![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi, I have Vista Home Premium és amikor csak kapcsolja be a laptop, a nagyító, a képernyőn megjelenő billentyűzet és a hang narrátor mindig terhelés is. Aztán közelében legyen, amikor start-up és amikor én újra a laptop újra, akkor is megjelenik. Így lehet valaki mondja meg, hogyan lehet letiltani őket örökre, hogy én nem látom õket, mikor kezdődhet meg a laptop, mert fogyasztani nekem idő betöltését! 10q |
|
| |||
| |||
| Kattintson a Start gombra, majd típus "msconfig" idézőjelek nélkül, majd kattintson a "startup" fülre, majd látod a listán a magnifier, a képernyőn megjelenő billentyűzet és a hang narrátor (lehet másképp megfogalmazni) és untick rovatok kattintson az OK gombra és indítsa újra. |
|
| |||
| |||
| StartUpLite olyan könnyű, hogy a program képes letiltani vagy eltávolítani az összes ismert felesleges indítási bejegyzéseket a számítógépet, és ezzel gyorsít az indítási eljárás a rendszert. http://www.malwarebytes.org/startuplite.php |
|
| |||
| |||
| @ Spencer2004 Megpróbáltam amit suggesed de nem ott. Ez azt jelenti, hogy ezeket törölni? Nem újraindításhoz köszönhetően annak frissítéseit és az anti-vírus fut a háttérben, és nem akarják, hogy állítsa le azokat. @ evilfantasy 10q válaszát, de engem nem érdekel, hogy sok extra programok telepítésére, azt prefare, hogy más módon, például az egyik azt Spencer2004 |
|
| |||
| |||
| Ez egy 200 Kb exe, fut az asztalról. Csak scan, távolítsa el mi felesleges és törölje a exe. Van HijackThis telepítve? Post log így láthatja a szolgáltatásokat, és elmondom, hogy hol találjuk meg őket, hogy tiltsa le azokat. |
|
| |||
| |||
| Vista: A Defender, hogy nyomon kövessék és Megbénít Startup Programs 1. Nyissa meg a Windows Defender. 2. Válasszon Eszközök. 3. Kattints Szoftvertallózó. 4. Válasszon Indítás Programok A Kategória listából. 5. Nézze át a program a bal oldali ablaktáblában. Kiválasztásakor a program megjeleníti az információt, hogy a jobb oldali ablaktáblában. 6. Ahhoz, hogy távolítsa el a program indításakor, válasszuk ki a programot a bal oldali panelen, és kattintson a Eltávolít gombra. Használja a Kikapcsol gombot programokat kívánunk átmenetileg hagyja abba a kezdő, amikor a Windows elindul. Annak érdekében, hogy azok ismét aktív, egyszerűen válassza ki a programot, és kattintson a Bekapcsol gombra. * Eltávolítása után a program indításakor, akkor talán szeretné állítani, hogy a futás közben a jelenlegi ülés napirendjén. Egyszerűen válassza a A jelenleg futó programok A Kategória listából. Ezután, válassza ki a programot, és kattintson a End Process gombra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kilátás szokás let u tern sertain le a dolgokat, mint például az iTunes helper azt wos majszolnék memória mint az őrült, és az egyetlen módja tudtam megállítani azt runing a BK földi wos, hogy delite a kép teljesen
Ha vidám tern ki sertain dolgokat akarunk túl id letöltés ccleaner a download.com a tisztább, mint a neve mondja, de ez is egy programot, és zárjuk le, és deliter dos nem fut evrytime u csillag laptop PC csak alapvetően meghatározza a program megállítani a kilátás és nem megyek u tho Vista beállítások. akkor még delite ccleaner után:) én meg nem szokás szeretné letölteni softwere ezt a munkát akarsz, de akkor delite azt afterwords és a programokat még mindig szokás induló után restart remélem ez segít My System: P * L * A * Z * M * A
|
|
| |||
| |||
| Találhatsz CCleaner keresztül Letöltések szakasz itt TCF. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy megpróbálom te ötleted, amint megyek haza. Nem akarom, hogy használja a programot törölni ezeket a dolgokat, mert egyszer volt experiance vele a régi PC és hagyni a dolgokat, hogy nem kellett volna. Szóval jobb, ha nem a mess velük. |
|
| |||
| |||
| @ Evilfantasy csináltál, mit javasolt, a Windows Defender és azokat a dolgokat, ha nem szerepel benne az induló programokat. További pls help, mert ezek bosszantó nekem, hogy amikor csak terhelést indítani a laptopot. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista rakományokkal Programok Indítópult Start Loading Akkor Compuer újraindít | caselles206 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 17. február 2009 11:28 |
| Köszöntések programok | setishock | Itt mutasd meg magadat | 4 | 1. december 2008 18:54 |
| Minden program kezdete bár probléma | Carl | A Windows operációs rendszerek | 10 | 6. május 2008 04:23 |
| Minden program kezdete bár probléma | evilfantasy | Vírus, kémprogram és biztonság | 6 | 24. április 2008 13:08 |
| Fura Indítási Programok - AIO_Scan_CDA | faganator | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 17. december 2007 10:09 |
| Téma eszközök | |
| |