):
Pioneer DVD-RW
Case / tápegység:
egyedi eset & 650w psu
Hűtés:
DIY léghűtéses hűtőborda
Hálózat / Internet:
szűz 50mbps
Monitor (ok):
Acer 23 "(X233HB)
Operációs rendszer (ek):
Ablak 7 Ultimate
Old November 22, 2007, 16:05
Moderátor Csoport

Találhatsz CCleaner keresztül Letöltések szakasz itt TCF.

Old November 23, 2007, 02:40
Csoport tagja

@ Evilfantasy megpróbálom te ötleted, amint megyek haza.

Nem akarom, hogy használja a programot törölni ezeket a dolgokat, mert egyszer volt experiance vele a régi PC és hagyni a dolgokat, hogy nem kellett volna. Szóval jobb, ha nem a mess velük.
Old November 24 2007, 03:44
Csoport tagja

@ Evilfantasy csináltál, mit javasolt, a Windows Defender és azokat a dolgokat, ha nem szerepel benne az induló programokat.

További pls help, mert ezek bosszantó nekem, hogy amikor csak terhelést indítani a laptopot.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Vista rakományokkal Programok Indítópult Start Loading Akkor Compuer újraindít caselles206 A Windows operációs rendszerek 2 17. február 2009 11:28
Köszöntések programok setishock Itt mutasd meg magadat 4 1. december 2008 18:54
Minden program kezdete bár probléma Carl A Windows operációs rendszerek 10 6. május 2008 04:23
Minden program kezdete bár probléma evilfantasy Vírus, kémprogram és biztonság 6 24. április 2008 13:08
Fura Indítási Programok - AIO_Scan_CDA faganator Vírus, kémprogram és biztonság 1 17. december 2007 10:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.